Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Steam Hardware Survey for October 2024: GeForce RTX 3060 still a king, 4060 Laptop GPU surpasses desktop variant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Steam Hardware Survey for October 2024: GeForce RTX 3060 still a king, 4060 Laptop GPU surpasses desktop variant Κοντεύω μήνα με τη νέα κάρτα, ποτέ δεν με ρώτησαν. Στο steam μπαίνω 2-3 φορές της εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κοντεύω μήνα με τη νέα κάρτα, ποτέ δεν με ρώτησαν. Στο steam μπαίνω 2-3 φορές της εβδομάδα. Νομίζω η λέξη survey είναι παραπλανητικό,από την στιγμή που το steam βλέπει τι σύστημα έχεις τελείωσε το θέμα,είσαι καταχωρημένος 😜 Επεξ/σία Κυριακή στις 01:22 μμ από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 01:25 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:25 μμ 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Νομίζω η λέξη survey είναι παραπλανητικό,από την στιγμή που το steam βλέπει τι σύστημα έχεις τελείωσε το θέμα,είσαι καταχωρημένος 😜 Καλά, αυτό το είχα πάντα απορία. Μάλλον για λόγους "εμείς δεν σας κατασκοπεύουμε, ότι δεδομένα σας βλέπουμε μένουν τοπικά, αν θέλετε τα μοιράζεστε" η όλη ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ 7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Νομίζω η λέξη survey είναι παραπλανητικό,από την στιγμή που το steam βλέπει τι σύστημα έχεις τελείωσε το θέμα,είσαι καταχωρημένος 😜 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Καλά, αυτό το είχα πάντα απορία. Μάλλον για λόγους "εμείς δεν σας κατασκοπεύουμε, ότι δεδομένα σας βλέπουμε μένουν τοπικά, αν θέλετε τα μοιράζεστε" η όλη ιστορία. Όχι δεν είναι καταχωρημένος. Σε ρωτάει το Steam αν θέλεις να συμμετάσχεις. Με είχε ρωτήσει πριν από κάνα χρόνο και πήρε τα @@ μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 μμ 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Όχι δεν είναι καταχωρημένος. Σε ρωτάει το Steam αν θέλεις να συμμετάσχεις. Με είχε ρωτήσει πριν από κάνα χρόνο και πήρε τα @@ μου. Αυτό λέμε, πόσο τηρείται στην ουσία αυτό. Δεν χρειάζεται να δώσει ονοματεπώνυμο και στατιστικά χρήσης μου, μόνο τα γενικά στοιχεία του hw μου στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, στα πόσα χρόνια που το έχω, ζήτημα αν έχω συμμετάσχει 2 ή 3 φορές, με πόσες αλλαγές (υπο)συστημάτων στο ενδιάμεσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 μμ Εμένα όλα τα χρόνια με έχει ρωτησει κανά δυο φορές το steam για survey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ 51 minutes ago, nikos5800 said: Νομίζω η λέξη survey είναι παραπλανητικό,από την στιγμή που το steam βλέπει τι σύστημα έχεις τελείωσε το θέμα,είσαι καταχωρημένος 😜 Kι΄ εγώ έτσι πιστεύω. Εδώ, σε ένα απλό τεχνολογικό site μπαίνεις και σου λέει τι σύστημα έχεις Αν δεν το κάνουν , λές οι κάρτες μας να μην είναι δηλωμένες και να χάσαμε την 1η θέση; 😮 Ετσι εξηγείται Υπάρχει τρόπος οικειοθελώς να την δηλώσουμε; Δεν μπορώ να βλέπω την 3060 1η... Είχα πεί ότι θα είναι η 4060! Νομίζω έδινε ψηλή απόδοση 😜 Εγώ, είμαι στο steam; Μπαίνω με κωδικούς , αλλά δεν έχω πάρει ποτέ τπτ από εκεί. Μόνο κάτι δωρεάν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 μμ This Unreal Engine 5.4 Rome Italian Town Tech Demo will blow you away with its graphics 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. Κυριακή στις 02:42 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:42 μμ 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Steam Hardware Survey for October 2024: GeForce RTX 3060 still a king, 4060 Laptop GPU surpasses desktop variant https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/ Και εδώ βλέπουμε γιατί δεν παίρνουμε το Steam Hardware Survey για να βλέπουμε τις πωλήσεις που κάνουν οι εταιρείες. Στο τελευταίο τρίμηνο (Q3 24) η AMD έκανε λιγότερες πωλήσεις σε κάρτες αλλά στο Steam σχεδόν όλες οι AMD κάρτες ανέβηκαν με μεγάλα ποσοστά, για παράδειγμα η 7900ΧΤΧ ανέβηκα κατά 12%, ενώ εμφανίστηκε η 7700XT με 17% αλλά η 7800ΧΤ είναι άφαντη που υποτίθεται ήταν η καλύτερη αγορά ανάμεσα σε αυτές τις δυο και έπρεπε να έχει παραπάνω πωλήσεις από την 7700ΧΤ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε This Unreal Engine 5.4 Rome Italian Town Tech Demo will blow you away with its graphics Πραγματικά πολύ δυνατά γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ Tech demo βέβαια..Real-time αυτά στο PS6 ίσως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε This Unreal Engine 5.4 Rome Italian Town Tech Demo will blow you away with its graphics Φαντάσου αυτό τώρα με χιλάδες npc's να περπατάνε, αυτοκίνητα να κυκλοφορούν, αντικείμενα με physics και interaction, προσβάσιμα κτήρια... RIP 4090 💀 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tambas91 said: RIP 5090 *fixed* 💀x Επεξ/σία Κυριακή στις 03:16 μμ από xartemporas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κοντεύω μήνα με τη νέα κάρτα, ποτέ δεν με ρώτησαν. Στο steam μπαίνω 2-3 φορές της εβδομάδα. Αμα βαλεις nvidia θα σε ρωτησει με το που περασεις drivers Επεξ/σία Κυριακή στις 03:30 μμ από akoinonitos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα