Xoroxronis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θα δοκιμάσω να τους ξαναπεράσω ξανά με ddu. Ήδη το έκανα μέσα στο ΣΚ αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι. Άσε τους παλιούς και όταν βγει κάνα win update τους ξαναδοκιμάζεις. Μη κάθεσαι και παιδεύεσαι. Και τα restart δεν είναι και ότι καλύτερο για το pc για να κάθεσαι να τρως τις μαλακίες της nv/win. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, Xoroxronis είπε Άσε τους παλιούς και όταν βγει κάνα win update τους ξαναδοκιμάζεις. Μη κάθεσαι και παιδεύεσαι. Και τα restart δεν είναι και ότι καλύτερο για το pc για να κάθεσαι να τρως τις μαλακίες της nv/win. Φοβάμαι μην πάθουν κανά κοραπτ τα win και δεν είμαι πάλι για φορμάτ. Καλά λες θα περιμένω και βλέπουμε 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Μπα δεν νομίζω στην δική μου περίπτωση γιατί πάντα κάνω ddu safe mode και ύστερα περνάω τους οδηγούς χωρίς να είμαι στο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα βλακείας των οδηγών Έτσι περνούσα και εγώ και πάλι τα Windows έκαναν τα δικά τους, που όπως είπα απλά σταμάτησα τα update στην GPU. Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση. 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εγώ με τους τελευταίους 572.47 μετά από DDU και Nvcleanstall είμαι οκ μέχρι στιγμής... Με τους προηγούμενους είχα κάποια black screens και έκανα restart αναγκαστικά... Έχω περάσει μόνο τον driver χωρίς το app btw
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 minutes ago, JohnTheReaper89 said: Εγώ με τους τελευταίους 572.47 μετά από DDU και Nvcleanstall είμαι οκ μέχρι στιγμής... Με τους προηγούμενους είχα κάποια black screens και έκανα restart αναγκαστικά... Έχω περάσει μόνο τον driver χωρίς το app btw To app κατέβασέ το,δεν παίζει ρόλο,απλά κάνε untick το Νvidia Overlay,για να μην κόβει performance.To χρειάζεσαι για DLSS Override/DLSS 4.
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε To app κατέβασέ το,δεν παίζει ρόλο,απλά κάνε untick το Νvidia Overlay,για να μην κόβει performance.To χρειάζεσαι για DLSS Override/DLSS 4. Χρησιμοποιώ το DLSS Swapper και είμαι κομπλέ 😉 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 16 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Εγώ με τους τελευταίους 572.47 μετά από DDU και Nvcleanstall είμαι οκ μέχρι στιγμής... Με τους προηγούμενους είχα κάποια black screens και έκανα restart αναγκαστικά... Έχω περάσει μόνο τον driver χωρίς το app btw Μόνο οδηγούς πέρασα χωρίς app κτλ. Τι σκατά δεν μπορώ να καταλάβω 1 2
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μόνο οδηγούς πέρασα χωρίς app κτλ. Τι σκατά δεν μπορώ να καταλάβω Ίσως να παίζει κάτι με τα 24H2 εγώ είμαι στο insider preview με heavy debloated system... 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 minutes ago, azazil1190 said: Μόνο οδηγούς πέρασα χωρίς app κτλ. Τι σκατά δεν μπορώ να καταλάβω 18 minutes ago, JohnTheReaper89 said: Ίσως να παίζει κάτι με τα 24H2 εγώ είμαι στο insider preview με heavy debloated system... Αρα δεν τους περνάμε....😁 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Αρα δεν τους περνάμε....😁 Ναι Κώστα 5 Μάρτη θα βγουν νέοι drivers με το launch της 5070 ελπίζω να έχουν λύσει τα οποια θέματα μέχρι τότε... 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, Westbaum είπε To δικό μου καλό φαίνεται στα 12.1V idle✌️ 12.3 με το bequiet σε idle. Σε φόρτο πέφτει στα 12.1 , αντίστοιχα στην 5090 με το Corsair hx1500i σε idle 12.1!k load πέφτει στα 11.988 κάπου 2
Westbaum Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Seasonic εγγύηση.Rails Min/Avg/Max βράχος😎 Και Load Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Westbaum 1
Saloufas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αν και δεν την έχω απο την αρχή αυτά μου δείχνει, να χουμε το νου μας αργότερα δηλαδή να κοιτάμε το 16pino 1
nimik Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Δημοσ. πριν από 17 λεπτά (επεξεργασμένο) Παιδιά δείτε αυτό και μην δίνεται τόση σημασία ..Jonnyguru speaking (έχει διαγράψει το nick του από τις απαντήσεις του ..) ....And as stated previously, voltages as low as 11.4V is completely normal. In fact, ATX 3.1 relaxed this to 11.2V because the power excursions of the 4090 actually caused the voltage to drop even lower than previous specifications.... Επεξ/σία πριν από 8 λεπτά από nimik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα