azazil1190 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, jimpsar είπε Και σε μένα έχει θέμα με crash κυρίως . Έπρεπε να χαμηλώσω σε AB και να παίξω με +50 +500 vram για να μην κρασάρει αλλα και πάλι με την αγωνία έκδηλη https://www.guru3d.com/story/nvidia-572-new-drivers-see-increaqsed-number-of-rtx-30-and-above-users-report-black-screens/ Εννοείται σε benchs πχ 3Dmark έχω πτώση . Θα δοκιμάσω και εγω Νίκο rollback σε 566.36 και βλέπουμε. Νομίζω ήταν οι τελευταίοι πριν τη σειρά 5χχχ. Όντως έχουν χάσει τη μπάλα στην nvidia , και να πεις οτι δεν έιχαν άπλετο χρόνο για να βγει νεα σειρά ή διορθώσεις σε drivers + nvidia app... Ρε ακόμα και με στοκ όλο το σύστημα και τη κάρτα φυσικά ,πάλι ίδιες μαλακίες. Χτες έκλεισα 3 ώρες Spiderman 2 με τους 566.36 με oc όλο το σύστημα και δεν έκανε κιχ. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από azazil1190 1
kostiger Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε ακόμα και με στοκ όλο το σύστημα και τη κάρτα φυσικά ,πάλι ίδιες μαλακίες. Χτες έκλεισα 3 ώρες Spiderman 2 με τους 566.36 με oc όλο το σύστημα και δεν έκανε κιχ. Αφου κανεις τη δουλεια σου ετσι παλι καλα. Εγω περασα τους τελευταιους χθες χωρις προβληματα. 1
noFEARgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 15 hours ago, azazil1190 said: Παίδες στις 4αρες σας δουλεύουν καλά οι τελευταίοι οδηγοί? Στην 4090 με το που έβαλα τους τελευταίους σε spiderman 2 πριν μπει στην αρχική οθόνη του μενού σκάει bsod .κ restart.Στο cp2077 πριν μπει επίσης στην αρχική οθόνη σκάει restart το pc.χωρις bsod αλλά με kernel power στο event viewer. Ξανά πέρασα τους 566.36 μετά από ddu και όλα δουλεύουν ρολόι. Ξανά δοκίμασα τους τελευταίους πάλι μετά από ddu και ξανά ίδια συμπεριφορά με bsod k restarts. Τελικά κατέληξα στους 566.36 και είναι μια χαρά. *Στην 5090 δεν είχα κανένα θέμα με τους προτελευταίους. Eiμαι ετοιμος να γυρισω τον 9800x3d γιατι νομιζα οτι αυτος εχει το θεμα. Συνεχεια kernal power και bsod εχω με την 4090 και τους τελευταιους οδηγους. 1 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Eiμαι ετοιμος να γυρισω τον 9800x3d γιατι νομιζα οτι αυτος εχει το θεμα. Συνεχεια kernal power και bsod εχω με την 4090 και τους τελευταιους οδηγους. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν το cpu (14900k) η οι ραμς. Το έχω χιλιοτεσατρει το daily oc και δεν κάνει κιχ.ουτε degradation έχει φάει. Δύο χρόνια περίπου το έχω έτσι .Βέβαια το έτρεξα και στοκ να είμαι σίγουρος .Οπότε ήμουν σίγουρος κατά 99% ότι είναι οι οδηγοί η συνδιασμός win11 updates κ nvidia. Ο μόνος ενδοιασμος μου ήταν μην είχε πάθει κάτι το psu.(Άσχετα εάν είναι ενός χρόνου,ηλεκτρονικά είναι μπορούν να την πάθουν οποιαδήποτε στιγμή)Αλλα τελικά ο ένοχος ήταν οι οδηγοί. Δεν ξέρω τι σκατά κάνουν τελευταία εκεί στην πράσινη αλλά δυστυχώς είναι μια απογοήτευση σε όλα τους. Στην 5090 με τον 9800χ3δ δεν είχα κανένα θέμα με τους προτελευταίους οδηγούς. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από azazil1190 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, azazil1190 said: Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν το cpu (14900k) η οι ραμς. Το έχω χιλιοτεσατρει το daily oc και δεν κάνει κιχ.ουτε degradation έχει φάει. Δύο χρόνια περίπου το έχω έτσι . Οπότε ήμουν σίγουρος κατά 99% ότι είναι οι οδηγοί η συνδιασμός win11 updates κ nvidia. Ο μόνος ενδοιασμος μου ήταν μην είχε πάθει κάτι το psu.(Άσχετα εάν είναι ενός χρόνου,ηλεκτρονικά είναι μπορούν να την πάθουν οποιαδήποτε στιγμή)Αλλα τελικά ο ένοχος ήταν οι οδηγοί. Δεν ξέρω τι σκατά κάνουν τελευταία εκεί στην πράσινη αλλά δυστυχώς είναι μια απογοήτευση σε όλα τους. Ρε συ ετυχε η συμπτωση οταν ηρθε ο 9800x3d να αλλαξω και τους οδηγους , και λεω παει μου βγηκε προβληματικος , που να φανταστω οτι θα τα εχουν κανει τοσο σκατα με τους drivers, δεν μου εχει ξανατυχει κατι αναλογο ( ισως φταιει και το update 24h2 των windows δεν ξερω γιατι και αυτο τωρα προσφατα το εβαλα) Η φαση ειναι οτι περνουσε το 3ωρο certificate occt τοσο σε cpu οσο και σε ram ο 9800x3d και μου τα εκανε αυτα σε ασχετα σημεια , οπως οταν εκανε wake up from sleep η οταν εκλεινα τα παιχνιδια . Λεω τι εχει παει τοσο στραβα. Μεχρι και format εκανα και παλι τα ιδια . Αν δεν εβλεπα το post το δικο σου σημερα ετοιμαζομουν να το στειλω πισω με την courier. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από noFEARgr 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ρε συ ετυχε η συμπτωση οταν ηρθε ο 9800x3d να αλλαξω και τους οδηγους , και λεω παει μου βγηκε προβληματικος , που να φανταστω οτι θα τα εχουν κανει τοσο σκατα με τους drivers, δεν μου εχει ξανατυχει κατι αναλογο ( ισως φταιει και το update 24h2 των windows δεν ξερω γιατι και αυτο τωρα προσφατα το εβαλα) Η φαση ειναι οτι περνουσε το 3ωρο certificate occt τοσο σε cpu οσο και σε ram ο 9800x3d και μου τα εκανε αυτα σε ασχετα σημεια , οπως οταν εκανε wake up from sleep η οταν εκλεινα τα παιχνιδια . Λεω τι εχει παει τοσο στραβα. Μεχρι και format εκανα και παλι τα ιδια . Αν δεν εβλεπα το post το δικο σου σημερα ετοιμαζομουν να το στειλω πισω με την courier. Με τους προτελευταίους οδηγούς η 4090 έκανα το άλλο κουλό που νομίζω το έχουν αναφέρει αλλά δύο τρία μέλη. Έπαιζε ο μικρός cod. Κάποια στιγμή σταμάταγε να φάει και του έκλεινα την οθόνη ώστε να μην γ@μησει την ολεντ στα στατικά. Μόλις πήγαινα να ανοίξω την οθόνη , άνοιγε και δεν έδινε σήμα η κάρτα στην οθόνη ότι και να έκανα. Οπότε αναγκαστικά έκανα restart το pc . Με τους 566.36 δεν έχω κανένα από τα παραπάνω θέματα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από azazil1190 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μόλις πήγαινα να ανοίξω την οθόνη , άνοιγε και δεν έδινε σήμα η κάρτα στην οθόνη ότι και να έκανα. Οπότε αναγκαστικά έκανα restart το pc . Αυτό το είχα με τη 6600ΧΤ πριν σταματήσω τα Windows από αυτόματο update της GPU. Από τότε άσχετα με τα ντραιβερ του αντρεναλιν δεν ξανασυνέβη.
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το τερμάτισα το spiderman 2. Όλο παίχτηκε με 572.xx δεν είχα κάποιο θέμα. Αυτό όμως που παρατήρησα με όλους τους 572.xx είναι ότι σε transformer/rr ζητάνε λίγο ρεύμα παραπάνω. Αυτό το είδα στο spiderman2 και στο hogwarts. Παιχνίδια δλδ με trans/rr αλλά χωρίς path. Indi και cp δεν είδα κάτι, όλα normal. Οπότε αν παίζετε με κάποιο προφίλ oc/uv πολύ πιθανό να χρειαστεί επαναρύθμιση. Με τους 566 δε χρειάζεται κάτι τέτοιο αλλά είναι και λίγο πιο αργοί σε κάποια με transformer/rr. Τώρα έχω ξεκινήσει το kcd2, normal κι αυτό. Γενικά πέρα απ το ρευματάκι σε trans/ray reconstruction δεν έχω κάποιο θέμα και τους έχω απ όταν βγήκαν. Αλλά είμαι 23h2 εγώ, μπόρει να είναι ο συνδυασμός 24h2/572 προβληματικός. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Αυτό το είχα με τη 6600ΧΤ πριν σταματήσω τα Windows από αυτόματο update της GPU. Από τότε άσχετα με τα ντραιβερ του αντρεναλιν δεν ξανασυνέβη. Μπα δεν νομίζω στην δική μου περίπτωση γιατί πάντα κάνω ddu safe mode και ύστερα περνάω τους οδηγούς χωρίς να είμαι στο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα βλακείας των οδηγών
Westbaum Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Mε τον τελευταίο driver αλλά σε 23Η2 δεν έχω crash σε Cyberpunk.Λογικά ο ένοχος είναι 24Η2..
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Α επίσης να γράψω ότι με όλους τους οδηγούς μετά από 561.09 το FH5 κάνει ctd μετά από κάνα μισάωρο και η nv δε το φτιάχνει εδώ και μήνες. Εγώ το έλυσα κατεβάζοντας το setting του rt από maxed μια θέση κάτω, αλλά δεν είναι λύση αυτό. Αν θες maxed πρέπει να βάλεις 561 και πίσω. 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 λεπτά πριν, Westbaum είπε Mε τον τελευταίο driver αλλά σε 23Η2 δεν έχω crash σε Cyberpunk.Λογικά ο ένοχος είναι 24Η2.. Όχι απλά crash αλλά restart όλου του pc λίγο πριν φορτώσει το κεντρικό μενού του game. Είτε στοκ ,είτε με oc το σύστημα. Στο cp2077 αλλά και στο spiderman έχω ίδια συμπεριφορά. Απλά με τους τελευταίους γαμηθηκε τελείως στο spiderman με bsod. Ίσως να φταίει το 24h2 που λες. 2
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Όχι απλά crash αλλά restart όλου του pc λίγο πριν φορτώσει το κεντρικό μενού του game. Α αυτό είναι κουφό τελείως ρε, δεν είχα διαβάσει όλα τα posts. Νόμιζα για απλά crash στο desktop ότι λέγατε. Σε μένα πάντως τρέχει κανονικά το spiderman2 με τους 572.47.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Α αυτό είναι κουφό τελείως ρε, δεν είχα διαβάσει όλα τα posts. Νόμιζα για απλά crash στο desktop ότι λέγατε. Σε μένα πάντως τρέχει κανονικά το spiderman2 με τους 572.47. Θα δοκιμάσω να τους ξαναπεράσω ξανά με ddu. Ήδη το έκανα μέσα στο ΣΚ αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι. *Ξέχασα να αναφέρω σε cod k Fortnite που έπαιξε ο μικρός ήταν μια χαρά. Μόνο σε sp2 k cp2077 έχω αυτά τα θέματα Μόνο με τους 566.36 είμαι οκ και με τους πρώτους που βγήκαν για την 5αρα σειρά αλλά μου έκανε τα θέματα να μην δινει σημα στην οθόνη όταν την έκλεινα και μετά από κάποια ώρα την άνοιγα. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από azazil1190 1
noFEARgr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Τίποτα πρέπει να φταίει ο συνδυασμός 24h2 και οι τελευταίοι drivers .Ανάθεμα την ώρα που έκανα το update ... 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα