Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το ΤΑΑ έχει καταστρέψει τα γραφικά, πιο άχρηστη υλοποίηση AA δεν υπάρχει. Καλύτερα, αν αυτό είναι εφικτό, να είχαν επιλογή και για TAA αλλά και για SMAA. Και ας είναι πιο βαρύ το δεύτερο.

Συμφωνώ και για το DLSS Q.

Το ΤΑΑ το βαζουν παντου για 2 λογους.

Εχει σχεδον μηδενικο performance hit

Και δευτερον γιατι μπορεσαν να εξομαλυνουν το τρελο shimmering που εχουν ολα τα παιχνιδια χωρις καποιο ΑΑ. SMAA ειναι πολυ καλυτερη τεχνολογια αλλα με το αναλογο performance hit και το MSAA ακομα καλυτερο. Βαζεις πχ SOTTR native χωρις ΑΑ και ειναι ολα κρυσταλλο αλλα το shimmering βαραει κοκκινο. Βαζεις ΤΑΑ κρατας το performance αλλα θολωνουν τα παντα και μετα βαζεις SMAA2TX γονατιζει η καρτα αλλα εχει εικονα καθαρη σαν το native και δεν υπαρχει καθολου shimmering. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Δεν έχει να κάνει με αυτό ρε… by default έχει λίγο η tv προεπιλεγμένο το οποίο βοηθάει το θολό taa να φανεί καλύτερο … 
δες το βίντεο Χρήστο αυτά που λέω δεν είναι δικές μου θεωρίες ούτε τα βγάζω απ το μυαλό μου 

Μην μου αντιμιλας! Απο τοτε που βγηκε το dlaa ξεφνικα ολα τα nvidia  sponsored εχουν ελεεινο ΤΑΑ, του αρχηγου σου του  πετσινου κολπα ειναι αυτα ,προσπαθει με καθε τροπο να σου κανει το dlss και το dlaa απαραιτητο για να πουλαει δεν το εχεις καταλαβει? Ελα στην κοκκινη ομαδα και θα σου μαθω ολα τα μυστικα!

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 10
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Απο τοτε που βγηκε το dlaa ξεφνικα ολα τα nvidia  sponsored εχουν ελεεινο ΤΑΑ, του αρχηγου σου του  πετσινου κολπα ειναι αυτα

Όπως ήρθε ο Κωστόπουλος και ξεβλαχεψε τον Έλληνα, έτσι ήρθε και ο πέτσινος με τις τεχνολογίες του και σας άνοιξε τα ματια... πάντα έτσι ήταν το TAA

39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ελα στην κοκκινη ομαδα και θα σου μαθω ολα τα μυστικα!

Εσύ ποια κάρτα έχεις αδερφέ μου Χρηστο? θύμισε μου λίγο :P 

• Haha 5
Δημοσ.

Προερχόμενος από AMD RX 6600 όπου χρησιμοποιούσα το FSR σε ανάλυση 1080p@165Hz, τώρα με την RTX 4070 που έχω και δοκίμασα το DLSS κατάλαβα ότι όντως έχει μεγάλη διαφορά όχι μόνο από το FSR( σιγά το νέο 😁). Γενικά βελτιώνεται η εικόνα όταν ανοίγω το DLSS! 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Όπως ήρθε ο Κωστόπουλος και ξεβλαχεψε τον Έλληνα, έτσι ήρθε και ο πέτσινος με τις τεχνολογίες του και σας άνοιξε τα ματια... πάντα έτσι ήταν το TAA

Εσύ ποια κάρτα έχεις αδερφέ μου Χρηστο? θύμισε μου λίγο :P 

Μια της κακιας ωρας και του κακου πετσινου!

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μια της κακιας ωρας και του κακου πετσινου!

Πες ότι είδες το φως σου με την σούπα την μπόμπα το καρτονι και άσε τις γκρίνιες παλιό κρυφό-αριστερέ.:P

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πες ότι είδες το φως σου με την σούπα την μπόμπα το καρτονι και άσε τις γκρίνιες παλιό κρυφό-αριστερέ.:P

Τι κρυφό και πρασσειν άλογα. Είναι πιο αριστερός και από τον Κασσελακη. :cool:

Επεξ/σία από chrisde
  • Haha 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

οτι να ναι,ο καθενας εγινε ειδικος τωρα

Αυτό που λέει ο τυπάς,δεν έχει και άδικο.Πχ στο silent hill το οποίο είναι full στην ομίχλη και δεν βλέπεις τίποτα μετά από 50 εκατοστά,δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε γεωμετρία,textures, κτλ, πίσω απο την ομίχλη.Όχι μόνο γιατί δεν τα βλέπουμε, αλλά γιατί η gpu συνεχίζει να να τα υπολογίζει και να φορτώνεται τα textures.Άχρηστη επιβάρυνση.Αντί να υπολογίσει πχ 200.000 πολύγωνα,υπολογίζει 1.000.000.Το ίδιο και με τα textures.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί είναι αδίκως βαρύ ένα παιχνίδι.Αυτό είναι μέρος του optimisation .Αλλά προφανός οι developers λένε: δε γαμ@@@ται, ας χαμηλώσουν settings και να βάλουν upscalers..

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Προερχόμενος από AMD RX 6600 όπου χρησιμοποιούσα το FSR σε ανάλυση 1080p@165Hz, τώρα με την RTX 4070 που έχω και δοκίμασα το DLSS κατάλαβα ότι όντως έχει μεγάλη διαφορά όχι μόνο από το FSR( σιγά το νέο 😁). Γενικά βελτιώνεται η εικόνα όταν ανοίγω το DLSS! 

Το dlss είναι μακράν το μεγάλο όπλο της Nvidia έναντι της AMD,είναι πολύ δυνατό εργαλείο ακόμα και σε χαμηλές αναλύσεις όπως 1080p👍

• Like 5
Δημοσ.

Είναι πολύ δυνατό τις πιο πολλές φορές,αλλά και δίκοπο μαχαίρι ,γιατί κάνει τους developers εντελώς τεμπέληδες και επιπόλαιους.Δεν θα έπρεπε να είναι απαραίτητο στη πλειοψηφία των παιχνιδιών.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Κάτσε αετέ περίμενε θα έρθει τώρα η τριάδα φωτιά Χριστός-Γιάννης-κάτζος να μας πούνε ποσο ωραίο είναι το native :P 

• Haha 6
Δημοσ.

Το dlss θα έπρεπε να υπάρχει για να πάμε από τα 60 στα 120+ και όχι για να πάμε από τα 30 στα 60. Ή η δεύτερη περίπτωση να υπάρχει για πραγματικά μεγάλη βελτίωση σε γραφικά και όχι μια από τα ίδια με χειρότερες επιδόσεις.

• Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Κάτσε αετέ περίμενε θα έρθει τώρα η τριάδα φωτιά Χριστός-Γιάννης-κάτζος να μας πούνε ποσο ωραίο είναι το native :P 

απαξιω ^_^

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...