nikos5800 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τρελη δουλεια εκαναν οι μπαγασες. Επισης τελος το flickering σε oled. Πχ ειχα viber ανοιχτο μαζι με αλλες οθονες και εκανε flickering παει τωρα με vrr ανοιχτο παντα. Γενικα παντου λεει unsupported δεν ειναι τα παιχνιδια κατι αλλο παιζει θα το φτιαξουν. Τι κάνουμε τώρα? Περιμένουμε ξανά νέο update για το Nvidia app? Το dlss4 πιο preset είναι? Το J?
Coscas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 9 hours ago, nikos5800 said: Dlss4 μέχρι να σβήσει ο ήλιος!! αλλά τι γίνεται με το Nvidia app? Ακόμα να βγει? Με το dlss 5...θα πάμε σε 4κ!!! Χα χα! 5 hours ago, thanak96 said: Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά για μένα που αγόρασα για πρώτη φορά PC, έχω πάρει 4060 και θέλω να πάρω 27 ίντσες οθόνη 2k με τύπου 144-180 Hz, το να ξέρω ότι έχω playable single-player AAA παιχνίδι σε 2k resolution αλλάζοντας μια ρύθμιση που μετά βίας μου γίνεται αισθητή η διαφορά μου είναι σημαντικό. Επειδή δεν έχω προλάβει να χαρώ την κάρτα λόγω φορτωμένης καθημερινότητας μπορεί στην πράξη αλλάζοντας σε 2k οθόνη να σιχτιρίζω, αλλά ό,τι multiplayer παιχνίδι παίζω μέχρι τώρα σε 1080p (Rust, Rocket League) για πλάκα χτυπάει 200 fps (το rust ίσως λιγότερα) σε κομπλέ ρυθμίσεις. Μια χαρά μου φαίνεται η καρτούλα, αν την είχα πάρει και περίοδο BF με 270 ευρώ ή όσο ήταν θα μιλούσα και για κλεψιά. Ποιόν επεξεργαστή έχεις; 5 hours ago, thanak96 said: αν την είχα πάρει και περίοδο BF με 270 ευρώ ή όσο ήταν θα μιλούσα και για κλεψιά. Ετσι ακριβώς. Βέβαια και με τόσα, μερικοί την θεωρούν αποτυχία ακόμα και τώρα. Δε πα να' χει 115 tdp...δε πα να΄χει fg...δε πα να υποστηρίζεται από το dlss4...δε πα να τρέχει 2κ σε πάμπολλα νέα παιχνίδια...δε πα να είναι η δημοφιλέστερη κάρτα στο steam και να την έχει η πλειοψηφία των χρηστών που σκέφτονται έξυπνα... Πάρε την 27άρα και θα την καταχαρείς την κάρτα χωρίς να έχεις ξεπαραδιαστεί 41 minutes ago, nikos5800 said: Τι κάνουμε τώρα? Περιμένουμε ξανά νέο update για το Nvidia app? Το dlss4 πιο preset είναι? Το J? Σ' αυτό το βίντεο που έβαλα χτες, ο τυπάς έχει ένα link που εξηγεί. Εκει είδα το preset J. Γιά ρίξε μιά ματιά Updating DLSS DLL to DLSS 4 - FOR BEGINNERS Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Coscas 1 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Spoiler Dooooon' t do iiiit Faidon... Just dont! 1 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 14 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Dooooon' t do iiiit Faidon... Just dont! Εγώ έτοιμος είμαι να ξέρεις 1 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Λοιπόν τεσταρα το Indiana Jones βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο παιχνίδι, 1080p dlss balanced ίδιο με native,τρελό!! Τώρα να δω το spider man miles morales που ήταν σκατα σε 1080p dlss quality Ρε συς τι βλέπουν τα ματάκια μου? Το dlss quality είναι καλύτερο και από το native 1080p με ta στο spider man !! Update:λοιπόν το balanced mode είναι μεταξύ native και ελαφρώς χειρότερο!! Μπράβο ρε nvidia Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από nikos5800 1
Coscas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 minutes ago, nikos5800 said: Λοιπόν τεσταρα το Indiana Jones βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο παιχνίδι, 1080p dlss balanced ίδιο με native,τρελό!! Τώρα να δω το spider man miles morales που ήταν σκατα σε 1080p dlss quality fps;
nikos5800 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 λεπτά πριν, Coscas είπε fps; Τα ίδια έχω σάπιο CPU,το frame gen είναι καλό 👍
Saloufas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Να τους βάλουμε τους 572.16 ή θα μας nerfάρει τις Ada? φοβούμαι...😅, εγώ που δεν χρησιμοποιώ nvidia app και δεν θέλω να το έχω εγκατεστημένο θα δουλεύει το transformer από τους drivers μόνο? 2
nikos5800 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Και στο final fantasy rebirth το 1080p/dlss quality μπορεί και ελαφρώς καλύτερο από το native αλλά το balanced είναι ελαφρώς χειρότερο Πάντως το dlss balanced mode θα κλείσει πολλά σπίτια σε χαμηλές αναλύσεις όπως 1080p/1440p
Matrix7 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Παίδες δουλεύει το override στο stalker 2 σε κανέναν?Στον Indy μου βγάζει κανονικά επιλογές το nvidia app,στο stalker τίποτα
noFEARgr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 20 minutes ago, Matrix7 said: Παίδες δουλεύει το override στο stalker 2 σε κανέναν?Στον Indy μου βγάζει κανονικά επιλογές το nvidia app,στο stalker τίποτα οχι δεν δουλευει στο stalker. Μονο manual αν το αλλαξεις το dll και nvidia inspector 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) εβαλα λιγο tsusima ,δεν θυμαμαι αν το ειχε και πριν αλλα με dlaa και dlss οπου υπαρχει ομιχλη εχει προβλημα βλεπεις τετραγωνο καρε απο πισω ,wtf? μετα αλλα ΑΑ ειναι κομπλε Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από akoinonitos
Mr Aris Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Dragons dogma 2, wukong, ratchet and clank, hogwards,ούτως ή άλλως βγήκε patch με dlss4, cyberpunk , plague tale requiem, baldurs gate 3,wither 3, hellblade 2, red dead 2, need for speed unbound, περνάει τουλάχιστον dlss 4
panakos_thess Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Οπως ειναι ετσι εφυγε το nvidia APP σκετο bloat ριχνει και τα fps BYE BYE
Mr Aris Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ποπό είχα ξεχάσει πόσο ωραίο είναι το wukong 🤣, υπάρχει και ρύθμιση sharpenning, δεν θυμάμαι να είχε τέτοια ρύθμιση το παιχνίδι 🤔 Τεσπα το ff7 rebirth δε το έχει καν, το έβαλα εγώ manually στη λίστα πάω να του φορέσω dlss4, δε νομίζω Τάκη μου πε ο πετσινος 🤣.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα