spi79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στα 130+ fps δεν είχα το παραμικρό ίχνος από trails και η εικόνα ήταν μια χαρά καθαρή.Αντιθέτως το taa μαζί με msaa τα κάναν μπάχαλο.Σίγουρα παίζει ρόλο η έκδοση του παιχνιδιού καθώς και του dlss,όπως προανέφερε και ο φίλος Arkin
Tambas91 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, just getting started είπε και οι χαρακτήρες σε movement να αφήνουν trails. Μια μικρή διόρθωση αυτό το προκαλεί το TAA … δεν είναι δικά μου λόγια ούτε θεωρία δες τα βιντεάκια που έχω ποστάρει πιο πίσω … κατά τα άλλα συμφωνούμε άλλοι γουστάρουν να παίζουν με θολούρες ΤΑΑ και το ghosting που αυτό προκαλεί και άλλοι τσιμπάνε καθαρή εικόνα +20 fps και τα προβλήματα που έχει αναφέρει ο αδερφός μου ο κατζος στην κίνηση
just getting started Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, Tambas91 said: Μια μικρή διόρθωση αυτό το προκαλεί το TAA … δεν είναι δικά μου λόγια ούτε θεωρία δες τα βιντεάκια που έχω ποστάρει πιο πίσω … κατά τα άλλα συμφωνούμε άλλοι γουστάρουν να παίζουν με θολούρες ΤΑΑ και το ghosting που αυτό προκαλεί και άλλοι τσιμπάνε καθαρή εικόνα +20 fps και τα προβλήματα που έχει αναφέρει ο αδερφός μου ο κατζος στην κίνηση Άνοιξε dlss σε spider man και cyberpunk (σε κάτω από 960p internal, έτσι? Γιατί εγώ για εκεί αναφέρθηκα εξ αρχής), και πες μου ότι δεν βλέπεις trails σε χαρακτήρες και αυτοκίνητα που κινούνται. Όντως το TAA είναι τίγκα στη θολούρα, αλλά αυτό ισχύει όταν δεν είναι setαρισμένο σωστά. Ένα σωστό παράδειγμα TAA implementation, είναι το Days Gone. Κρύσταλλο συγκριτικά η εικόνα και stable σε κίνηση σε σχέση με το τι προσφέρει συνήθως το dlss. Επίσης τον Steve δεν τον παίρνω και πολύ σοβαρά, έχει κάνει/πει πολλές γκάφες ανά καιρούς (Όπως τα bad windows installs. Ή στο tlou που αρχικά δικαιολογούσε τα παράλογα vram requirements, όπως και για τα corridors που έκαναν 100% utilize 16 threads με 0 npcs/asset streaming, και έλεγε ότι ήταν και optimized από πάνω). Και εγώ το χρησιμοποιώ το dlss γιατί καθαρίζει πολλές φορές την εικόνα, αλλά όχι και να πω ότι βοηθάει την εικόνα σε 1080p ρε παιδιά. Πολλοί κάνετε λες και είναι το holy grail του gaming.
Tambas91 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, just getting started είπε Άνοιξε dlss σε spider man και cyberpunk (σε κάτω από 960p internal, έτσι? Γιατί εγώ για εκεί αναφέρθηκα εξ αρχής), και πες μου ότι δεν βλέπεις trails σε χαρακτήρες και αυτοκίνητα που κινούνται Το cyber έχει διορθωθεί πλέον και νομίζω ότι και στο spider άμα περάσεις τα νέα DLL αρχεία δε θα έχει πρόβλημα …γενικά το ghosting είναι μελανό σημείο του taa έχει κάνει και το digital foundry video και στα 2 μπορείς να πάρεις καλές και καλές υλοποιήσεις… δες όμως μέσα στα χρόνια τι εξέλιξη έχει το ένα και τι το άλλο … το dlss παλιά το εκραζα Φουλ γιατί δε βλεπόταν, πλέον στο σημείο που έχει φτάσει εεε σορρυ αλλά πρέπει να είσαι λίγο μαζόχα να προτιμάς το native (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) 3
just getting started Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Tambas91 said: Το cyber έχει διορθωθεί πλέον και νομίζω ότι και στο spider άμα περάσεις τα νέα DLL αρχεία δε θα έχει πρόβλημα …γενικά το ghosting είναι μελανό σημείο του taa έχει κάνει και το digital foundry video και στα 2 μπορείς να πάρεις καλές και καλές υλοποιήσεις… δες όμως μέσα στα χρόνια τι εξέλιξη έχει το ένα και τι το άλλο … το dlss παλιά το εκραζα Φουλ γιατί δε βλεπόταν, πλέον στο σημείο που έχει φτάσει εεε σορρυ αλλά πρέπει να είσαι λίγο μαζόχα να προτιμάς το native (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) Δεν διαφωνώ γενικά, απλά συγκεκριμένα στα 1080p, γιατί είχα monitor 23/1080p, το dlss quality είναι εξίσου σκατά όπως το native (ή και χειρότερα). Όντως σε 1440p με ελάχιστες εξαιρέσεις το ανοίγω πάντα, αλλά και αυτό αν το συγκρίνεις με ελάχιστα παιχνίδια που έχουν κάνει σωστό setάρισμα TAA (όπως το days gone), τα υπόλοιπα όλα (ανεξαιρέτως native/dlss) είναι λες και θες οφθαλμίατρο. 2
spi79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Από σύμπτωση παίζω cyberpunk αυτό τον καιρό.dlss/q όλα τέρμα δεξιά.Και επιμένω ούτε θολούρα έχει, ούτε ίχνη έχει στην οθόνη.Πριν πόσο καιρό είχες το 1080p monitor και πόσα hz ήταν απο περιέργεια?Δεν διαφωνώ ότι σωστή υλοποίηση native είναι καλύτερη,αλλά τα έχουν κάνει σκ@@τα τελευταία. 1
just getting started Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, spi79 said: Από σύμπτωση παίζω cyberpunk αυτό τον καιρό.dlss/q όλα τέρμα δεξιά.Και επιμένω ούτε θολούρα έχει, ούτε ίχνη έχει στην οθόνη.Πριν πόσο καιρό είχες το 1080p monitor και πόσα hz ήταν απο περιέργεια?Δεν διαφωνώ ότι σωστή υλοποίηση native είναι καλύτερη,αλλά τα έχουν κάνει σκ@@τα τελευταία. Μια χαρά θολό είναι ακόμα το cyberpunk, με το default DLL, ακόμα και σε 1440p dlss balanced. Απλά είναι ακόμα χειρότερο με TAA. Το 23/1080p/75hz μόνιτορ το είχα μέχρι πριν λίγους μήνες σαν δεύτερο. Δεν έχουν να κάνουν τα HZ (αλλά ούτε και το PPI, αφού ένα 1440/27 έχει μόλις ~10-13% καλύτερο PPI), μιας και όταν έβαζα dldsr 2.25 + DLAA μια χαρά όλα καθαρά γίνονταν. Εκεί καταλαβαίνεις κιόλας εύκολα πόσο θολό είναι παιχνίδι. Πχ στο Arkham knight, δεν έχεις τόσο κέρδος οπτικά βάζοντας dldsr 2.25 (γιατί είναι ήδη σχετικά καθαρή η εικόνα) όσο έχεις όταν το βάζεις πχ στο rdr2/cyberpunk.
spi79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1080p dlls/q https://ibb.co/mzP3TmR 1080p dlss/q με reshade https://ibb.co/gtGG6RM Δεν υποστηρίζω ότι είναι και qhd σε ποιότητα, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο,τουλάχιστον για μένα.Όσο για το Batman,τι λέμε τώρα παιχνιδάρα από όλες τις απόψεις 👍 Να προσθέσω, dlss 3.8.1 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από spi79 2
just getting started Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 43 minutes ago, spi79 said: Δεν υποστηρίζω ότι είναι και qhd σε ποιότητα, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο Εννοείται αξιοπρεπέστατο. Αλλά τσέκαρε τους npcs πίσω στη σκάλα πώς αφήνουν trails πίσω τους 😛 46 minutes ago, spi79 said: Όσο για το Batman,τι λέμε τώρα παιχνιδάρα από όλες τις απόψεις 👍 Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια (και γενικά η σειρά), παίζει να το έχω τερματίσει 3 φορές. Έχει για πάντα τιμητική θέση στον σκληρό μου. 1
spi79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Είναι σε προσφορά στο steam όλη η σειρά, 8.99Ε αυτή τη στιγμή νομίζω.Τα trails είναι από το super duper screenshot των windows😁.Αν έβλεπα τέτοια πράγματα ακίνητος, θα είχα βάλει την κάρτα στον κ@@λο του πέτσινου.Tambas91 συγχώρα με😇😇 1 3
just_a_dude Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 παραλίγο να τους κατεβάσω από συνήθεια https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-geforce-display-driver-hotfix-566-45 🤣 9
azazil1190 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε παραλίγο να τους κατεβάσω από συνήθεια https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-geforce-display-driver-hotfix-566-45 🤣 Περίμενε τους whql καλύτερα 😆 2
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε παραλίγο να τους κατεβάσω από συνήθεια https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-geforce-display-driver-hotfix-566-45 🤣 Θεουλης Γιανναρε. 1
just_a_dude Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 https://videocardz.com/newz/nvidia-app-update-addresses-performance-issues-by-disabling-game-filters-by-default λολ 3
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, just_a_dude είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-app-update-addresses-performance-issues-by-disabling-game-filters-by-default λολ Τι το θελουν το εργαλειο του σατανα ,μην το βαζετε στα πισια σας! 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα