Πέτρος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι να σου πω, ό,τι βλέπεις..Από το πινακάκι φαίνεται τρελό CPU bottleneck. Aπό το πινακάκι φίφες της πράσινης φαίνονται, σε ένα μάλλον προβληματικό παιγνίδι (από άποψη κώδικα). Σκέψου, λοιπόν, στο όποιο cpu bn να σκάει από πάνω και το δεδομένο driver overhead. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες https://videocardz.com/newz/nvidia-dlss-3-8-10-released-now-featuring-only-two-preset-profiles 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Aπό το πινακάκι φίφες της πράσινης φαίνονται, σε ένα μάλλον προβληματικό παιγνίδι (από άποψη κώδικα). Σκέψου, λοιπόν, στο όποιο cpu bn να σκάει από πάνω και το δεδομένο driver overhead. Δε νομίζω να το παίξω τώρα, μάλλον θα περιμένω να έρθει η 5090 οπότε θα έχει βγει και κάνα patch ως τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 λεπτά πριν, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-dlss-3-8-10-released-now-featuring-only-two-preset-profiles Αψογα. Κράτησαν τα presets που έπρεπε. Ηταν λίγο αχταρμάς με τα 5 6 που είχε κράτησαν τα καλύτερα ένα για dlss ένα για dlaa. Να δούμε πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει πλησιάζει η έκδοση 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 ώρες πριν, kkatzos είπε Arkin, ο hard-core path-tracάκιας του insomnia 🤣🤣🤣 Οσοι μπορουμε απολαμβανουμε path tracing εδω και καιρο ωστε να παμε σε next gen εμπειριες για αυτο θελουμε περισσοτερα παιχνιδια εκτος τα 2077 alan wake 2 wukong portal. Οταν το δοκιμασεις με σοβαρα fps θα δεις και εσυ τα φωτορεαλιστικα γραφικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οταν το δοκιμασεις με σοβαρα fps θα δεις και εσυ τα φωτορεαλιστικα γραφικα. LOL Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έχω δοκιμάσει; Το Alan Wake 2 έτσι το παίζω. Παίζω σε WQHD με την 3090Ti και μάλλον έχω περισσότερα fps από εσένα που παίζεις σε UWQHD με 4080S. FG, αν χρειαστεί, υπάρχει παντού με το mod. Η διαφορά μας είναι ότι δε βλέπω το Path Tracing (και το RT) σαν αυτοσκοπό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε LOL Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έχω δοκιμάσει; Το Alan Wake 2 έτσι το παίζω. Παίζω σε WQHD με την 3090Ti και μάλλον έχω περισσότερα fps από εσένα που παίζεις σε UWQHD με 4080S. FG, αν χρειαστεί, υπάρχει παντού με το mod. Η διαφορά μας είναι ότι δε βλέπω το Path Tracing (και το RT) σαν αυτοσκοπό. Ouch. DLSS balanced 1440p path tracing 35fps με drops κατω απο 30 σε σημεια και 400watt καταναλωση. Εγω ειμαι στα 100+ με dlss quality και 200watt καταναλωση. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει δεν ξερεις καν πως ειναι το path tracing αλλα τελος παντων εχει χαβαλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ouch. DLSS balanced 1440p path tracing 35fps με drops κατω απο 30 σε σημεια και 400watt καταναλωση. Εγω ειμαι στα 100+ με dlss quality και 200watt καταναλωση. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει δεν ξερεις καν πως ειναι το path tracing αλλα τελος παντων εχει χαβαλε. Θα καταπιείς τη γλώσσα σου σε λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ouch. DLSS balanced 1440p path tracing 35fps με drops κατω απο 30 σε σημεια και 400watt καταναλωση. Εγω ειμαι στα 100+ με dlss quality και 200watt καταναλωση. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει δεν ξερεις καν πως ειναι το path tracing αλλα τελος παντων εχει χαβαλε. Πάντως το πρώτο chapter στο Alan wake 2 είναι το worst case scenario για την gpu,αφού φύγεις από εκεί μετά το παιχνίδι είναι πολύ πιο ελαφρύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Πάντως το πρώτο chapter στο Alan wake 2 είναι το worst case scenario για την gpu,αφού φύγεις από εκεί μετά το παιχνίδι είναι πολύ πιο ελαφρύ Το γνωριζω στα επομενα chapters παω 130-140fps εκει στο δασος ειναι το πιο βαρυ. Οπως και να εχει μιλαμε για αλλα tiers το path tracing μεχρι στιγμης οτι εχω δει και παιξει παει 2-3 επιπεδα πανω τον ολο φωτορεαλισμο και σιγα σιγα πρεπει να βγαινουν ολο και περισσοτερα. Καλα τα lumen/nanite και πιο ελαφρια σε πορους αλλα το πραγματικο path tracing ακομα δεν μπορουν να το φτασουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Ouch. DLSS balanced 1440p path tracing 35fps με drops κατω απο 30 σε σημεια και 400watt καταναλωση. Εγω ειμαι στα 100+ με dlss quality και 200watt καταναλωση. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει δεν ξερεις καν πως ειναι το path tracing αλλα τελος παντων εχει χαβαλε. Με path tracing εδώ. Με ελαφρύ underclock. Μια χαρά τα 96 fps, έτσι; Θέλω να δω στο ίδιο σημείο DLSS Q με 200W και πάνω από 100 fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Με path tracing εδώ. Με ελαφρύ underclock. Μια χαρά τα 96 fps, έτσι; Θέλω να δω στο ίδιο σημείο DLSS Q με 200W και πάνω από 100 fps Παιζει να μην εχεις καν ray tracing εδω. Καλο καλο. Παμε παρακατω. Εδω με την 4070ti εβγαζα 70fps στο σημειο αυτο με την super 110. Με πραγματικο path tracing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Το γνωριζω στα επομενα chapters παω 130-140fps εκει στο δασος ειναι το πιο βαρυ. Οπως και να εχει μιλαμε για αλλα tiers το path tracing μεχρι στιγμης οτι εχω δει και παιξει παει 2-3 επιπεδα πανω τον ολο φωτορεαλισμο και σιγα σιγα πρεπει να βγαινουν ολο και περισσοτερα. Καλα τα lumen/nanite και πιο ελαφρια σε πορους αλλα το πραγματικο path tracing ακομα δεν μπορουν να το φτασουν. Ε ναι,εξάλλου το path tracing είναι extension του ray tracing,κοινώς βελτιώνει το μεγάλο αγκάθι του ray tracing το οποίο είναι το indirect illumination(global illumination) Τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια(αντανακλάσεις,σκιές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Ε ναι,εξάλλου το path tracing είναι extension του ray tracing,κοινώς βελτιώνει το μεγάλο αγκάθι του ray tracing το οποίο είναι το indirect illumination(global illumination) Τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια(αντανακλάσεις,σκιές) Ο φωτισμος ειναι που αλλαζει ολη την εικονα και κανει τη διαφορα τωρα κατι σκιες οκ οι αντανακλασεις και με απλη τεχνικη ray tracing ειναι εξαιρετικες πχ στο ghostwire που παντου εχει νερα και αντανακλασεις απλα ειναι κρυσταλλο. Ο φωτισμος που θα δεις ομως σε alan wake 2077 wukong προχωραει τον φωτορεαλισμο. Καλα τα textures της unreal τα οποια τα εχουμε δει απο εποχες tomb raider ειδικα βραχια οπως και το terrain αλλα ο GI ειναι το μελλον. Για αυτο ειναι και πολυ βαρυ ακομα με την 5000 σειρα ελπιζω να δουμε τιποτα 2x στο path tracing να τσιμπησουμε μια 5080 να ειμαστε ready και για οτι ερχεται 2025/2026. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ο φωτισμος ειναι που αλλαζει ολη την εικονα και κανει τη διαφορα τωρα κατι σκιες οκ οι αντανακλασεις και με απλη τεχνικη ray tracing ειναι εξαιρετικες πχ στο ghostwire που παντου εχει νερα και αντανακλασεις απλα ειναι κρυσταλλο. Ο φωτισμος που θα δεις ομως σε alan wake 2077 wukong προχωραει τον φωτορεαλισμο. Καλα τα textures της unreal τα οποια τα εχουμε δει απο εποχες tomb raider ειδικα βραχια οπως και το terrain αλλα ο GI ειναι το μελλον. Για αυτο ειναι και πολυ βαρυ ακομα με την 5000 σειρα ελπιζω να δουμε τιποτα 2x στο path tracing να τσιμπησουμε μια 5080 να ειμαστε ready και για οτι ερχεται 2025/2026. Εννοείται το path tracing gi είναι το παρόν και μέλλον,είναι αυτό που σου δίνει φωτορελαστικη εικόνα, άλλο ήθελα να πω,η τεχνική αντανακλάσεις και σκιές είναι ίδιες τόσο στο path όσο και στο ray tracing και το performance hit είναι ίδιο,ο λόγος που το path tracing είναι πιο βαρύ είναι λόγω το life like global illumination 👍 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα