Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 minutes ago, just_a_dude said:

Ε το θέμα είναι αν κλείσεις τα φίλτρα για να μην σου τρώνε επιδόσεις και αν σκεφτείς ότι το app δεν κάνει fan curve, δεν κάνει oc, uv, κτλ, ε για ποιο λόγο να το βάλεις στην τελική;

Το δικό σου app τα κάνει ολα αυτα που λές....πλέον 😋

Εμείς θα περιμένουμε....

• Like 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 30k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2378

• Arkin

1978

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ.

Εγώ το χα  βάλει μόνο και μόνο επειδή έδινε free pc gamepass 3 μηνες και έδωσε ακόμη 1 στην πορεία. Στην αρχή το βρήκα βολικό γιατί έκανε εγκατάσταση τους drivers χωρίς επανεκκίνηση και πολλά πολλά άλλα στην πορεία φάνηκε οτι δεν τους περνούσε σωστά μιας και στο FF16 θυμάμαι μου έκανε flickering στα textures. Έφαγε ξηλωμα από τότε και πάλι πίσω σε DDU και clean install. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(για να "απαντήσω" το τίτλο του video απο πάνω..) Εμπειρικά απο PT σε AW2/CP77/IndianaJones που έχω παίξει πολλές ωρες.. (Δε θυμάμαι perf στο portal rtx και wukong που έπαιξα.. 15λεπτα :P)

με 4090 σε 4κ πας σε DLSS perf με framegen για να πίασεις τα σταθερά 60 real frames παντού (1080 internal res - 60 fps + ότι μπορεί απο πάνω να δόσει το FG για visual smoothness) για αποκρίσιμο gameplay/inputlag και σε 1440p πας σε quality (960p) + framegen . Άρα με βάση τη τωρινή παρτίδα.. ναι. Σε όλα μπορείς maxed out με 4090. Aκόμα και se balanced dlss στα 4k γίνεται αλλά θα έχει προβλήματα σε διάφορα σημεία. Πχ AW2 όπου είσαι σε δασος απαιτείται perf και στα άλλα sections balanced το σηκώνει άνετα.

Επεξ/σία από acalm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας΄τα να πάνε.Παπάδες μπορούν να κάνουν πλέον σήμερα στο pc, αλλά δυστυχώς μας δίνουν κακογραμμένα unoptimised ports,τα οποία θέλουν 10 patch να στρώσουν και αν..

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kkatzos είπε

@Tambas91

Screenshot_20241221-090021.png.9f15bfb4c2ba1a18985aa2d2c3dcac89.png

LOL

Αδιάφορο τι προτιμάει η μάζα...

άκου μετά το 15:50 τι λέει και πως δουλεύει το TAA

εκτεταμένες και εμπεριστατωμένες δοκιμες από HU αυτούς που όλοι λένε AMDboxed

’Aμα βγάλουν το TAA και επαναφέρουν το SMAA μπορεί να πάρω σοβαρά το native, μέχρι τότε να βάζω 4k TAA και να φαίνεται η εικόνα λες και έχω 1080p ευχαριστώ δε θα πάρω..  χίλιες φορες dlssq με τα οποια μικροθεματάκια έχει +20 fps

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αδιάφορο τι προτιμάει η μάζα...

άκου μετά το 15:50 τι λέει και πως δουλεύει το TAA

εκτεταμένες και εμπεριστατωμένες δοκιμες από HU αυτούς που όλοι λένε AMDboxed

’Aμα βγάλουν το TAA και επαναφέρουν το SMAA μπορεί να πάρω σοβαρά το native, μέχρι τότε να βάζω 4k TAA και να φαίνεται η εικόνα λες και έχω 1080p ευχαριστώ δε θα πάρω..  χίλιες φορες dlssq με τα οποια μικροθεματάκια έχει +20 fps

Να κλεισεις το sharpening της  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

'Aμα βγάλουν το TAA και επαναφέρουν το SMAA μπορεί να πάρω σοβαρά το native, μέχρι τότε να βάζω 4k TAA και να φαίνεται η εικόνα λες και έχω 1080p ευχαριστώ δε θα πάρω..  χίλιες φορες dlssq με τα οποια μικροθεματάκια έχει +20 fps

Το ΤΑΑ έχει καταστρέψει τα γραφικά, πιο άχρηστη υλοποίηση AA δεν υπάρχει. Καλύτερα, αν αυτό είναι εφικτό, να είχαν επιλογή και για TAA αλλά και για SMAA. Και ας είναι πιο βαρύ το δεύτερο.

Συμφωνώ και για το DLSS Q.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Να κλεισεις το sharpening της  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Δεν έχει να κάνει με αυτό ρε… by default έχει λίγο η tv προεπιλεγμένο το οποίο βοηθάει το θολό taa να φανεί καλύτερο … 
δες το βίντεο Χρήστο αυτά που λέω δεν είναι δικές μου θεωρίες ούτε τα βγάζω απ το μυαλό μου 

Δημοσ.

5080 θα έχει μικρή διαφορά από 4080 super, ειδικά στα παιχνίδια οπότε δεν το βλέπω να χρειάζονται οι περισσότεροι αναβάθμιση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...