spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 πμ (επεξεργασμένο) Είσαι hardcore,μια χαρά😀!!See you tmr!! Αν είσαι κομπλέ,μη σκαλίζεις τίποτα!! Επεξ/σία Σάββατο στις 02:00 πμ από spi79
Westbaum Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 πμ (επεξεργασμένο) Τέτοια σκορ,μόνο με το Galax Bios παίρνεις σε αέρα,1-2 fps παραπάνω παίρνουν κάρτες με καλύτερο memory controller,για 150+ mem oc,και αυτό είναι το max που παίρνεις από 4090 σε αέρα. Μετά υπάρχει το water για άλλο ένα +6-7%,με τα ίδια settings αλλά παίρνεις +125 MΗz bump στον πυρήνα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας.Για κάθε 4 βαθμούς κάτω έχεις 25MHz boost,και στα benchmarks oι watercooled 4090 είναι 51-52C VS 76-77C αέρα,no comparison.Mετά υπάρχει και το 1000W Bios για ρεκόρ αλλά η δικιά μου δεν έχει τα VRMs για να το σηκώσει και θες και 1600W PSU..Aυτοί είναι oι hardcore,εμείς είμεθα casual🥲 Επεξ/σία Σάββατο στις 03:13 πμ από Westbaum 3
azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 πμ 26 λεπτά πριν, Westbaum είπε Τέτοια σκορ,μόνο με το Galax Bios παίρνεις σε αέρα,1-2 fps παραπάνω παίρνουν κάρτες με καλύτερο memory controller,για 150+ mem oc,και αυτό είναι το max που παίρνεις από 4090 σε αέρα. Μετά υπάρχει το water για άλλο ένα +6-7%,με τα ίδια settings αλλά παίρνεις +125 MΗz bump στον πυρήνα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας.Για κάθε 4 βαθμούς κάτω έχεις 25MHz boost,και στα benchmarks oι watercooled 4090 είναι 51-52C VS 76-77C αέρα,no comparison.Mετά υπάρχει και το 1000W Bios για ρεκόρ αλλά η δικιά μου δεν έχει τα VRMs για να το σηκώσει και θες και 1600W PSU..Aυτοί είναι oι hardcore,εμείς είμεθα casual🥲 Σε θέλω πιο hardcore με το hof bios Spoiler https://www.3dmark.com/sn/687886 Έχω καιρό να το τρέξω ,όταν δεν θα βαριέμαι θα δώσω με τους νέους οδηγούς να εδώ εάν κάνουν τίποτα. 1
Westbaum Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 πμ 2 minutes ago, azazil1190 said: Σε θέλω πιο hardcore με το hof bios Hide contents https://www.3dmark.com/sn/687886 Έχω καιρό να το τρέξω ,όταν δεν θα βαριέμαι θα δώσω με τους νέους οδηγούς να εδώ εάν κάνουν τίποτα. Ρε τρελέ,εσύ έχεις την 3χίλιαρη HOF με τα 2 16πινα και VRMs for days,άσε που είναι special binned.Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί με καλύτερο σκορ με την καημένη Palit😄 Σε ένα μήνα σε θέλω απ'τους πρώτους εδώ με 5090 να σπάσεις κοντέρ,μη σε προλάβει o Babis,Nvidiafan,Xoροχρόνης,θα χάσω κάθε σεβασμό,κανόνισε🙂 1
azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 πμ 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Ρε τρελέ,εσύ έχεις την 3χίλιαρη HOF με τα 2 16πινα και VRMs for days,άσε που είναι special binned.Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί με καλύτερο σκορ με την καημένη Palit😄 Σε ένα μήνα σε θέλω απ'τους πρώτους εδώ με 5090 να σπάσεις κοντέρ,μη σε προλάβει o Babis,Nvidiafan,Xoροχρόνης,θα χάσω κάθε σεβασμό,κανόνισε🙂 Πάει η hof ρε την έχω δώσει...Αλλά έχω άλλη πιο μπιναρισμενη😋. Κάτσε με το καλό να βγούνε οι 5 να δούμε τι λένε ,τι τιμή θα παίζουν και θα δούμε. Έτσι και αλλιώς πραγματικά δεν βιάζομαι γιατί ούτε παίζω ιδιαίτερα αλλά και το μικρόβιο του Μπεντς μου έχει φύγει.Επισης δεν θέλω να βιαστώ για αγορά διότι θέλω πρώτα να δω τις υλοποιήσεις,ώστε να αγοράσω μια και να μείνω με αυτή.Μην κάνω 200 αλλαγές που έκανα με τις 4090. 3
spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 μμ Καλημέρα!!Δίνετε πόνο και οι δύο!!Σκέφτηκα να βάλω και εγώ ένα άλλο bios στην κάρτα,αλλά το πιο πιθανό είναι να πάρω τον κινέζο inno3d στο χέρι και να τον κάνω μπρελόκ🤣 1
Retromaniac Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ 2 λεπτά πριν, spi79 είπε Καλημέρα!!Δίνετε πόνο και οι δύο!!Σκέφτηκα να βάλω και εγώ ένα άλλο bios στην κάρτα,αλλά το πιο πιθανό είναι να πάρω τον κινέζο inno3d στο χέρι και να τον κάνω μπρελόκ🤣 Αν φοβάσαι μπρικάρισμα, μπορείς να bootareis με την ενσωματωμένη gpu και να περάσεις όποιο bios θες μετά. 1
spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Είναι κλειδωμένο το power limit της 4070s που έχω,στα 220w.Τα vrm φοβάμαι πιο πολύ🫣 1
azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spi79 είπε Είναι κλειδωμένο το power limit της 4070s που έχω,στα 220w.Τα vrm φοβάμαι πιο πολύ🫣 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις 4070s , ποιο είναι το Μαξ bios σε watts που μπορείς να βάλεις? (320-350w?)Δλδ ποια υλοποίηση έχει το μεγαλύτερο bios? Giga master,Strix,suprim? Εάν ναι και εάν το κουλερ της inno αντέχει τότε δεν θα έχεις θέμα να πάθουν κάτι τα vrms και γενικά η κάρτα . Γενικά δύσκολα παθαίνουν οι κάρτες από bios ζημιά πλέον. Για μένα δες μόνο τα boost clock πυρήνα σου και μνήμης εάν είναι κοντά με το αντίστοιχο που θες να φλασαρεις. Το λέω αυτό γιατί εάν η κάρτα σου δεν κλοκαρει καλά και δεν πιάνει τα στοκ boost του bios που θες ,τότε θα έχεις κρασαρισματα με το που μπουταρεις win. Κάνε πρώτα κανά oc test του κομματιού σου να δεις πόσο περίπου πάει και εάν έχεις μεγάλα περιθώρια oc ,τοτε μπορείς να προχωρήσεις σε φλασαρισμα Επεξ/σία Σάββατο στις 12:47 μμ από azazil1190 3
panakos_thess Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις για VRM
Sayan Δημοσ. Σάββατο στις 01:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:45 μμ (επεξεργασμένο) Είμαι για 4070 S Λέτε η 5070 να έρθει πάνω απο 650 - 700? Επεξ/σία Σάββατο στις 01:46 μμ από Sayan
_Theo_ Δημοσ. Σάββατο στις 03:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:14 μμ 1 ώρα πριν, Sayan είπε Είμαι για 4070 S Λέτε η 5070 να έρθει πάνω απο 650 - 700? Εδώ στην Ελλάδα ναι, άνετα.
spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 03:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:39 μμ (επεξεργασμένο) Είναι κλειδωμένο το power limit στο 100%😁.Ρολόγια καλά τα πάει.+100 περίπου στον πυρήνα,μπουστάρει 3gz στο περίπου,συν,πλην.Μνήμη στα 1300+ την έχω.Για το power limit αν θα το έκανα,ένα 120% δεν θα με χαλούσε..Από asus tuf σκεφτόμουν στα 253 watts,όχι κάτι extreme. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:58 μμ από spi79
azazil1190 Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ 32 λεπτά πριν, spi79 είπε Είναι κλειδωμένο το power limit στο 100%😁.Ρολόγια καλά τα πάει.+100 περίπου στον πυρήνα,μπουστάρει 3gz στο περίπου,συν,πλην.Μνήμη στα 1300+ την έχω.Για το power limit αν θα το έκανα,ένα 120% δεν θα με χαλούσε..Από asus tuf σκεφτόμουν στα 253 watts,όχι κάτι extreme. Ανετα βαζεις και της στριξ και της ταφ. Εαν εχεις ορεξη φλασαρε για αρχη της ταφ να δεις ποσο κερδιζεις αποδοση σε σχεση με το μαμα να δεις θερμοκρασιες κτλ και μετα φλασαρε και της στριξ να δεις διαφορα .Εαν εισαι οκ απο θερμοκρασιες που θα εισαι μεινε με το στριξ
spi79 Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ Κάπου έχω βρει αυτό,δε ξέρω κατά πόσο ισχύει.Υποτίθεται ότι 4070 απλή και super έχουν τα ίδια components.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα