Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

ποια θεωρείται πιο value for money αυτή τη στιγμή?

δεν υπάρχει, άσχημη περίοδος

29 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

ή να κοιτάξω για πρώτη φορά στην ζωή μου amd καρτα...7800/7900 xt/xtx?

7900xt κατα προτίμηση μτχ με εγγύηση και την πουλάς μετά όταν σταθεροποιηθούν οι τιμές . Υπόψιν οτι 7900xt/xtx ξεπούλησαν Αμερική , άγνωστο το στοκ στην Ευρώπη (δείχνει μπόλικο ακόμα)

Δημοσ.

Στην ίδια φάση αναζήτησης κάρτας είμαι κι εγώ. Η σειρά 4000 της nvidia δυστυχώς μόνο προς τα πάνω τιμολογιακά θα πηγαίνει, αφού έχει σταματήσει η παραγωγή νέων καρτών.

1000 για 4070ti super δε δίνω. Ούτε για 5070ti, Περιμένω να δω τις 9070xt σε απόδοση και τιμή, αλλιώς όταν με το καλό εξομαλυνθοιύν οι τιμές των 5000 το ξαναβλέπω.

Οι 7000 της AMD βγαίνουν από τη συζήτηση λόγω χαμηλών επιδόσεων σε RT, εκτός κι αν παίζεις σε raster.

Value for money δυστυχώς δεν υπάρχει, σε μεσαία - υψηλή κατηγορία

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rioener είπε

Οι 7000 της AMD βγαίνουν από τη συζήτηση λόγω χαμηλών επιδόσεων σε RT, εκτός κι αν παίζεις σε raster.

καλά , μη νομίζεις οτι πετά η 4070ti σε full rt ...προσωπικά αν ήθελα rt θα πήγαινα σε 4080 και άνω

Δημοσ.

Κατάλαβα θα μείνω με την 1080ti 😭 

πραγματικά πως έχει γίνει έτσι η φάση με τις κάρτες... πέρα από τις τιμές, ακόμα και με τους αντάπτορες που σε πολλούς μετά από κάποιο καιρό λιώνουν! 

ένας λόγος που σκέφτομαι amd gpu είναι τα βύσματα... που ξανά λέω ήμουν τις άποψης ποτέ amd λόγο τόσων προβλημάτων με τους drivers

• Confused 1
Δημοσ.

Σε θέμα drivers έχουν στρώσει πολύ. Η αρχιτεκτονική είναι που την περιορίζει την AMD. Οι φήμες πάντως λένε ότι η 9070xt θα ανέβει πολύ σε σχέση με την παλιότερη γενιά. Πάλι όμως το καλύτερο θα ήταν να μπορέσουμε να αποφύγουμε τη γενιά αυτή και αν πάμε στην επόμενη που θα υπάρξουν άλματα σε επιδόσεις και από τις δύο εταιρείες, με την AMD μάλιστα να φεύγει από RDNA μεταβαίνοντας σε UDNA. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karanikolis είπε

καλησπέρα, αναμένω αύριο να δω τιμή και επιδώσεις 5070ti γιατι θέλω να αγοράσω κάρτα. είμαι σε 2k 165hz και σε τέτοια οθόνη θα παραμείνω, δεν πρόκειται να πάω σε 4k.

το δίλημμα είναι 4070super 750€ ή 4070ti που πλέον έχει 1000€ και σε αυτή την περίπτωση θα πήγαινα στην 4070ti super στα ίδια λεφτά 1000€ ή 5070ti?? 

γενικά έχω ένα μπατζετ μαξ 1000€, αυτό δεν σημαίνει οτι θέλω να τα δώσω όλα, δηλαδή η απλή 4070 έχει 600€.. 

ποια θεωρείται πιο value for money αυτή τη στιγμή? τι προτείνεται? ή να κοιτάξω για πρώτη φορά στην ζωή μου amd καρτα...7800/7900 xt/xtx? 

Σε παρομοιο διλημμα ημουν χθες. Ειχα συμπληρωσει στοιχεια παραγγελια για 4070 S TI στα 1000€ αλλα τελευταια στιγμη το εκλεισα. Λεω πολλα τα λεφτα για παλια καρτα οταν με 100-200 θα παιρνεις 5070ti. Περιμενω λοιπον. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karanikolis είπε

καλησπέρα, αναμένω αύριο να δω τιμή και επιδώσεις 5070ti γιατι θέλω να αγοράσω κάρτα. είμαι σε 2k 165hz και σε τέτοια οθόνη θα παραμείνω, δεν πρόκειται να πάω σε 4k.

το δίλημμα είναι 4070super 750€ ή 4070ti που πλέον έχει 1000€ και σε αυτή την περίπτωση θα πήγαινα στην 4070ti super στα ίδια λεφτά 1000€ ή 5070ti?? 

γενικά έχω ένα μπατζετ μαξ 1000€, αυτό δεν σημαίνει οτι θέλω να τα δώσω όλα, δηλαδή η απλή 4070 έχει 600€.. 

ποια θεωρείται πιο value for money αυτή τη στιγμή? τι προτείνεται? ή να κοιτάξω για πρώτη φορά στην ζωή μου amd καρτα...7800/7900 xt/xtx? 

Απο αποψη ποια σου δινει περισσοτερo perfomance/€ ειναι η 4070super αναμεσα σε αυτες τις 2.Γιατι και εγω σε 2κ ειμαι κ μια χαρα τα καταφερνει η καρτα σε αρκετους τιτλους το προδιδει το cost per frame κ Perfomance/€.

Προσωπικα πριν ακριβως ενα χρονο πηρα την zotac 4070s trinity στα 710€ αν δεν θες να περιμενεις δεν ειναι κακη τιμη τα 740(μικρο καπελο) αν σκεφτεις οτι ουσιαστικα 713€ ειναι η τιμη msrp+φπα 600$=575€+24%φπα=713€.Απλα ειναι λαλακια γιατι θα μπορουσες να την χαιρεσαι την καρτα εδω και 1 χρονο.Επισης χοντραδα ενω βγαινει 5070ti αλλα σιγουρα τον πρωτο καιρο παιζει να κανει 1200-1300€ σαφως λιγο πιο γρηγορη αλλα με το αναλογο κοστος.

Προφανως πριν γινει ολο αυτο με το στοκ λογικα ισως ειχε πεσει καποια στιγμη η τιμη της 650€?Αν πας στην εξελιξη τιμης στο σκρουτζ στο μοντελο που σε ενδιαφερει θα βγαλεις ενα συμπερασμα.Δεν ειναι οτι σε πιανουν πολυ το πωποπουδακι αν την βρισκεις γυρω στα 750€.Αν σε χαλαει αυτο κ μπορεις να κανεις υπομονη τοτε δεν το συζηταμε απλα περιμενεις να εξομαλυνθουν οι τιμες.Ετσι για την ιστορια 12% πιο γρηγορη ειναι η 4070ti super απο την 4070s σε 1440P κ το ιδιο συμβαινει κ στο rt.Τωρα αν αξιζει να δωσεις 30+% παραπανω λεφτα απο τα 750€ της 4070s για ti μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις στον εαυτο σου.

4070 σ1.JPG

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

4070S στα 700+ σίγουρα δεν είναι καλή τιμή.

Βρες μου την πιο φθηνη 4070s να εβρισκες την πιο φθηνη υλοποιηση καποια στιγμη σε πτωση τιμης 600€ μπορει και να λεω πολυ.Δηλαδη εγω που εδωσα 710 και την πηρα στο msrp+φπα δεν ειναι καλη τιμη.Την δεδομενη στιγμη προφανως κ δεν ειναι καλη τιμη οτι και να παρεις αλλα τα 740€ που βρισκω μια υλοποιηση της gigabyte αν δεν θες να περιμενεις δεν την λες τοσο τραγικη.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Το ότι δε βρίσκεις καλύτερη τιμή σήμερα δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι καλή τιμή για 4070S το 700αρι όταν τόσο έχει μια 7900ΧΤ που είναι μια κατηγορία πάνω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aris-leme είπε

4070S στα 700+ σίγουρα δεν είναι καλή τιμή.

Πες τα γιατι θα τρελαθουμε εδω μεσα.

Για καρτες μιλαμε οχι για φαρμακα ουτε βασικα αγαθα ελεος καντε λιγο υπομονη μην καταντησουμε εποχη Mining που αγοραζατε 1660 300 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

όσοι ψώνισαν 4070ti super σε νορμάλ τιμή ήταν κομπλέ

οι υπόλοιποι το καλοκαιράκι για msrp τιμές

Σιγά μην βρούμε το καλοκαίρι 4070ti super.. και γενικά ότι έχει μείνει από αυτές θα παίζουνε σε τιμές υψηλές όπως πχ ίδια ακριβώς τιμές έχουν τώρα αν πας να πάρεις 3070ti.. 

θα πουλάνε χρυσάφι ότι στοκ μείνει.. αυτή είναι η βλακεία 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε

Σιγά μην βρούμε το καλοκαίρι 4070ti super.. και γενικά ότι έχει μείνει από αυτές θα παίζουνε σε τιμές υψηλές όπως πχ ίδια ακριβώς τιμές έχουν τώρα αν πας να πάρεις 3070ti.. 

θα πουλάνε χρυσάφι ότι στοκ μείνει.. αυτή είναι η βλακεία 

Θα πεσουν σιγουρα 5080 5070ti ομως μην ανησυχειτε. Πουλανε πανω απο msrp και οτι πιασουν λογο του hype παρολο που δεν δινουν τιποτα παραπανω απο τις 4000 περα του MFG. Οι 4000 δεν θα υπαρχουν περα απο αγγελιες και οι 5000 θα ανεβει η διαθεσιμοτητα μετα το πρωτο τριμηνο που θα φυγουν οι πιο ενθουσιασμενοι που θελουν να αγορασουν. Οποτε λιγο υπομονη καλοκαιρι πιστευω θα ειναι καλη στιγμη για αγορα τελευταιας γενιας καρτας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...