Coscas Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μάλλον καλά τα νέα γιά την 4060 Τώρα έγινε 2κ κάρτα και εξοικονομεί και vram Αντε να δούμε μήπως με τους επίσημους drivers είναι ακόμα καλύτερα DLSS 4 on RTX 4060 2 5
nikos5800 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Coscas είπε Μάλλον καλά τα νέα γιά την 4060 Τώρα έγινε 2κ κάρτα και εξοικονομεί και vram Αντε να δούμε μήπως με τους επίσημους drivers είναι ακόμα καλύτερα DLSS 4 on RTX 4060 Dlss4 μέχρι να σβήσει ο ήλιος!! αλλά τι γίνεται με το Nvidia app? Ακόμα να βγει? Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από nikos5800
Arkin Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 12 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Dlss4 μέχρι να σβήσει ο ήλιος!! αλλά τι γίνεται με το Nvidia app? Ακόμα να βγει? Σήμερα στις 4 με την επίσημη κυκλοφορία των καρτών. 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, Arkin είπε Σήμερα στις 4 με την επίσημη κυκλοφορία των καρτών. Για να δούμε👍
sstav Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόνο drivers θα περάσουμε ; ή θέλουν και τα παιχνίδια update από τους developers ή με τα dlss4 (dlss swapper) θα γίνει ολη η δουλειά ? DLSS Swapper Download | TechSpot από την μια εβαλαν αυτό Added ability to manually add games not found in standard installer paths από την άλλη known issues: Manually added games don't show as having DLLs even when they d
thanak96 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά για μένα που αγόρασα για πρώτη φορά PC, έχω πάρει 4060 και θέλω να πάρω 27 ίντσες οθόνη 2k με τύπου 144-180 Hz, το να ξέρω ότι έχω playable single-player AAA παιχνίδι σε 2k resolution αλλάζοντας μια ρύθμιση που μετά βίας μου γίνεται αισθητή η διαφορά μου είναι σημαντικό. Επειδή δεν έχω προλάβει να χαρώ την κάρτα λόγω φορτωμένης καθημερινότητας μπορεί στην πράξη αλλάζοντας σε 2k οθόνη να σιχτιρίζω, αλλά ό,τι multiplayer παιχνίδι παίζω μέχρι τώρα σε 1080p (Rust, Rocket League) για πλάκα χτυπάει 200 fps (το rust ίσως λιγότερα) σε κομπλέ ρυθμίσεις. Μια χαρά μου φαίνεται η καρτούλα, αν την είχα πάρει και περίοδο BF με 270 ευρώ ή όσο ήταν θα μιλούσα και για κλεψιά. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από thanak96
akoinonitos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, thanak96 είπε Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά για μένα που αγόρασα για πρώτη φορά PC, έχω πάρει 4060 και θέλω να πάρω 27 ίντσες οθόνη 2k με τύπου 144-180 Hz, το να ξέρω ότι έχω playable single-player AAA παιχνίδι σε 2k resolution αλλάζοντας μια ρύθμιση που μετά βίας μου γίνεται αισθητή η διαφορά μου είναι σημαντικό. Επειδή δεν έχω προλάβει να χαρώ την κάρτα λόγω φορτωμένης καθημερινότητας μπορεί στην πράξη αλλάζοντας σε 2k οθόνη να σιχτιρίζω, αλλά ό,τι multiplayer παιχνίδι παίζω μέχρι τώρα σε 1080p (Rust, Rocket League) για πλάκα χτυπάει 200 fps (το rust ίσως λιγότερα) σε κομπλέ ρυθμίσεις. Μια χαρά μου φαίνεται η καρτούλα, αν την είχα πάρει και περίοδο BF με 270 ευρώ ή όσο ήταν θα μιλούσα και για κλεψιά. Εξαρταται τι θεωρει ο καθενας playable σε AAA τιτλους. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από akoinonitos
theo58 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, thanak96 είπε Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά για μένα που αγόρασα για πρώτη φορά PC, έχω πάρει 4060 και θέλω να πάρω 27 ίντσες οθόνη 2k με τύπου 144-180 Hz, το να ξέρω ότι έχω playable single-player AAA παιχνίδι σε 2k resolution αλλάζοντας μια ρύθμιση που μετά βίας μου γίνεται αισθητή η διαφορά μου είναι σημαντικό. Επειδή δεν έχω προλάβει να χαρώ την κάρτα λόγω φορτωμένης καθημερινότητας μπορεί στην πράξη αλλάζοντας σε 2k οθόνη να σιχτιρίζω, αλλά ό,τι multiplayer παιχνίδι παίζω μέχρι τώρα σε 1080p (Rust, Rocket League) για πλάκα χτυπάει 200 fps (το rust ίσως λιγότερα) σε κομπλέ ρυθμίσεις. Μια χαρά μου φαίνεται η καρτούλα, αν την είχα πάρει και περίοδο BF με 270 ευρώ ή όσο ήταν θα μιλούσα και για κλεψιά. Ειμαι με 4060 ti που την πηρα προσφατα στην BF και με 27αρα 1440p 165hz οθονη. Στο Cyberpunk στα 1440p με DLSS Quality και καποια ''optimized'' settings (μιξη high-med-low settings) μετα απο μερικα video που ειδα YT συν απειροελαχιστο RT παιζω με 90-120 fps (περισσοτερη ωρα ομως ειναι 100+). Δεν εχω παιξει αυτες τις μερες το update του CP με το tranformer model για να το δοκιμασω. Γενικα ομως οτι βλεπω εγω οταν παιζω ειναι μια χαρα ομορφο με αυτες τις ρυθμισεις. Για να εχεις μια εικονα.
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Στις 27/1/2025 στις 2:49 ΜΜ, Xoroxronis είπε 3440x1440, dlss quality, fg, maxed pt. cnn transformer Όλα ίδια εκτός από 566.36 σε 572.16. 7-8% πάνω το cp2077. H διαφορά cnn-trans παραμένει 1% περίπου. 1
noFEARgr Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά alan wake 2 μηδεν διαφορα μεταξυ transformer και legacy mode οσον αφορα το performance ( σε picture quality μερα με την νυχτα το performance preset ) 3
Xoroxronis Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Στις 27/1/2025 στις 2:49 ΜΜ, Xoroxronis είπε 3440x1440, dlss quality, fg, maxed pt. Preset J + new fg (dlss4) Και εδώ το ίδιο με το Indi που δείχνει να μην έχει διαφορά στο perf.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Περασα τον driver αλλα και στο cp unsupported λεει για το dlss override που υποτιθεται ειναι στη λιστα της Nvidia ,wtf?
Arkin Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά 13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε alan wake 2 μηδεν διαφορα μεταξυ transformer και legacy mode οσον αφορα το performance ( σε picture quality μερα με την νυχτα το performance preset ) Τρελη δουλεια εκαναν οι μπαγασες. Επισης τελος το flickering σε oled. Πχ ειχα viber ανοιχτο μαζι με αλλες οθονες και εκανε flickering παει τωρα με vrr ανοιχτο παντα. 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Περασα τον driver αλλα και στο cp unsupported λεει για το dlss override που υποτιθεται ειναι στη λιστα της Nvidia ,wtf? Γενικα παντου λεει unsupported δεν ειναι τα παιχνιδια κατι αλλο παιζει θα το φτιαξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα