Xoroxronis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Φανταζομαι με νεους drivers 571 ετσι? Ισως το hit να ειναι με τους 566 που δεν ειναι optimized ακομα σαν τους νεους 571. Όχι είμαι με τον 566.36. Και παίζει να δοκίμασα σε καμιά 20άρια διαφορετικούς συνδυασμούς με τα settings που ανέφερα πιο πάνω. Δεν υπάρχει διαφορά.
Razor333 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 μμ 25 λεπτά πριν, Arkin είπε Αψογως. Λογικα οσο πιο πολυ ζορι τρωνε οι tensors τοσο περισσοτερο το hit. Οπου δεν εχουν μεγαλo load και οι 3000 πανε μπαλα με το νεο dlss. Αψογα ωραια πραγματα. Φανταζομαι με νεους drivers 571 ετσι? Ισως το hit να ειναι με τους 566 που δεν ειναι optimized ακομα σαν τους νεους 571. Όπως τα βλέπω σε ampere, το πολύ hit είναι από το Ray Reconstruction + Transformer, ενώ αντίθετα με CNN έχει και ένα μικρό boost το RR. Σε Raster το hit είναι μικρό, όπως και σε RT (χωρίς RR). O 571 δεν είδα να κάνει κάποια διαφορά. 1
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ (επεξεργασμένο) Νομίζω το ray reconstruction ρίχνει το performance αρκετά σε σχέση με το dlss3 ray reconstruction, τουλάχιστον από αυτά τα λίγα που διάβασα,το transformer upscaling το πολύ ένα 5% performance hit,να χαμέ να λέγαμε,άντε να βγάλουν το Nvidia app να δοκιμάσω και εγώ 😁 Επεξ/σία χθες στις 08:58 πμ από nikos5800 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) @scorpion8283 @chrisde εδω φαινεται αυτο που λεγαμε με το fg Moνο ο Tim το εθιξε το θεμα ,δεν το εχω δει απο αλλον Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από akoinonitos 1 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, akoinonitos said: @scorpion8283 @chrisde εδω φαινεται αυτο που λεγαμε με το fg Ναι ναι! Το ειδα και σε κατι benches που ποσταρε ο @Arkin. Λοιπον...κατεληξα οτι: -Το dllss3 FG ειχε περιπου ~27%+- πραγματικο performance hit στο base frame rate. Γι αυτο και μας εδινε +50% στο τελος -Το dlss4 FG το χει ριξει περιπου στο 15% perf hit .Οποτε δινει +70% στο ''τεχνητο'' frame rate. Not bad. -Στην οθονη-τηλεοραση (μου) c2 και λοιπες 120hz απαγορευεται να χρησιμοποιησεις το νεο το ωραιο το σπουδαιο mfg.🤣😂😅 Οριακα το 3x απο 165hz και πανω Και ουσιαστικα το 4x εχει νοημα μονο σε 240 και πανω. Το θεμα ειναι να δοκιμασω τωρα εγω ο ιδιος σε stalker- που θελω να παιξω κιολας λιγο λογω ΣΚ🙃 ή να περιμενω επισημους drvrs τελος του μηνα. Και αν ναι, @Arkin μεσω dll ή με ενα unofficial driver που κυκλοφορει? Links? 3
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 4 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ναι ναι! Το ειδα και σε κατι benches που ποσταρε ο @Arkin. Λοιπον...κατεληξα οτι: -Το dllss3 FG ειχε περιπου ~27%+- πραγματικο performance hit στο base frame rate. Γι αυτο και μας εδινε +50% στο τελος -Το dlss4 FG το χει ριξει περιπου στο 15% perf hit .Οποτε δινει +70% στο ''τεχνητο'' frame rate. Not bad. -Στην οθονη-τηλεοραση (μου) c2 και λοιπες 120hz απαγορευεται να χρησιμοποιησεις το νεο το ωραιο το σπουδαιο mfg.🤣😂😅 Οριακα το 3x απο 165hz και πανω Και ουσιαστικα το 4x εχει νοημα μονο σε 240 και πανω. Το θεμα ειναι να δοκιμασω τωρα εγω ο ιδιος σε stalker- που θελω να παιξω κιολας λιγο λογω ΣΚ🙃 ή να περιμενω επισημους drvrs τελος του μηνα. Και αν ναι, @Arkin μεσω dll ή με ενα unofficial driver που κυκλοφορει? Links? Θα τα βάλω λίγο αργότερα από κινητό τώρα δεν μπορώ. Προτείνω να περιμένεις επίσημα αλλά θα σε στείλω λινκς από όλα να πειραματιστεις με τα νέα dlss. Μια χαρά είναι το fg 2x όπως φαίνεται για μέχρι 165αρες οθόνες το 3 είναι για 180 κυρίως η για κάποια path tracing που παίρνεις 30fps πάνω στο βασικό Frame rate οπότε εδώ θα σου δώσει λίγα ακόμα να γεμίσει το monitor.
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 minute ago, Arkin said: Θα τα βάλω λίγο αργότερα από κινητό τώρα δεν μπορώ. Προτείνω να περιμένεις επίσημα αλλά θα σε στείλω λινκς από όλα να πειραματιστεις με τα νέα dlss. Μια χαρά είναι το fg 2x όπως φαίνεται για μέχρι 165αρες οθόνες το 3 είναι για 180 κυρίως η για κάποια path tracing που παίρνεις 30fps πάνω στο βασικό Frame rate οπότε εδώ θα σου δώσει λίγα ακόμα να γεμίσει το monitor. Σε ευχαριστω ρε. Το 2x εχει ετσι κι αλλιως νοημα για ολες τις οθονες πανω απο 100hz 1
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Σε ευχαριστω ρε. Το 2x εχει ετσι κι αλλιως νοημα για ολες τις οθονες πανω απο 100hz Λοιπον τα εβαλα ολα σε ενα rar drivers 571 και τα 3 DLL απο το dlss 4 του 2077 το xml αρχειο και το inspector τελευταια εκδοση Θα ακολουθησεις τα παρακατω βηματα: Περνας αρχικα τα DLL στο παιχνιδι που θελεις. Το nvngx_dlss ειναι το κανονικο dlss το nvngx_dlssg ειναι για το FG και το nvngx_dlssd ειναι για το RR. Αναλογα τι εχει το παιχνιδι κανεις overwrite τα αντιστοιχα dll που εχω στο rar. Το XML αρχειο το βαζεις μεσα στο φακελο του inspector να ειναι μαζι με το nvidiaprofileinspector.exe ωστε να τραβηξει τις πληροφοριες Ανοιγεις inspector και πας κατω κατω στο section 5 με αρκετες ρυθμισεις. Βρισκεις το DLSS 3.1.1+ FORCE DLSS PRESET και επιλεγεις Preset J απο το κουτακι και κανεις apply πανω δεξια. Δεν θα πας per game πανω αριστερα θα λεει global driver profile να γινει καθολικα αυτη η ρυθμιση. Σε καθε παιχνιδι που θα περνας τα νεα DLL θα εχουν default το preset J και θα δουλευουν ολα οπως πρεπει με τα νεα DLL με το νεο transformer το νεο FG και το νεο RR. https://uploadnow.io/f/B6ytvHb 4
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 22 minutes ago, Arkin said: Λοιπον τα εβαλα ολα σε ενα rar drivers 571 και τα 3 DLL απο το dlss 4 του 2077 το xml αρχειο και το inspector τελευταια εκδοση Θα ακολουθησεις τα παρακατω βηματα: Περνας αρχικα τα DLL στο παιχνιδι που θελεις. Το nvngx_dlss ειναι το κανονικο dlss το nvngx_dlssg ειναι για το FG και το nvngx_dlssd ειναι για το RR. Αναλογα τι εχει το παιχνιδι κανεις overwrite τα αντιστοιχα dll που εχω στο rar. Το XML αρχειο το βαζεις μεσα στο φακελο του inspector να ειναι μαζι με το nvidiaprofileinspector.exe ωστε να τραβηξει τις πληροφοριες Ανοιγεις inspector και πας κατω κατω στο section 5 με αρκετες ρυθμισεις. Βρισκεις το DLSS 3.1.1+ FORCE DLSS PRESET και επιλεγεις Preset J απο το κουτακι και κανεις apply πανω δεξια. Δεν θα πας per game πανω αριστερα θα λεει global driver profile να γινει καθολικα αυτη η ρυθμιση. Σε καθε παιχνιδι που θα περνας τα νεα DLL θα εχουν default το preset J και θα δουλευουν ολα οπως πρεπει με τα νεα DLL με το νεο transformer το νεο FG και το νεο RR. https://uploadnow.io/f/B6ytvHb Θεος! Χρωσταω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα