jimpsar Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ρε ακόμα και με στοκ όλο το σύστημα και τη κάρτα φυσικά ,πάλι ίδιες μαλακίες. Χτες έκλεισα 3 ώρες Spiderman 2 με τους 566.36 με oc όλο το σύστημα και δεν έκανε κιχ. Τελικά το έκανε και σε μένα ξανά, έπαιζε ο μικρός Spiderman 2 . Γυρίζω και εγώ σε παλιούς για την ώρα και βλέπουμε. Ούτε εγώ έβαλα app. . Αλλά dlss swapper μόνο. 2
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, jimpsar είπε Τελικά το έκανε και σε μένα ξανά, έπαιζε ο μικρός Spiderman 2 . Γυρίζω και εγώ σε παλιούς για την ώρα και βλέπουμε. Ούτε εγώ έβαλα app. . Αλλά dlss swapper μόνο. Με τους παλιούς δεν θα έχει κανένα θέμα . Τίποτα με τους τελευταίους την τρώει καλά η κάρτα .Εγώ ούτε dlss swapper έχω.
just getting started Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εμένα με τους τελευταίους οδηγούς μου κάνει το άλλο κουλό (πέρα από το +10/15mv core που ανέφερα πριν λίγες σελίδες). Αν κλείσω/ανοίξω την οθόνη με το PC ανοιχτό, παίζει τον ήχο σύνδεσης/αποσύνδεσης νέας συσκευής. Α ρε Nvidia που έχεις και ανώτερους drivers μη χέσω 🤣 1 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 λεπτά πριν, just getting started είπε Αν κλείσω/ανοίξω την οθόνη με το PC ανοιχτό, παίζει τον ήχο σύνδεσης/αποσύνδεσης νέας συσκευής. Μήπως έχει usb hub απάνω η οθόνη?
just getting started Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 31 minutes ago, Πέτρος said: Μήπως έχει usb hub απάνω η οθόνη? Όχι όχι, τίποτα. Φαντάζομαι αν είχα θα το έκανε ανέκαθεν όμως, έτσι?
Πέτρος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 λεπτά πριν, just getting started είπε Όχι όχι, τίποτα. Φαντάζομαι αν είχα θα το έκανε ανέκαθεν όμως, έτσι? Καλά, ναι. Είσαι σίγουρος ότι δεν το είχες ακούσει ξανά παλιότερα? Είσαι με HDMI ή DP? Εμένα με DP το κάνει αυτό που λες, αλλά έχει επιπλέον και hub η οθόνη, κανονικά συνδεδεμένο.
just getting started Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Η αλήθεια είναι ότι γύρισα σε DP πριν 4-5 μήνες. Αλλά τι διάολο? Να το πρόσεξα τις τελευταίες 2 βδομάδες αφού άλλαξα drivers? Ok, δεν το αποκλείω. Θα βάλω και παλιότερους το σκ όμως για δοκιμή. 1
Mr Aris Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Σε μένα έστρωσε με τους τελευταίους, οι δύο προηγούμενοι πολλά θέματα. 6 λεπτά πριν, just getting started είπε Η αλήθεια είναι ότι γύρισα σε DP πριν 4-5 μήνες. Αλλά τι διάολο? Να το πρόσεξα τις τελευταίες 2 βδομάδες αφού άλλαξα drivers? Ok, δεν το αποκλείω. Θα βάλω και παλιότερους το σκ όμως για δοκιμή. Εγώ με hdmi σε tv, με εξαίρεση το τελευταίο driver που έστρωσαν τα πάντα, οι δύο προηγούμενοι μου έκαναν το ίδιο. Ακουγόταν ο ήχος αποσύνδεσης συσκευής όταν έκλεινε η tv. Επίσης στον τελευταίο update των driver έλεγε ότι δεν υπήρχε προηγούμενη έκδοση driver ήχου στο pc... Ενώ είχε φάει κόλλημα και έστελνε τον ήχο μόνο από τη κάρτα γραφικών 🤣. Υπόψη έχω και οπτική από motherboard, usd σε dac, ακουστικά, ότι και να επέλεγα αυτό έστελνε ήχο από το hdmi της κάρτας, που στο τέλος έλεγε ότι δεν υπήρχε καν εγκατεστημένος driver ήχου nvidia.... Ο πετσας με τον τελευταίο driver, που έλεγε ότι δε διορθώνει τίποτα από αυτά 🤣 έκανε τα μαγικά του και διορθώθηκαν όλα. Πως να μη τον στηρίζεις αυτό τον άνθρωπο 🤣 Σίγουρα όλα τα θέματα είναι από windows μεριά.
Arkin Δημοσ. πριν από 35 λεπτά Δημοσ. πριν από 35 λεπτά Κορυφη και το preset K. Iδανικο για dlss quality/balanced. Το preset J ειναι κυριως για performance/ultra performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα