Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, αποστόλης είπε

Μήπως επειδή η έκδοση μου είναι από το θείο; Θα το ψάξω αργότερα. 

Με το τελευταίο update,παίζω σε 1440π/dlss quality και frame gen,το frame gen πρακτικά σερνόταν πριν το update,αλλά τώρα δουλεύει μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μπορείς να πάρεις το game pass για 1 μήνα με μερικά ευρώ και κάθεσαι και κατεβάζεις από το θείο με ότι αυτό συνεπάγεται (ιούς κτλ);

Ετσι οπως τα εχουν κανει τα τελευταια παιχνιδια που σερνονται καλυτερα να το δοκιμαζεις απο τον θειο και αν σου κανει το αγοραζεις. 

Το να σκας 50αρια και  70αρια και να μην  μπορεις να το ευχαριστηθεις  λογω επιδοσεων δεν λεει πλεον.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

στο βατικανο ειμαι λιγο μετα απο εκει που βγαζεις τις φωτογραφιες

Spoiler

Ωραία, όταν μπορέσεις πριν φύγεις για Αίγυπτο, δοκίμασε το εξής.

fg off, όλα maxed, full path. Ανάλυση και upscaling όπου μπορεί η κάρτα σου να είναι cpu limited.

Κάνε μια βόλτα σαν αυτή στη πλατεία και γράψε μου απο περιέργεια τι περίπου βγάζει ο intel.

Έχω 20+ ώρες στο game. Ο 3D είναι για 80-110, δε το παίρνεις γραμμή γιατί στα χειρότερα σημεία κρατάει κάνα 80άρι, έχεις και fg και δείχνει μόνιμα 150+, αλλά βλέπεις ότι η κάρτα είναι 80-95% όλη την ώρα.

Επεξ/σία από Xoroxronis
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ετσι οπως τα εχουν κανει τα τελευταια παιχνιδια που σερνονται καλυτερα να το δοκιμαζεις απο τον θειο και αν σου κανει το αγοραζεις. 

Το να σκας 50αρια και  70αρια και να μην  μπορεις να το ευχαριστηθεις  λογω επιδοσεων δεν λεει πλεον.

Μα για αυτό λέω game pass, που το παίρνεις λιγότερο από 10 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ωραία, όταν μπορέσεις πριν φύγεις για Αίγυπτο, δοκίμασε το εξής.

fg off, όλα maxed, full path. Ανάλυση και upscaling όπου μπορεί η κάρτα σου να είναι cpu limited.

Κάνε μια βόλτα σαν αυτή στη πλατεία και γράψε μου απο περιέργεια τι περίπου βγάζει ο intel.

Έχω 20+ ώρες στο game. Ο 3D είναι για 80-110, δε το παίρνεις γραμμή γιατί στα χειρότερα σημεία κρατάει κάνα 80άρι, έχεις και fg και δείχνει μόνιμα 150+, αλλά βλέπεις ότι η κάρτα είναι 80-95% όλη την ώρα.

Spoiler

Αυτες τις μερες δεν προλαβαινω να παω παρα κατω ,θες να δοκιμασω στην αρχη στο δασος που ειναι βαρυ και μου ειναι ευκολο? 

14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μα για αυτό λέω game pass, που το παίρνεις λιγότερο από 10 ευρώ.

ουτε ευρω αν ειναι χαλια το optimization δεν τους  δινω πλεον :P

• Like 1
Δημοσ.

@akoinonitos 

Spoiler

Εκεί ακριβώς πρέπει να είσαι τώρα, γι αυτό σου έβαλα αυτό το σημείο.

Στη ζούγκλα όχι μη το δοκιμάσεις, δε μπορεί να γίνει cpu limited.

Thanks πάντως, το βλέπουμε και μετά όταν μπορέσεις σιγά.

Δημοσ.

Το πιο LOL απόσπασμα του άρθρου. 

"Ray tracing turns the game around. Not because the Radeon has magically become faster, but because not only have fewer games been released with hardware RT in the last 12 months than in the 12 months before, but because these have also tended to have a lower ray tracing load, which benefits AMD products."

Δηλαδή εμείς είπαμε ότι θέλουμε RT αλλά αυτοί είπανε πως δε θέλουνε και μετά εμείς είπαμε πως δεν θέλουμε αλλά αυτοί είπανε πως θέλουν...μόνο αυτό τίποτα άλλο!

Δημοσ.

Το σκέτο RT τύπου μόνο RT shadows ή RT reflections είναι meh.

Μόνο όλο το πακέτο κάνει διάφορα και αξίζει αλλά θες και την κατάλληλη κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το σκέτο RT τύπου μόνο RT shadows ή RT reflections είναι meh.

Μόνο όλο το πακέτο κάνει διάφορα και αξίζει αλλά θες και την κατάλληλη κάρτα.

Η άμα δεν έχεις όλο το πακέτο θέλεις rt Gi+reflections ,αυτά τα δύο εφέ κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά 

Δημοσ.
1 hour ago, nikos5800 said:

Η άμα δεν έχεις όλο το πακέτο θέλεις rt Gi+reflections ,αυτά τα δύο εφέ κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά 

Έτσι ήταν κ η αναβαθμισμένη έκδοση του Witcher αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
5 minutes ago, xartemporas said:

Global illumination , ambient occlusion , shadows και reflection εχει το witcher 

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Το silent hill 2 remake ήταν με rt Gi και reflections 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...