Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Πήρες κάρτα ;

Λύγισα και πήρα μια 4070 super να παίξω το stalker, από τα αγαπημένα μου games... άσε που δε ψήνομε να δώσω 2500 στην αρχή για 5090

• Like 3
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 12:48 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Μάγκες, αν και στους drivers ΔΕΝ πειράζω παρά ελάχιστα πράγματα (όπως RGB για την οθόνη, να ειναι σωστό το refresh rate και shader cache 100GB) προτείνετε και την παρακάτω αλλαγή από Quality σε High Quality ή το αφήνουμε ως έχει; @Psycho_Warhead (Methodiac για λέγε, κατι μ ειχες αναφέρει αλλά δε θυμάμαι)

image.png.6e26fc301918b142c26f74b3479580c6.png

τα 100GB γιατί?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Λύγισα και πήρα μια 4070 super να παίξω το stalker, από τα αγαπημένα μου games... άσε που δε ψήνομε να δώσω 2500 στην αρχή για 5090

Καλύτερα να περίμενες να βγουν μερικά patches + mods και να το παίξεις όπως πρέπει....Με την κατάλληλη κάρτα.. :P

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 33Bird33 είπε

τα 100GB γιατί?

Καλή ερώτηση 👍 αν μπορεί να μας πει ο @7nisiotis ήταν disabled στην κάρτα μου,το ενεργοποίησα μόλις τώρα στα 10gb

27 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Καλή ερώτηση 👍 αν μπορεί να μας πει ο @7nisiotis ήταν disabled στην κάρτα μου,το ενεργοποίησα μόλις τώρα στα 10gb

Wow ανακάλυψα την Αμερική παίδες 😁😜

Τρελή διαφορά στο horizon forbidden west που δοκίμασα στα loading times,από τα 6 λεπτά που ήθελε ,τώρα φόρτωσε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Wow ανακάλυψα την Αμερική παίδες 😁😜

Τρελή διαφορά στο horizon forbidden west που δοκίμασα στα loading times,από τα 6 λεπτά που ήθελε ,τώρα φόρτωσε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα 

Update:και τα stuttering εξαφανίστηκαν τελείως !!! Απίστευτα πράγματα,θέλω να δω το stalker 2 με shader cache και χωρίς shader cache size

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλύτερα να περίμενες να βγουν μερικά patches + mods και να το παίξεις όπως πρέπει....Με την κατάλληλη κάρτα.. :P

Δεν του αρέσουν τα patch.

Θέλει unoptimized hardcorίλα και single thread απόδοση.

🤣

• Haha 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δεν του αρέσουν τα patch.

Θέλει unoptimized hardcorίλα και single thread απόδοση.

🤣

Αδερφέ μου κατζο μη με προκαλείς γιατί πάνω στη τρέλα μου θα χτυπήσω κάνα ultra και μετά θα σας ψάχνω τα 3D μέσα σε κάδους πίσω από κουρτίνες και κάτω από πέτρες ….

• Haha 2
Δημοσ.

Τι παιζει με την 4090 και καπως εχει μεινει πισω συγκριτικα με τις 4080 ενω ειχαν 25-30% διαφορες συνηθως?

Βλεπω σε σημερινο βιντεο 14% διαφορα σε 1440p ray tracing μεσα απο 10 παιχνιδια. Σε 4Κ raster ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα σε 1440p ειναι μικρη η διαφορα με την super. Driver overhead?

Screenshot-2.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι παιζει με την 4090 και καπως εχει μεινει πισω συγκριτικα με τις 4080 ενω ειχαν 25-30% διαφορες συνηθως?

Βλεπω σε σημερινο βιντεο 14% διαφορα σε 1440p ray tracing μεσα απο 10 παιχνιδια. Σε 4Κ raster ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα σε 1440p ειναι μικρη η διαφορα με την super. Driver overhead?

Screenshot-2.png

driver overhead και cpu μπουκαλα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Screenshot-2.png

Μπουκάλι της αρκουδας

• Like 1
Δημοσ.
On 25/11/2024 at 15:43, nikos5800 said:

Update:και τα stuttering εξαφανίστηκαν τελείως !!! Απίστευτα πράγματα,θέλω να δω το stalker 2 με shader cache και χωρίς shader cache size

Το έχω έτσι από όταν κυκλοφόρησε το Warzone 2.0 τέλος του 2022. Είχα δει ότι έπαιζε πιο καλά το παιχνίδι έτσι και έκτοτε το αφήνω.

• Like 1
Δημοσ.

Το shader cache βοηθάει εννοείται αλλά τα πολλά GB ή το Unlimited δεν έχουν νόημα(Κι ας το βάζω κι εγώ εκεί) γιατί δεν πρόκειται να γεμίσει τόσο ο φάκελος μέχρι να αλλάξεις ξανά driver :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...