Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, αποστόλης said:

Onimusha! Πωπωπω τι ωραία παιχνίδια ήταν!

Περίμενα ανακοίνωση resident evil 9 αλλά τζιφος γαμώτο. 😭

Resident Evil 9 + METRO 4 - 2025 reveal waiting room κ γω τύπε μου

Donald Duck Chicken GIF

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Final fantasy rebirth!! είπαν για improved lighting?αυτό σημαίνει ένα πράγμα μόνο!ray tracing.

Δεν υπάρχει περίπτωση, για τη square-enix μιλάμε. Άσε που θα το είχαν διαφημίσει πρώτο -πρώτο.

Ιδού και τα specs Αναμενόμενα καμία αναφορά σε rt. image.png.d31e0bca6282c037450c6c7588a720a9.png

Επεξ/σία από chrisde
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2024 στις 6:58 ΜΜ, chrisde είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση, για τη square-enix μιλάμε. Άσε που θα το είχαν διαφημίσει πρώτο -πρώτο.

Ιδού και τα specs Αναμενόμενα καμία αναφορά σε rt. image.png.d31e0bca6282c037450c6c7588a720a9.png

Μίνιμουμ Dx12 ultimate θέλει 

Πάντως βλέποντας και το final fantasy rebirth να θέλει μίνιμουμ dx12 ultimate παρατήρησα πως η σειρά AMD rx5700 και 5700χτ δεν μπορούν να τρέξουν ούτε το Indiana Jones the great circle αλλά ούτε και το final fantasy rebirth,σε αντίθεση με την ρτχ 2060super και 2070 που ήταν οι ανταγωνιστές, θυμάμαι πολύ πρότειναν τις 5700/χτ αλλά βλέπεται? Τα feature set μια αρχιτεκτονικής είναι πολύ πιο σημαντικά από κάποια έξτρα προσθήκης vram,το ίδιο και για την Radeon vii μετά 16gb που ανταγωνίζονταν την ρτχ 2080 και τώρα δεν φορτώνει ούτε games που λέει ο λογος

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Στον @Tambas91 να τα πεις που του λεω οτι το ΤΑΑ στο ij ειναι καλυτερο  απο dlaa και θελει να με τσιμεντωσει

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

@just_a_dude Σας έχω πει ένα πράγμα : δε γράφουμε εδώ αρνητικά για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο αρχηγός μας..

περνα αύριο από το γραφείο μου να μιλήσουμε... πάρε και τον Xρηστο μαζί.

• Haha 5
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tambas91 είπε

@just_a_dude Σας έχω πει ένα πράγμα : δε γράφουμε εδώ αρνητικά για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο αρχηγός μας..

περνα αύριο από το γραφείο μου να μιλήσουμε... πάρε και τον Xρηστο μαζί.

Σας περιμένω μετά αμφότερους στο λογιστήριο.B)

• Haha 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kkatzos είπε

😗😗

Βίντεο ξεβράκωμα για τον Πέτσα...

Τελικά τα λέει καλά το HU ή όχι? γιατί εγώ θυμάμαι ένα άλλο βιντεάκι... να ξέρω τι να λέω στο ερώτημα native vs dlss, που ακόμα μερικοί νομίζουν ότι το native είναι καλύτερο

image.png.58a8a0f6af7eb96bf1d8f9248fab6258.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Τελικά τα λέει καλά το HU ή όχι?

Γενικά ΟΧΙ

ΑΛΛΑ στο συγκεκριμένο βίντεο παρατίθενται αδιάσειστα στοιχεία. Σε τέτοιο βαθμο που ούτε οι pirmen/strawman θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Μόνο ο σκληροπυρηνικός path-tracας Arkin ίσως. 🤣

22 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

να ξέρω τι να λέω στο ερώτημα native vs dlss

Δε μιλάω για αυτό. Μιλάω για το κύριο αντικείμενο του βίντεο που είναι ο θόρυβος και το πασαλειμα με RT on

Επεξ/σία από kkatzos
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, kkatzos said:

😗😗

Βίντεο ξεβράκωμα για τον Πέτσα...

-------------

Και άλλα ευχάριστα νέα από τον Πέτσα:

https://www.dsogaming.com/articles/does-the-nvidia-app-cripple-your-pc-gaming-performance/

Στα τσακίδια.6% perf hit είναι πολύ.Τόσο πήρα από το bios flash  σε Galax και θα μου το κάνει negate το κωλοapp;🤬
'Ηδη to CinebenchR23 έπεσε από 24580 σε 24210,με το που εγκατέστησα αυτή την πατάτα,να τη βάλει στον κ^%ο του ο πέτσινος.Αpps-Uninstall και στον αγύριστο.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Γενικά ΟΧΙ

ΑΛΛΑ στο συγκεκριμένο βίντεο παρατίθενται αδιάσειστα στοιχεία. Σε τέτοιο βαθμο που ούτε οι pirmen/strawman θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Μόνο ο σκληροπυρηνικός path-tracας Arkin ίσως. 🤣

Μια χαρά εμπεριστατωμένο έλεγχο κάνει και εδώ:

Κάποιοι όμως επιμένουν ότι το "καρκίνωμα" που ακούει στο όνομα taa είναι καλύτερο μέσα στη θολούρα και το ghosting και άμα τους πεις ότι σε NVIDIA ανοίγεις dlss και παίζεις με καλύτερη εικόνα βγάζουν σπυριά...  Και μιλάμε για video ένα χρόνο πριν με ότι αυτό συνεπάγεται

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μια χαρά εμπεριστατωμένο έλεγχο κάνει και εδώ:

Κάποιοι όμως επιμένουν ότι το "καρκίνωμα" που ακούει στο όνομα taa είναι καλύτερο μέσα στη θολούρα και το ghosting και άμα τους πεις ότι σε NVIDIA ανοίγεις dlss και παίζεις με καλύτερη εικόνα βγάζουν σπυριά...  Και μιλάμε για video ένα χρόνο πριν με ότι αυτό συνεπάγεται

Που να μπει καθολικα και η 3.8.10 εκδοση του dll που ειναι το preset E απο default γιατι ακομα καποια παιχνιδια χρησιμοποιουν πολυ παλιες εκδοσεις. Το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι ανοιγμα dlss swapper και replace με το 3.8.10 σε καθε νεο παιχνιδι που βαζουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...