akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 38 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ο διαφορετικος τροπος διαχειρισης Vram της AMD μας εχει δειξει στο παρελθον οτι σε μερικους τιτλους ακομα και στο 1080p εκανε χρηση 2-3gb παραπανω Vram. Τωρα με τα νεα features η Nvidia ριχνει κιαλο τη χρηση Vram και η αποσταση αυτη μεγαλωνει. Ειναι ξεκαθαρο το ποιος δουλευει προσφεροντας καινοτομες τεχνολογιες και το ποιος πουλαει vram για μεταξωτες κορδελες. Tα screenshots δεν ειναι με mega geometry. Τι σχεση εχει το alocated μωρε τωρα ? Αν κανεις σοβαρη συγκριση σε used θα δεις οτι η amd χρησιμοποιει συνηθως περισσοτερη vram γτ την εχει και λιγοτερη ram ενω στις nvidia που δεν εχουν αρκετη vram φορτωνει περισσοτερο τη ram ,φαινεται και στα frame times που ειναι χειροτερα ,εχω κανει την συγκριση με την 7800xt και 4070s. 2
just_a_dude Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες έχω allocated ακόμη και 19GB στο avatar σε 1440p. Απλά τραβάει επειδή έχει, όχι επειδή οι amd χαλάνε παραπάνω. Μην λέμε τις βλακείες της Apple με τα mac. 8GB ram σε macOS = 16GB σε windows.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι σχεση εχει το alocated μωρε τωρα ? Αν κανεις σοβαρη συγκριση σε used θα δεις οτι η amd χρησιμοποιει συνηθως περισσοτερη vram γτ την εχει και λιγοτερη ram ενω στις nvidia που δεν εχουν αρκετη vram φορτωνει περισσοτερο τη ram ,φαινεται και στα frame times που ειναι χειροτερα ,εχω κανει την συγκριση με την 7800xt και 4070s. 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε έχω allocated ακόμη και 19GB στο avatar σε 1440p. Απλά τραβάει επειδή έχει, όχι επειδή οι amd χαλάνε παραπάνω. Μην λέμε τις βλακείες της Apple με τα mac. 8GB ram σε macOS = 16GB σε windows. Eδω που ειναι και οι 2 8gb απο που εχουν και τη τραβανε;
just_a_dude Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το ίδιο πράγμα. Τι μας νοιάζει το allocated;
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εδω φαινεται καλυτερα που εχει ταυτοχρονα και τις 8 και τις 16. Και οι 2 μπορουν να εχουν αλλα τραβανε διαφορετικα....
wargasm Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Arkin είπε RR και FG ειναι κλειστα ναι. Παιδιά εμένα είναι στα πάντα unsupported. Σε όλα τα games, σε όλες τις ρυθμίσεις των dlss override στο app. δεν ξέρω… 🤷 17 ώρες πριν, Arkin είπε Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από wargasm
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, wargasm είπε Παιδιά εμένα είναι στα πάντα unsupported. Σε όλα τα games, σε όλες τις ρυθμίσεις των dlss override στο app. δεν ξέρω… 🤷 Σβήσε και ξανά βάλε το nvidia app και θα στρώσει. 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το ίδιο πράγμα. Τι μας νοιάζει το allocated; Ποια allocated αφου εχει περιπτωσεις που κανει ταυτοχρονα λιγοτερη Vram και λιγοτερη Ram. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από BlurayMoviesGreece
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ποια allocated αφου εχει περιπτωσεις που κανει ταυτοχρονα λιγοτερη Vram και λιγοτερη Ram. Στο εξηγουμε ,δεν το καταλαβαινεις ,τελος ,δεν εχει νοημα 1
aetos1988 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 56 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eδω που ειναι και οι 2 8gb απο που εχουν και τη τραβανε; Στην τελευταία φωτογραφία πρόσεξε πόση RAM του συστήματος τραβάει με κάρτα RTX 4060, 2GB περισσότερο σε σχέση με την AMD 7600.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα @akoinonitos @just_a_dude Γιατί έρχεστε εδώ πέρα και μας γράφετε για τη σάπια vram σας ρε μάγκες? σας ρώτησε κανένας? να πάτε στο νήμα με τα ράντεονς...έλα φιλιά 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε @akoinonitos @just_a_dude Γιατί έρχεστε εδώ πέρα και μας γράφετε για τη σάπια vram σας ρε μάγκες? σας ρώτησε κανένας? να πάτε στο νήμα με τα ράντεονς...έλα φιλιά Spoiler δεν μπορω εχω αλεργια στην παπατζα Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από akoinonitos
nikos5800 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Δοκίμασα το νέο dlss4 preset k, είναι ακόμα πιο βελτιωμένο κυρίως το balanced mode,στο final fantasy rebirth τα μαλλιά των χαρακτήρων έχουν πολύ μειωμένο shimmering σχεδόν native επίπεδα ,το ίδιο και στο spider man όταν πετάει πάνω απο δένδρα, Το είπα και χτες το dlss4 balanced mode δίνει τζαμπα performance με ελάχιστες θυσίες Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από nikos5800
Tambas91 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν μπορω εχω αλεργια στην παπατζα Spoiler O blu φτύνει αλήθειες... άμα δεν αντέχεις, μη βλέπεις γιατί θα σου ευχηθώ τίποτα άλλο και όπως είδες η προηγουμενη ευχή βγήκε Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Tambas91 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 50 λεπτά πριν, Arkin είπε Σβήσε και ξανά βάλε το nvidia app και θα στρώσει. Δούλεψε!!! είσαι Άρχοντας ως συνήθως 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα