Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2381

• Arkin

1980

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ.

Ειχα αναφερθει στο dlss swapper πριν κανα μηνα για την αυτοματη αλλαγη του dlss dll για καθε παιχνιδι.

Σημερα πετυχα το παρακατω το οποιο ειναι ακομα καλυτερο πιανει και τα RR και το FG dll και ολα γινονται αυτοματα. Μολις το δοκιμασα και ειναι εξαιρετικο και πολυ ευκολο στη χρηση του. 

https://github.com/Drommedhar/DlssUpdater/releases/tag/v2.0.5.5

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 hours ago, Arkin said:

Ειχα αναφερθει στο dlss swapper πριν κανα μηνα για την αυτοματη αλλαγη του dlss dll για καθε παιχνιδι.

Σημερα πετυχα το παρακατω το οποιο ειναι ακομα καλυτερο πιανει και τα RR και το FG dll και ολα γινονται αυτοματα. Μολις το δοκιμασα και ειναι εξαιρετικο και πολυ ευκολο στη χρηση του. 

https://github.com/Drommedhar/DlssUpdater/releases/tag/v2.0.5.5

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ποιο παλια

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω μια απορία.Όταν χρησιμοποιώ dldsr πχ 1.78 σε κάποιο παιχνίδι,μου γίνονται τα hz cap σε 75.Η οθόνη έχει 180.Είναι φυσιολογικό?1080p και 4070s.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε dp 1.4,που ήρθε μαζί με την οθόνη το έχω.Κάτι διαβάζω, ότι μπορεί να οφείλεται στο Display Stream Compression (DSC).Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αλλά για το γαμώτο🤔.Με τη λογική το πάω,ότι ανάλυση και να κάνει render η gpu ,το κάνει output σε 1080.Άρα τα hz πρέπει να είναι 180,αυτά δε βλέπει το monitor?

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής θα δω βελτίωση στις επιδόσεις αν πάρω motherboard B550 με PCI-E 4.0 X16; Αυτή που έχω είναι PCI-E 3.0 X16. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Με το σύστημα της υπογραφής θα δω βελτίωση στις επιδόσεις αν πάρω motherboard B550 με PCI-E 4.0 X16; Αυτή που έχω είναι PCI-E 3.0 X16. 

Νομίζω χάνεις κάνα 2 καρέ. Ψάξε το και εσύ. Αλλά να αλλάξεις μητρική για αυτό το λόγο, απλά όχι. Ανοησία και χάσιμο χρημάτων.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, aetos1988 said:

Αν ειναι x16 η εκάστοτε κάρτα, έχεις bw μέχρι και για 4090 με ελάχιστες απώλειες, οπότε κομπλε. Αν τώρα η επόμενη σου είναι ξερω γω 5070xx και για κάποιο λόγο την βγάλουν 8x, το βλέπεις!

• Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, spi79 said:

Σε dp 1.4,που ήρθε μαζί με την οθόνη το έχω.Κάτι διαβάζω, ότι μπορεί να οφείλεται στο Display Stream Compression (DSC).Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αλλά για το γαμώτο🤔.Με τη λογική το πάω,ότι ανάλυση και να κάνει render η gpu ,το κάνει output σε 1080.Άρα τα hz πρέπει να είναι 180,αυτά δε βλέπει το monitor?

Ναι, εγώ πχ κάνω κανονικά render με dldsr σε 4k, και γίνεται downscale σε 1440p για το δικό μου μόνιτορ.

Και φαίνονται κανονικά τα μέγιστα HZ του πάνελ επιλέξιμα στο μενού του παιχνιδιού (άσχετα που για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να τα δω ποτέ).

Σε φιλαράκι μου που είχε το ίδιο πρόβλημα (βασικά λίγο διαφορετικό, γιατί αυτός έβλεπε τα HZ στο μενού, αλλά με το που έκανε apply σε αυτά τα HZ + 2.25 in-game, μαύριζε η οθόνη και τον πετούσε πίσω σε 720p/30hz), άλλαξε καλώδιο και έφτιαξε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δοκιμάσω με hdmi 2.0 που έχω όταν πάω Αθήνα να δω τι γίνεται,ή θα πάρω και ένα καινούριο dp, γιατί μου φαίνεται λίγο σάπιο αυτό που δίνει η lg.Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Έχεις κάποιο να προτείνεις;

Επεξ/σία από spi79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...