Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, tmaestros said:

Το οτι θα βγαζω περισσοτρεα fps με ενα cpu νεοτερο ειναι λογικο....δεν ανεβαζω τα βιντεο για να πω οτι εχω τον καλυτερο cpu ....τα ανεβάζω για να δείξω οτι με τη σειρα 4000 παίζεις άνετα σε 4κ με παλιό cpu οπως ο i7 6700k!Πλέον μετα την αγορα της καρτας μου λύθηκε η απορία...κ οι απορίες πολλών άλλων σαν και μένα!

Το game σε 4κ είναι μαγεία...αν παίξεις μια φορά δύσκολα ξαναπαιζεις σε 2κ κ 1080p...κανε κίνηση με κλειστά μάτια!

Κανονικά, έπρεπε τώρα να είμαστε στα 8κ. Πριν 2-3 χρόνια, έπρεπε οι 4κ κάρτες να είναι mainstream. Εγώ να τους δώσω 800/1000ε γιά κάρτα 4κ , ας το ξεχασουν

Μας ξεζουμίζουνε μιά χαρά

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1931

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στον Μαέστρο που μοιράζει πόνο και πετσοκόβει τους πληρωμένους αριστερούς του νήματος και 5ο-φαλαγγίτες όπως τον @Tambas91 

Κατέστρεψε και την αυτοκρατορία ψέμματος της AMD ότι χρειάζεσαι 3d-cache για να είσαι βασιλιάς. Ενώ με τον 6700K, ραφιναρισμένο ΔΕΞΙΟ cpu με μεράκι 10ετίας στα 4πύρηνα και τα 14nm, έχεις άψογα fps παντού.

Επεξ/σία από this.is.elia
  • Confused 1
  • Haha 1

5 minutes ago, this.is.elia said:

Μπράβο στον Μαέστρο που μοιράζει πόνο και πετσοκόβει τους πληρωμένους αριστερούς του νήματος και 5ο-φαλαγγίτες όπως τον @Tambas91 

Κατέστρεψε και την αυτοκρατορία ψέμματος της AMD ότι χρειάζεσαι 3d-cache για να είσαι βασιλιάς. Ενώ με τον 6700K, ραφιναρισμένο ΔΕΞΙΟ cpu με μεράκι 10ετίας στα 4πύρηνα και τα 14nm, έχεις άψογα fps παντού.

Σώπα ρε! Γίνονται τέτοια πράγματα ; Ω ρε που πάμε ρε;

• Like 1

15 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Το οτι θα βγαζω περισσοτρεα fps με ενα cpu νεοτερο ειναι λογικο....δεν ανεβαζω τα βιντεο για να πω οτι εχω τον καλυτερο cpu ....τα ανεβάζω για να δείξω οτι με τη σειρα 4000 παίζεις άνετα σε 4κ με παλιό cpu οπως ο i7 6700k!Πλέον μετα την αγορα της καρτας μου λύθηκε η απορία...κ οι απορίες πολλών άλλων σαν και μένα!

Το game σε 4κ είναι μαγεία...αν παίξεις μια φορά δύσκολα ξαναπαιζεις σε 2κ κ 1080p...κανε κίνηση με κλειστά μάτια!

Αυτό ακριβώς! Η 4k ανάλυση δίνει ζωή σε παλαιότερους επεξεργαστές όπως i7 6700k, i7 7700k κτλ. ( οι αντίστοιχοι i5 πιστεύω θα έχουν θέμα και σε 4k ανάλυση) 

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, tmaestros said:

Δοκιμή  The Witcher 3 - Wild Hunt --- 4k ultra....

Αρχικά βάλε την τελευταία έκδοση του witcher  και όχι 5ετιας πριν 

Δεύτερον ενεργοποίησε το ray tracing και ξανά ανέβασε 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Haha 2

13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Αρχικά βάλε την τελευταία έκδοση του witcher  και όχι 5ετιας πριν 

Δεύτερον ενεργοποίησε το ray tracing και ξανά ανέβασε 

Ενεργο ειναι...ειναι σπασμενο το game δεν κανει update...ανεβασε κ εσυ κανενα βιντεο να δουμε επιδόσεις.Αρκετά ανεβασα εγω.....δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο....

• Like 1
  • Haha 2

8 minutes ago, tmaestros said:

Ενεργο ειναι...ειναι σπασμενο το game δεν κανει update...ανεβασε κ εσυ κανενα βιντεο να δουμε επιδόσεις.Αρκετά ανεβασα εγω.....δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο....

Η έκδοση που έχεις δεν έχει καν ray tracing 

• Like 6

Βιντεο σου δεν βλεπω....δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο.....περιμενω βιντεο με τις επιδόσεις σου!

5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Βιντεο σου δεν βλεπω....δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο.....περιμενω βιντεο με τις επιδόσεις σου!

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Που είναι το βίντεο σου ρε;

Κάτι βίντεο σου στο Hogwarts εκεί στις κολοκύθες είναι σε 1080p/1440p.

Άνοιξες το RT και κλάταρε η κάρτα; εεεεεεεεεε;;;;

🤣🤣🤣

1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Αυτό ακριβώς! Η 4k ανάλυση δίνει ζωή σε παλαιότερους επεξεργαστές όπως i7 6700k, i7 7700k κτλ.

Δηλαδή π.χ. στο CP2077 ή στο Starfield ή σε άπειρα άλλα αν παίζεις με ι7-6700/7700Κ σε 1440p με δυνατή κάρτα όπως είναι η 4070Ti Super και έχεις, ας πούμε, 45fps και μετά βάζεις 4Κ και τα fps πάνε στα 60;

😂

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 1
  • Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Που είναι το βίντεο σου ρε;

Κάτι βίντεο σου στο Hogwarts εκεί στις κολοκύθες είναι σε 1080p/1440p.

Άνοιξες το RT και κλάταρε η κάρτα; εεεεεεεεεε;;;;

🤣🤣🤣

Δηλαδή π.χ. στο CP2077 ή στο Starfield ή σε άπειρα άλλα αν παίζεις με ι7-6700/7700Κ σε 1440p με δυνατή κάρτα όπως είναι η 4070Ti Super και έχεις, ας πούμε, 45fps και μετά βάζεις 4Κ και τα fps πάνε στα 60;

😂

Προφανώς δεν εννοώ αυτό . Όπως βλέπεις ο φίλος που έχει 4κ οθόνη με μια 4070ti δεν έχει σοβαρά προβλήματα στα περισσότερα παιχνίδια. Σίγουρα σε ορισμένα που είναι απαιτητικά σε cpu θα έχει θέματα. Τον σώζει η 4k ανάλυση , εάν είχε έστω και 1440p δεν θα πήγαινε πουθενά 

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είναι πάντα που τεσταρουμε. Στο 2077 στην αρχή έπιανα 200fps με 5700x μέσα στην πόλη πήγα 100. Το rdr 2 είναι παιχνίδι του 2018 οπότε λογικό να τραβάει ο 6700k και πάλι μιλάμε για χιόνια με μηδέν npc. Στο saint Denis θα με ενδιέφερε να δω τι κάνει όπως και στο 2077 κέντρο στην πόλη να δω τι γίνετε που εκεί γονατιζουν τα πάντα. Δεν συζητάω για hogwarts jedi survivor με ray tracing εκεί γονατιζουν και τα top cpu στο hogsmade και στους δύσκολους πλανήτες στο survivor. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5

16 minutes ago, Arkin said:

Παιδιά είναι πάντα που τεσταρουμε. Στο 2077 στην αρχή έπιανα 200fps με 5700x μέσα στην πόλη πήγα 100. Το rdr 2 είναι παιχνίδι του 2018 οπότε λογικό να τραβάει ο 6700k και πάλι μιλάμε για χιόνια που με μηδέν npc. Στο saint Denis θα με ενδιέφερε να δω τι κάνει όπως και στο 2077 κέντρο στην πόλη να δω τι γίνετε που εκεί γονατιζουν τα πάντα. Δεν συζητάω για hogwarts jedi survivor με ray tracing εκεί γονατιζουν και τα top cpu στο hogsmade και στους δύσκολους πλανήτες στο survivor. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι "βαριά" η χρήση λέξεων όπως "αποδείξαμε".

Όταν πχ στο βίντεο το Witcher 3 είναι η αρχική έκδοση χωρίς RT/dx12 που τρέχει καλά όπως και να έχει.

Ή όταν στο Alan Wake δεν φαίνονται καν τα RT settings στο βίντεο...

Ή στο cyberpunk με τα μεγάλα drops (ακόμα και στο rdr2 από τα 80-90 στα ~60+ με το που τρέχει ο χαρακτήρας)

Ή ότι οι 4000 για κάποιο λόγο ανασταίνουν τα αδύναμα CPUs?? (Ενώ συμφορουμίτης πριν λίγες σελίδες ανέβασε βίντεο που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο σε σχέση με τις Radeon, και είναι γενικό consensus για το driver overhead των nvidia σε dx12).

Γενικά οκ, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει την δική του άποψη και εννοείται κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του.

Αλλά είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και η άποψη =/= γεγονότος.

• Like 5

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται μια μεγάλη διαφορά την οποία ο @tmaestros ίσως δεν μπορεί να διακρίνει. Ενώ φαίνεται και έχουν ίδια fps αν προσέξετε τα frametimes τότε φαίνεται η μεγάλη διαφορά. Οπότε μπορεί για κάποιον να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αρκεί να έχει 60+ fps κι ας έχει stutters αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προτείνεται τέτοιος συνδυασμός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...