Chris2756 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Σιγα μην πουλησω την 4070, με την οποια χασουρα για να παρω 5070. Οταν ξαναστεισω καινουργιο PC, θα εχει κυκλοφορισει η 9070 και θα παω κατευθειαν εκει. Μεχρι τοτενες θα διασκεδαζω παιζοντας τα παιχνιδακια μου, ας μειωθουν και οι ρυθμισεις τους στο μεντιουμ, παρακολουθοντας τις αντιπαραθεσεις για 5-10% βελτιωση και ξοδευοντας τα γκαφρα που περισευουν, στα σουβλακια του Θαναση στην γωνια (μιλαμε για οριτζιναλ Greek Souvlakos, 2 ξυγκι, 1 κρεας) 2
nikos5800 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Σιγα μην πουλησω την 4070, με την οποια χασουρα για να παρω 5070. Οταν ξαναστεισω καινουργιο PC, θα εχει κυκλοφορισει η 9070 και θα παω κατευθειαν εκει. Μεχρι τοτενες θα διασκεδαζω παιζοντας τα παιχνιδακια μου, ας μειωθουν και οι ρυθμισεις τους στο μεντιουμ, παρακολουθοντας τις αντιπαραθεσεις για 5-10% βελτιωση και ξοδευοντας τα γκαφρα που περισευουν, στα σουβλακια του Θαναση στην γωνια (μιλαμε για οριτζιναλ Greek Souvlakos, 2 ξυγκι, 1 κρεας) Καλά χαλάρωσε εσύ,δεν είναι ότι η AMD θα σου δώσει επιδόσεις, απλά πες θέλω να πάω σε AMD και τέλος 😁
Chris2756 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Καλά χαλάρωσε εσύ,δεν είναι ότι η AMD θα σου δώσει επιδόσεις, απλά πες θέλω να πάω σε AMD και τέλος 😁 Με παρεξηγισες! nvidia 9070 εννοουσα 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μόλις τώρα, Chris2756 είπε Με παρεξηγισες! nvidia 9070 εννοουσα Χαχαχα,sorry 👍
Fulgore Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chrisde είπε Τελικά κράξιμο ξεκράξιμο η 4080(s) αποδεικνύεται η πιο vfm και futureproof gpu των τελευταίων ετών εφόσον την αγόρασε κάποιος κοντά στο msrp. Κυρίως η super προφανώς λόγω μείωσης του, γιατί κατά τα άλλα ίδιες κάρτες είναι. Ακολουθεί η 4070ti super και η 4090 για όποιους προλάβανε να την πάρουνε στα 1600 που είχε πέσει για κάποιο διάστημα. Αν δεν κάνω λάθος, η 4070ti Super των 799$ είναι η ελαφρώς καλύτερη vfm futureproof gpu σε nvidia 4000 μεριά σε σχέση με την 4080Super των 999$. Κοστίζει 25% φθηνότερα, ενώ είναι πίσω γύρω στο 16%(μέσο όρο) από την 4080Super. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Fulgore
Zus Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 ώρες πριν, chrisde είπε Τελικά κράξιμο ξεκράξιμο η 4080(s) αποδεικνύεται η πιο vfm και futureproof gpu των τελευταίων ετών εφόσον την αγόρασε κάποιος κοντά στο msrp. Κυρίως η super προφανώς λόγω μείωσης του, γιατί κατά τα άλλα ίδιες κάρτες είναι. Ακολουθεί η 4070ti super και η 4090 για όποιους προλάβανε να την πάρουνε στα 1600 που είχε πέσει για κάποιο διάστημα. Διαχρονικά οι xx80 είναι οι πιο futureproof κάρτες και το sweet spot των GPU και εφεξής, για εμένα προσωπικά, μονόδρομος σε κάθε αναβάθμιση. Οι xx90 είναι για άλλα πορτοφόλια και για ανθρώπους που ψειρίζουν τα FPS ενώ οι xx70 για όσους έχουν ταβάνι το 2k και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το 4k, κοινώς για όσους ασχολούνται με online gaming.
nimik Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, Zus είπε Διαχρονικά οι xx80 είναι οι πιο futureproof κάρτες και το sweet spot των GPU και εφεξής, για εμένα προσωπικά, μονόδρομος σε κάθε αναβάθμιση. Οι xx90 είναι για άλλα πορτοφόλια και για ανθρώπους που ψειρίζουν τα FPS ενώ οι xx70 για όσους έχουν ταβάνι το 2k και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το 4k, κοινώς για όσους ασχολούνται με online gaming. Δηλ το +16% που ούτε καν δεν είναι τόσο κάνει την διαφορά από 2κ σε 4κ ..???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα