Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tmaestros είπε

2.png.b533fe92cad15b8de9645d19bfdda060.png1.png.fc80bd4072cc4387b14180bc1d580216.png2.png.b533fe92cad15b8de9645d19bfdda060.png2.png.b533fe92cad15b8de9645d19bfdda060.png

Χωρίς πολλά λόγια και περιττά. 

Ευχαριστώ φίλος 👍 

5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ok τελευταία φορα όμως... την επομενη φεύγεις!

Οξω ρε... Φεύγω από μόνος μου ...δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω και πότε θα το κάνω και πώς 🖕

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ο ryzen η το FG? Βρε σεις θα μας τρελανετε ειμαι μαθημενος απο σουρεαλιστικες καταστασεις αλλα εδω εχουμε περασει στη ζωη του λυκοφωτος. Δες και συγκρινε τη ανεβασε ο φιλος coscas με αυτο που ανεβασες εσυ. Ρυθμιση προς ρυθμιση .

γυρνα απο το λυκοφωτος δεν εισαι για τετοιες καταστασεις....κατσε insomnia καλυτερα.....αλλο ηθελα να γραψω !

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Coscas είπε

Ελα μωρέ κι΄εσύ; Εχει ζαλιστει ο ανθρωπας από αυτά που του λεμε όλοι να ανεβαζει

Πες μου τωρα ειλικρινα! Θα καθοσουν εσυ ποτε να ανεβασεις τοσα βιντεο για τοσους;

Αντε να ανεβασεις 1-2. Δεν αρέσουν; Ριχ΄το στην πλακα. Και να μπαινουν συνεχεια καινουργιοι και να ζητανε και αλλα. Ε δεν αντεξα

Και λεει ο αλλος για εριστικοτητα...🙃

Βρε εγω παντα ανεβαζω τα παντα δεν εχω θεμα απλα να ξερουμε τι ακριβως γραφουμε. Πχ λεμε για 4Κ ειναι ομως με dlss performance που την ριχνει την αναλυση σε 1080p. Δεν ειναι 4Κ δηλαδη. Οπως το 50% σε 1080p στο wukong ειναι dlss balanced που σημαινει κοντα 700 χιλιαδες pixels δηλαδη 626p εδω θα δεις αναλυτικα οταν βαζεις dlss για τι αναλυσεις μιλαμε στην πραγματικοτητα. 

Screenshot-5.png

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε εγω παντα ανεβαζω τα παντα δεν εχω θεμα απλα να ξερουμε τι ακριβως γραφουμε. Πχ λεμε για 4Κ ειναι ομως με dlss performance που την ριχνει την αναλυση σε 1080p. Δεν ειναι 4Κ δηλαδη. Οπως το 50% σε 1080p στο wukong ειναι dlss balanced που σημαινει κοντα 700 χιλιαδες pixels δηλαδη 626p εδω θα δεις αναλυτικα οταν βαζεις dlss για τι αναλυσεις μιλαμε στην πραγματικοτητα. 

Screenshot-5.png

συμφωνω με αυτο που ανεβασες..αλλα στο ματι ειναι 4κ ομως....δεν δειχνει για 1080p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Arkin said:

Screenshot-5.png

Φίλε μου, τα έχουμε αναλύσει πάμπολλες φορές αυτά. Εμένα, με νοιάζει το οπτικό αποτέλεσμα. Εσύ δεν είχες βάλει εδώ ένα βίντεο που έλεγε ότι το dlss , βελτιώνει την εικόνα από native;

Ε ας έβαζαν οι εταιρείες και τα benchmarks τις σωστές αναλύσεις γιά να μην μας μπερδεύουν

Δεν ειμαστε ολοι, ολη μερα στο pc και στα games να μετράμε τις αναλύσεις και τα upscales 

Ο μέσος χρήστης, ούτε καν ξέρει τι είναι dlss και fg. Το βάζει και το τρέχει. Αν τρέξει , έτρεξε. Δεν τρεχει; Ισως μετά από μερικα χρόνια πάρει κανά νεο pc

Γι' αυτό κατέληξα ότι μία 4060 στα 250e, με λίγα λεφτά και με τα καλούδια, σου τρέχει τα παντα 

Και την πανε οι μεσοι χρηστες στο Νο1 στο steam

E ok

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tmaestros είπε

συμφωνω με αυτο που ανεβασες..αλλα στο ματι ειναι 4κ ομως....δεν δειχνει για 1080p

Ναι εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια με το dlss απλα ειναι οτι η καρτα να κανει rendering σε 1080p δηλαδη τα frames που βλεπεις ειναι απο 1080p 2 εκατομμυρια κατι pixels δηλαδη οχι 8 εκατομμυρια που ειναι το 4Κ. Αντιστοιχα και ο φιλος coscas με 1080p balanced ειναι στα 626p αναλυση στο rendering η 4060 δηλαδη κανει render 700 χιλιαδες pixels. Απλα σαν παρατηρηση 4Κ καρτα native δεν ειναι ουτε η 4090 σε πολλα παιχνιδια αν τα βαλεις ολα δεξια με ray tracing. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Arkin said:

Ναι εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια με το dlss απλα ειναι οτι η καρτα να κανει rendering σε 1080p δηλαδη τα frames που βλεπεις ειναι απο 1080p 2 εκατομμυρια κατι pixels δηλαδη οχι 8 εκατομμυρια που ειναι το 4Κ. Αντιστοιχα και ο φιλος coscas με 1080p balanced ειναι στα 626p αναλυση στο rendering η 4060 δηλαδη κανει render 700 χιλιαδες pixels. Απλα σαν παρατηρηση 4Κ καρτα native δεν ειναι ουτε η 4090 σε πολλα παιχνιδια αν τα βαλεις ολα δεξια με ray tracing. 

Και γιατί φίλε μου σε κατι screenshots που έβγαλα στο Tsushima σε κάτι φυλλα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω το dlss από το native; Να σου ανεβασω φωτό να δείς; Ούτε θυμάμαι τι αναλυση ειναι καθε φωτο

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coscas είπε

Φίλε μου, τα έχουμε αναλύσει πάμπολλες φορές αυτά. Εμένα, με νοιάζει το οπτικό αποτέλεσμα. Εσύ δεν είχες βάλει εδώ ένα βίντεο που έλεγε ότι το dlss , βελτιώνει την εικόνα από native;

Ε ας έβαζαν οι εταιρείες και τα benchmarks τις σωστές αναλύσεις γιά να μην μας μπερδεύουν

Δεν ειμαστε ολοι, ολη μερα στο pc και στα games να μετράμε τις αναλύσεις και τα upscales 

Ο μέσος χρήστης, ούτε καν ξέρει τι είναι dlss και fg. Το βάζει και το τρέχει. Αν τρέξει , έτρεξε. Δεν τρεχει; Ισως μετά από μερικα χρόνια πάρει κανά νεο pc

Γι' αυτό κατέληξα ότι μία 4060 στα 250e, με λίγα λεφτά και με τα καλούδια, σου τρέχει τα παντα 

Και την πανε οι μεσοι χρηστες στο Νο1 στο steam

E ok

Nαι απλα αναφερω οταν λεμε μια καρτα 4Κ η 1080p top καρτα κτλ να βαζουμε διπλα οτι μιλαμε + dlss η + fg αναλογα πως τρεχουμε καποιο παιχνιδι ωστε να ξερουμε καλυτερα για τι αναλυση μιλαμε η αν τα fps ειναι με fg που δινει πολλα σε cpu bound καταστασεις. Το dlss ειναι εξαιρετικο δεν το συζηταμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

εφοσον στο ματι δειχνει και παιζει ως 4κ δεν μας χαλαει καθολου αυτο!τα υπολοιπα ειναι για τις θεωρίες μονο....στην πραξη ειναι απολαυση το Dlss

Δημοσ.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Όλοι εσείς που τόσα χρόνια (και ειδικά τελευταία) γράφετε για DLSS>>>Native, FG Uber Alles, 8giga φτάνουν για τα πάντα (αλλά μόνο στις πράσινες, επειδή έχουν καλύτερη συμπίεση) κλπ, λουστείτε τα τώρα και μη βγάζετε άχνα.

Φτάσαμε στο σημείο να εξισώνουμε 1080p με 4Κ και δεν τρέχει τίποτα...

Πάρτε και "αποδείξεις" στην πινέζα του κάθε χάρτη χωρίς ψυχή γύρω-γύρω και πολύ σας είναι.

• Haha 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Όλοι εσείς που τόσα χρόνια (και ειδικά τελευταία) γράφετε για DLSS>>>Native, FG Uber Alles, 8giga φτάνουν για τα πάντα (αλλά μόνο στις πράσινες, επειδή έχουν καλύτερη συμπίεση) κλπ, λουστείτε τα τώρα και μη βγάζετε άχνα.

Φτάσαμε στο σημείο να εξισώνουμε 1080p με 4Κ και δεν τρέχει τίποτα...

Πάρτε και "αποδείξεις" στην πινέζα του κάθε χάρτη χωρίς ψυχή γύρω-γύρω και πολύ σας είναι.

Βρήκες και εσύ να πιαστείς τώρα από σοβαρά παραδείγματα 😆 

Το είπε ο τρελός του χωριού και το πιστέψαμε φάση.

8κ θα λέτε και τα κλαίτε ρε...νιαμου😆

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Βρήκες και εσύ να πιαστείς τώρα από σοβαρά παραδείγματα 😆 

Το είπε ο τρελός του χωριού και το πιστέψαμε φάση.

Μα για αυτό ακριβώς το έγραψα...εκεί φτάσαμε με όλα αυτά που κατά καιρούς με ζέση γράφτηκαν κι εδώ και στα υπόλοιπα αντίστοιχα.

Άντε, κι εγώ τώρα με την κάρτα παίζω σε 4Κ όλα τέρμα δεξιά...αν ανοίξω το dyn.res που έλεγε και μια άλλη ψυχή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Μα για αυτό ακριβώς το έγραψα...εκεί φτάσαμε με όλα αυτά που κατά καιρούς με ζέση γράφτηκαν κι εδώ και στα υπόλοιπα αντίστοιχα.

Άντε, κι εγώ τώρα με την κάρτα παίζω σε 4Κ όλα τέρμα δεξιά...αν ανοίξω το dyn.res που έλεγε και μια άλλη ψυχή.

Εσύ μια χαρά είσαι με την κάρτα που έχεις για όλες τις αναλύσεις. Ανοίγεις και afmf 2(όπου δουλεύει σωστά ) και είσαι αρχηγοπουλο μερακλιδικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...