nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε εβαλα λιγο tsusima ,δεν θυμαμαι αν το ειχε και πριν αλλα με dlaa και dlss οπου υπαρχει ομιχλη εχει προβλημα βλεπεις τετραγωνο καρε απο πισω ,wtf? μετα αλλα ΑΑ ειναι κομπλε Ναι εγώ είχα πρόβλημα στο hell blade 2 γύρω από τα μαλλιά της senua 👍 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από nikos5800
chrisde Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, nikos5800 είπε Και στο final fantasy rebirth το 1080p/dlss quality μπορεί και ελαφρώς καλύτερο από το native αλλά το balanced είναι ελαφρώς χειρότερο Πάντως το dlss balanced mode θα κλείσει πολλά σπίτια σε χαμηλές αναλύσεις όπως 1080p/1440p Όταν λες native εννοείς taa; Καλό είναι να τα διευκρινίζουμε αυτά γιατί καραδοκεί ο Ακοινώνητος... Από Taa και Taaau ναι είναι καλύτερο διότι είναι άθλια ειδικα το taa, από dlaa προφανώς όχι. Πάντως ρε παιδιά στο rebirth και στα άλλα παιχνίδια τώρα για να βάλουμε το dlss4 manually χρειάζεται να το αλλάξουμε και στο inspector; Έχω την αίσθηση (δεν το έψαξα) ότι πλέον παίρνει το preset j αυτόματα με το νέο dll. Αν αλλάζουμε κάτι, τι ακριβώς πλεον; 2 1
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, chrisde είπε Όταν λες native εννοείς taa; Καλό είναι να τα διευκρινίζουμε αυτά γιατί καραδοκεί ο Ακοινώνητος... Από Taa και Taaau ναι είναι καλύτερο διότι είναι άθλια ειδικα το taa, από dlaa προφανώς όχι. Πάντως ρε παιδιά στο rebirth και στα άλλα παιχνίδια τώρα για να βάλουμε το dlss4 manually χρειάζεται να το αλλάξουμε και στο inspector; Έχω την αίσθηση (δεν το έψαξα) ότι πλέον παίρνει το preset j αυτόματα με το νέο dll. Αν αλλάζουμε κάτι, τι ακριβώς πλεον; Εννοείται με taa 😜 2
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ναι εγώ είχα πρόβλημα στο hell blade 2 γύρω από τα μαλλιά της senua 👍 Το ειχε και με τον προηγουμενο driver θυμασαι?
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Το ειχε και με τον προηγουμενο driver θυμασαι? Όχι,είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό το Hellblade,απλά δοκίμασα να δω διαφορές 1
azazil1190 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το ειχε και με τον προηγουμενο driver θυμασαι? Είστε τυφλοί και οι δύο οι από πάνω. Τα μαλλιά της γενικά ήταν σε καλή κατάσταση απλά ήθελε κούρεμα και φρεσκαρισμα. 7
chrisde Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ρε αφήστε τις τρίχες και πείτε μου τι κάνουμε με dlss4 και inspector Ακοινώνητε, εσένα κοιτάω Spoiler Βασικά εδώ μιλάνε για το νεο preset ότι είναι καλύτερο How to: Install the latest NVapp and drivers. Go to C:\ProgramData\NVIDIA\NGX\models\dlss\versions\20316673\files Copy the .bin file, rename it to nvngx_dlss.dll Replace with nvngx_dlss.dll in any dlss enabled game. (Good idea to back up your original file here) You should now have the latest DLSS version, with preset K enabled by default. note: To get latest version of FG and RR, do similar but with the dlss_g and dlss_d folders respectively. Και σε βιντεο για να μην κάνουμε μισές δουλειές Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από chrisde 4
JohnTheReaper89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4090 club here i am thanks to @Masterjim 😊😊 9 1
azazil1190 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JohnTheReaper89 είπε 4090 club here i am thanks to @Masterjim 😊😊 Μεγιες!!! Δυνατός ο Μήτσος και καλό παιδί! *Κλοκαρει και καλά από όσο ξέρω το κομμάτι που έχεις 😉 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από azazil1190 1 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μεγιες!!! Δυνατός ο Μήτσος και καλό παιδί! *Κλοκαρει και καλά από όσο ξέρω το κομμάτι που έχεις 😉 Τρομερο παιδι ο Δημητρης οτι και να πω ειναι λιγο!!!! NVIDIA GeForce RTX 4090 video card benchmark result - AMD Ryzen 7 7800X3D,Micro-Star International Co., Ltd. MAG X670E TOMAHAWK WIFI (MS-7E12) NVIDIA GeForce RTX 4090 video card benchmark result - AMD Ryzen 7 7800X3D,Micro-Star International Co., Ltd. MAG X670E TOMAHAWK WIFI (MS-7E12) NVIDIA GeForce RTX 4090 video card benchmark result - AMD Ryzen 7 7800X3D,Micro-Star International Co., Ltd. MAG X670E TOMAHAWK WIFI (MS-7E12) 2
scorpion8283 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 20 minutes ago, JohnTheReaper89 said: 4090 club here i am thanks to @Masterjim 😊😊 Ρε μουχριτσα σαρδαναπαλε Γιαννάρα....πέρασε το εξάμηνο και ήθελες upgrade?🤣 Καλορίζικο το κτήνος! 🤩 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ρε μουχριτσα σαρδαναπαλε Γιαννάρα....πέρασε το εξάμηνο και ήθελες upgrade?🤣 Καλορίζικο το κτήνος! 🤩 χαχαχα σε ευχαριστω Κωστα να εισαι καλα φιλε!!! εεε λεω αφου η 5090 θα παιξει στο 3χιλιαρο καλυτερα μια 4090 με 24GB ραμ και εχω το κεφαλι μου ησυχο... 1
Mr Aris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Σα να κάνει oversaturated την εικόνα το dlss4 🤔 δε μου τα λέει καλά ο πετσας 🤣
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, chrisde είπε Ρε αφήστε τις τρίχες και πείτε μου τι κάνουμε με dlss4 και inspector Ακοινώνητε, εσένα κοιτάω Απόκρυψη περιεχομένων Βασικά εδώ μιλάνε για το νεο preset ότι είναι καλύτερο How to: Install the latest NVapp and drivers. Go to C:\ProgramData\NVIDIA\NGX\models\dlss\versions\20316673\files Copy the .bin file, rename it to nvngx_dlss.dll Replace with nvngx_dlss.dll in any dlss enabled game. (Good idea to back up your original file here) You should now have the latest DLSS version, with preset K enabled by default. note: To get latest version of FG and RR, do similar but with the dlss_g and dlss_d folders respectively. Και σε βιντεο για να μην κάνουμε μισές δουλειές Κατι τετοια μου την δινουν και θα γυρισω σε radeon,αμα ειναι να καθομαι να κανω ολα αυτα. μπλιατ 6
john2gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Η NVIDIA μας ειπε οτι το Smooth Motion θα ερθει και στις RTX40 καρτες. Οριστε παραπονιαρηδες https://www.dsogaming.com/news/smooth-motion-is-nvidias-answer-to-amds-fluid-motion-frames/ 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα