Aris-leme Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Το βάζω εδώ γιατί οι δοκιμές τους είναι με 4090, δεν αφορά την κάρτα. Εγώ είχα παρόμοια θέματα με αφτερ με τη 7800ΧΤ. 3 1
7nisiotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 θα τα ακούει ο Framechasers και θα λέει told ya
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 μμ (επεξεργασμένο) Ήρθα από εδώ μεριά (μην φάω ξύλο από τους κόκκινους😝),για το θέμα με τις κάρτες σε idle.Λοιπόν,στο nvidia control panel ,power management σε normal.Στα windows στο power plan πάμε switchable dynamic graphics μετά global settings και βάζουμε optimize power savings.Κάνουμε restart. Μπορούμε να το τσεκάρουμε και αλλιώς.Ανοίγουμε CMD σαν admin.Γράφουμε nvidia-smi.Και βλέπουμε σε ποιο power state είναι η κάρτα,πόσο καταναλώνει και μπλα μπλα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:53 μμ από spi79 7
panakos_thess Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 μμ 2 hours ago, spi79 said: Ήρθα από εδώ μεριά (μην φάω ξύλο από τους κόκκινους😝),για το θέμα με τις κάρτες σε idle.Λοιπόν,στο nvidia control panel ,power management σε normal.Στα windows στο power plan πάμε switchable dynamic graphics μετά global settings και βάζουμε optimize power savings.Κάνουμε restart. Μπορούμε να το τσεκάρουμε και αλλιώς.Ανοίγουμε CMD σαν admin.Γράφουμε nvidia-smi.Και βλέπουμε σε ποιο power state είναι η κάρτα,πόσο καταναλώνει και μπλα μπλα. πως εχεις αυτην την επιλογη by default στο powerplan switchable dynamic graphics?μηπως το ανοιξες με το powersettingsexplorer?
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 μμ (επεξεργασμένο) Όχι από default το έχω Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:48 μμ από spi79
panakos_thess Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ 1 minute ago, spi79 said: Όχι από default το έχω AMD BASED για αυτο το εχεις!!!ωραιος
panakos_thess Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ 1 minute ago, spi79 said: Δεν υπάρχει σε intel δλδ??? δεν εχω ιδεα σε εμενα οχι
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Χμμ, τι να σου πω,πρέπει να το ψάξω.Πάντως δεν τρέχει κάτι,αν εξαιρέσεις την κατανάλωση που πέφτει στη κάρτα, από 22-24w σε 1-4w σε idle🤔
panakos_thess Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 μμ 35 minutes ago, spi79 said: Χμμ, τι να σου πω,πρέπει να το ψάξω.Πάντως δεν τρέχει κάτι,αν εξαιρέσεις την κατανάλωση που πέφτει στη κάρτα, από 22-24w σε 1-4w σε idle🤔 παιζουν πολλα ρολο π.χ τα herz της οθονης αν εχεις 12βιτ 10βιτ η 8βιτ αυτα ανεβαζουν τα watts εμενα ειναι χωρις να κανω τιποτα idle χωρις βιντεο κλπ 18-20watt
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 μμ (επεξεργασμένο) Και εγώ έτσι την αφήνω,γιατί έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ τα ai upscalers που έχει για streaming.Στην τελική τραβάς τα sliders σε afterburner στο 50% είσαι κομπλέ edit:Άκυρο δεν κάνουν κάτι σε idle τα sliders Επεξ/σία Σάββατο στις 12:05 πμ από spi79
Westbaum Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Η δικιά μου τρώει τον αγλέορα στα καθισιά😑 1
kkatzos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Westbaum είπε Η δικιά μου τρώει τον αγλέορα στα καθισιά😑 Το P0 το βλέπεις; P8 είναι το χαμηλότερο power state. Για τρέξε με admin δικαιώματα ένα cmd (command line) και γράψε: nvidia-smi -i 0 -lgc 210 nvidia-smi -i 0 -lmc 405 Ακόμα 61W και P0 σου βγάζει; (Ωστόσο και οι δύο τρέχετε τους ανεμιστήρες της κάρτας σε idle; Έχετε βγάλει το fan stop; Γιατί;) Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:06 μμ από kkatzos
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) Ψυχολογικοί λόγοι,δε μπορώ να τον έχω κλειστό εντελώς. Westbaum, αν κάνεις αυτά που γράφω,θα πέσει η κάρτα σε p8 state πιθανότατα. Επίσης απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη από cpu,τι το θέλετε το χρέπι😶 Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:29 μμ από spi79
Westbaum Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 πμ 'Exω κάνει bios flash την κάρτα,αν κάτι πήγαινε στραβά θα είχα την ιντελ gpu για back up,άσχετα με τα 2 bios της 4090.Καλό είναι να υπάρχει αν πάει για οποιονδήποτε λόγο κάτι στραβα με την κάρτα,ειδικά με τα καμμένα καλώδια της 4090 που βούηξε το internet. Είμαι έξω,αύριο θα δοκιμάσω για το p8👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα