Mr Aris Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε Μονο στο FW και στο Howarts χθες το δοκιμασα το οποιο hogwarts το εκαναν ακομα πιο βαρυ απο οτι ηταν με το νεο geometry ray tracing που στο ultra γονατιζει τα παντα. Και στα 2 ειδα αρκετα καλυτερη εικονα κυριως στα χορτα ειδικα στο πρωτο τεραστια διαφορα με dlss quality. Το FG εδωσε και στα 2 +20 fps οταν τα FPS ειναι 100+. Το hogwards πήρε ωραία εικόνα με το update , τα ίδια χάλια τρέχει βέβαια, πέντε λόξιγκα τέσσερις βήχα μία καλά 🤣 αλλά οκ... Ένα Ai antistutering να βγάλει ο πετσινος και να δεις σκηνές έξω από τα μαγαζιά να παρακαλάμε να μας πηδ🤣 εεε να αγοράσουμε 1 1
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Mr Aris είπε Το hogwards πήρε ωραία εικόνα με το update , τα ίδια χάλια τρέχει βέβαια, πέντε λόξιγκα τέσσερις βήχα μία καλά 🤣 αλλά οκ... Ένα Ai antistutering να βγάλει ο πετσινος και να δεις σκηνές έξω από τα μαγαζιά να παρακαλάμε να μας πηδ🤣 εεε να αγοράσουμε Μονο στο hogsmade με ray tracing τα παντα ultra ναι. Αν αφησεις ray tracing ultra reflection και κλεισεις shadows και AO και στο hogsmade τρεχει καλα με 90+fps με FG. Εξω απο εκει τρεχει πολυ καλα οπου εχω παει και σε αλλα χωρια. Μονο hogsmade ειναι ψιλο χαλια αν και πηρα με τον 5700x3d αρκετα fps απο 5700x περιμενω 14600k να δω ποσο παραπανω θα μου δωσει σε αυτο το σημειο.
Mr Aris Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, sstav είπε με το nvidia app που αναφέρει 'Unable to retrieve settings. Try again later' υπάρχει λύση ; Στο f. west που μου έλεγε τέτοια, απλά έτρεξα το παιχνίδι ρύθμισα βγήκα και το είδε, βέβαια δε με αφήνει να κάνω τίποτα, στα περισσότερα ήθελε να του δώσω το φάκελο του steam, έχω παραπάνω από ένα δίσκους, για να τα δει κανονικά, σε πολλά περνάει πάντως το λιγότερο dlss4
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Mr Aris είπε Στο f. west που μου έλεγε τέτοια, απλά έτρεξα το παιχνίδι ρύθμισα βγήκα και το είδε, βέβαια δε με αφήνει να κάνω τίποτα, στα περισσότερα ήθελε να του δώσω το φάκελο του steam, έχω παραπάνω από ένα δίσκους, για να τα δει κανονικά, σε πολλά περνάει πάντως το λιγότερο dlss4 Στο forbidden west μου εχει να αλλαξω τα παντα εκτος το DLSS που δεν ειναι στα υποστηριζομενα παιχνιδια επισημα απο χθες με dlss swapper ειναι κομπλε. Στα υπολοιπα δεν εχω θεμα και εχει και το optimize αν θελω αν και ολα max μου τα εχει οπως και εγω. Το μονο περιεργο οτι μου το εχει στο optimized στα 4587x1920 αναλυση απο την κλασικη και χωρις upscaling. Λογικα παει για τα 60fps που τα κραταει η καρτα στο παιχνιδι ετσι αλλα με dlss και native ειμαστε 140 160.
Mr Aris Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο forbidden west μου εχει να αλλαξω τα παντα εκτος το DLSS που δεν ειναι στα υποστηριζομενα παιχνιδια επισημα απο χθες με dlss swapper ειναι κομπλε. Στα υπολοιπα δεν εχω θεμα και εχει και το optimize αν θελω αν και ολα max μου τα εχει οπως και εγω. Το μονο περιεργο οτι μου το εχει στο optimized στα 4587x1920 αναλυση απο την κλασικη και χωρις upscaling. Λογικα παει για τα 60fps που τα κραταει η καρτα στο παιχνιδι ετσι αλλα με dlss και native ειμαστε 140 160. Μα αυτό με ενδιέφερε 🤣 dlss4 και μένα όλα τα άλλα τα έχει, αλλά τα ίδια δεν έχει και στο control panel το παλιό?
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, Mr Aris είπε Μα αυτό με ενδιέφερε 🤣 dlss4 και μένα όλα τα άλλα τα έχει, αλλά τα ίδια δεν έχει και στο control panel το παλιό? Ναι τα ιδια αλλα ενταξει αλλο περιβαλλον και αρκετα πιο λαγκαρισμενο γενικα. Το νεο nvidia app εχει και τα κολπα screenshots φιλτρα καταγραφη. Κυριως το ασχημο αναχρονικο περιβαλλον ενοχλουσε στο παλιο και το αργου GUI λιγοτερο τα υπολοιπα. Το dlss για την ωρα δουλευει στα day 0 παιχνιδια hogwarts death wukong το αλλαζω αμεσα απο το nvidia app με latest.
wargasm Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι τα ιδια αλλα ενταξει αλλο περιβαλλον και αρκετα πιο λαγκαρισμενο γενικα. Το νεο nvidia app εχει και τα κολπα screenshots φιλτρα καταγραφη. Κυριως το ασχημο αναχρονικο περιβαλλον ενοχλουσε στο παλιο και το αργου GUI λιγοτερο τα υπολοιπα. Το dlss για την ωρα δουλευει στα day 0 παιχνιδια hogwarts death wukong το αλλαζω αμεσα απο το nvidia app με latest. Στο wukong το αλλάζεις απο το NVIDIA app?
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 25 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι τα ιδια αλλα ενταξει αλλο περιβαλλον και αρκετα πιο λαγκαρισμενο γενικα. Το νεο nvidia app εχει και τα κολπα screenshots φιλτρα καταγραφη. Κυριως το ασχημο αναχρονικο περιβαλλον ενοχλουσε στο παλιο και το αργου GUI λιγοτερο τα υπολοιπα. Το dlss για την ωρα δουλευει στα day 0 παιχνιδια hogwarts death wukong το αλλαζω αμεσα απο το nvidia app με latest. το fg στο wukong σου εχει επιλογη για latest?
Mr Aris Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν dlss, βρήκα ένα στη συλλογή μου, το divinity os2, με αφήνει να περάσω dlss 🤔, τι ακριβώς παίζει? Δεν είδα καμία διαφορά Στο wukong αλλάζει κανονικά, μόνο το dlss Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Mr Aris
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε και νεο fg που θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα? Θυμαμαι λαθος?
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, akoinonitos said: Δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε και νεο fg που θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα? Θυμαμαι λαθος? Πιο νεο απο αυτο που μολις βγηκε? Σαν νεα εκδοση κιολας, του DLSS4? Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από scorpion8283
akoinonitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Πιο νεο απο αυτο που μολις βγηκε? Σαν νεα εκδοση κιολας, του DLSS4? ναι ρε αυτο λεω αλλα πχ στο wukong πιου υποτιθεται ειναι υποστηριζομενο δεν εχει επιλογη να βαλεις latest ,εκτος αν το περασαν με patch στο παιχνιδι
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 minutes ago, akoinonitos said: ναι ρε αυτο λεω αλλα πχ στο wukong πιου υποτιθεται ειναι υποστηριζομενο δεν εχει επιλογη να βαλεις latest ,εκτος αν το περασαν με patch στο παιχνιδι Τι να σου πω..δεν το χω δει καπου αυτο...αν ναι καλοδεχουμενο! Γενικα για μενα παντως, το πιο αξιο αναφορας απο ολο το release ειναι το FG...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά NVIDIA Smooth Motion Will Be Available On GeForce RTX 40 GPUs Soon, Frame-Gen Enablement Via NVIDIA App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα