optimus prime Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Just now, Coscas said: Ναι φίλε μου. Ομως, δεν κοιτάνε όλοι τα 1% lows. Kοιτάνε τα average fps. Δεν ξέρω γιά τον tmaestros, αλλά εμένα, αν μου έπεφτε καποια στιγμή σε 4κ στα 45 fps, θα ήμουν οκ Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αγαπητε,εγω ομως οταν αναβαθμιζω cpu το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι τι 1% εχει και ποσο σταθερα μου κραταει τα avg χωρις μεγαλες διακυμανσεις. Εγω δεν θελω να βασιζομαι στο gsync range του μονιτορ μου για να με ξελασπωνει,θελω να κραταω τα 1% ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 5 minutes ago, optimus prime said: Eγω λεω να ηρεμησετε λιγο με την επανασταση σας Λες να την πάρουμε την Πόλη φίλε @tmaestros ; Α χα χα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Βαλτε μεσα απο την πολη στο cyberpunk (4κ και ultra ray tracing ) και alan wake με path tracing , σε 4κ και αν ειναι playable ενα απο τα δυο του στελνω την 4090 εγω μαζι με τον 7800x3d για bonus Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, Coscas είπε (μέχρι ότι είσαι άλλο νίκ έγραφε ο άλλος). Η τοξικότητα στο μεγαλείο της Καμία διάθεση για τοξικότητα, χιούμορ έκανα φιλαράκι, μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Απόλαυσε τα παιγνίδια σου και μη δίνεις και τόση σημασία στου καθενός την κριτική. Το ίδιο και σε σένα @tmaestros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, tmaestros είπε Αδερφέ δεν είναι πακ μαν να κατέβει ....αν κατεβάσω οτι γράφει ο καθένας εδώ μέσα θα κατεβάζω μέχρι το 2030.οταν έρθει η ώρα θα γίνει κ αυτό. Το θέμα είναι ότι κρύφτηκαν όλοι στις φωλιές βλέπω....βίντεο πουθενά κανένας....μόνο χαχα σαν 4χρονα... από τις 17 του μήνα που είπες ότι το έβαλες να κατεβαίνει υπέθετα ότι θα το έχεις κατεβάσει μέχρι τώρα, τεσπ όταν το δοκιμάσεις ανέβασε βιντεάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Just now, Age4Greeks said: Καμία διάθεση για τοξικότητα, χιούμορ έκανα φιλαράκι, μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Απόλαυσε τα παιγνίδια σου και μη δίνεις και τόση σημασία στου καθενός την κριτική. Το ίδιο και σε σένα @tmaestros Ναι μωρε!Κι' εγώ, απ΄ό,τι βλέπεις χαλαρά γράφω. Εκτός από το 1ο πόστ. Δεν μου αρέσει να βάζουν στην γωνία κάποιον και να τον κοπανάνε. Και ξέρω ότι τα περισσότερα παιδια εδώ, είναι καλά παιδιά 😉 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmaestros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Την πηραμε κιολας φιλε μ....οι αποδείξεις και τα βιντεο μίλησαν.....αυτο που ηθελα να δειξω σε οσους θελουν να μαθουν αν τρεχει παλιος cpu με τη σειρα 4000 το ειδαν...τα υπολοιπα δεν εχουν νοημα πλεον 55 λεπτά πριν, tmaestros είπε Συνεχίζουμε με Alan Wake 2 σε 4k Ultra... Συνεχίζουμε με Days Gone 4k ultra... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 17 minutes ago, tmaestros said: Την πηραμε κιολας φιλε μ....οι αποδείξεις και τα βιντεο μίλησαν.....αυτο που ηθελα να δειξω σε οσους θελουν να μαθουν αν τρεχει παλιος cpu με τη σειρα 4000 το ειδαν...τα υπολοιπα δεν εχουν νοημα πλεον Ναι μωρε! Απόλαυσε την κάρτα σου και ειδικα τα games σου. Γιατί, άμα ήταν να πάρουμε καμμιά "Πόλη", δεν θα είχαμε την πολυτέλεια να χαιρόμαστε (καλή ιδέα γιά video game η κατακτηση της Πόλης από Ελληνες ε; ) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, Coscas είπε Ναι φίλε μου. Ομως, δεν κοιτάνε όλοι τα 1% lows. Kοιτάνε τα average fps. Δεν ξέρω γιά τον tmaestros, αλλά εμένα, αν μου έπεφτε καποια στιγμή σε 4κ στα 45 fps, θα ήμουν οκ Απλά αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι η ρτχ 4070 TI super μπορεί να βγάλει περισσότερα fps με καλύτερο επεξεργαστή,σίγουρα θα έχεις bottleneck,το θέμα είναι αν σε πειράζει? Γιατί πάλι μια χαρά παίζεις παιχνίδια με αυτόν το επεξεργαστή👍 Γενικά μιλώντας ο i7 6700 που έχεις ειναι μέχρι 4060ti/rx7700xt max,μετά από αυτό σίγουρα ανεξαρτήτως ανάλυσης,rt η no rt θα έχεις bottleneck 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, nikos5800 said: Απλά αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι η ρτχ 4070 TI super μπορεί να βγάλει περισσότερα fps με καλύτερο επεξεργαστή,σίγουρα θα έχεις bottleneck,το θέμα είναι αν σε πειράζει? Γιατί πάλι μια χαρά παίζεις παιχνίδια με αυτόν το επεξεργαστή👍 Γενικά μιλώντας ο i7 6700 που έχεις ειναι μέχρι 4060ti/rx7700xt max,μετά από αυτό σίγουρα ανεξαρτήτως ανάλυσης,rt η no rt θα έχεις bottleneck 👍 Δεν έχω εγώ την 4070 Ti. O @tmaestros την έχει. Εγώ έχω την κορυφαία κάρτα στον κοσμο! Την 4060! Οποιος δεν το πιστεύει, μιά βόλτα από steam 😉 Και ο ίδιος το λέει. Χαίρω πολύ! Εμείς απλά, στην επανάσταση του αιώνα, αποδείξαμε ότι δεν πας να πάρεις νέα cpu γιά να τρέξεις 4κ , ούτε κάρτα των 1000e γιά να τρέξεις 2k. Και είμαστε η πλειοψηφία. Μάλλον οι "επαναστάτες' είναι άλλοι και θα μας φάνε τη δουλειά. Χα χα! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Coscas είπε Δεν έχω εγώ την 4070 Ti. O @tmaestros την έχει. Εχω έχω την κορυφαία κάρτα στον κοσμο! Την 4060! Οποιος δεν το πιστεύει, μιά βόλτα από steam 😉 Και ο ίδιος το λέει. Χαίρω πολύ! Εμείς απλά, στην επανάσταση του αιώνα, αποδείξαμε ότι δεν πας να πάρεις νέα cpu γιά να τρέξεις 4κ , ούτε κάρτα των 1000e γιά να τρέξεις 2k. Και είμαστε η πλειοψηφία. Μάλλον οι "επαναστάτες' είναι άλλοι και θα μας φάνε τη δουλειά. Χα χα! Οπσ,ναι για τον μαέστρο πηγαίνει το μύνημα μου 👍 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmaestros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, tmaestros είπε Ανεβάζω δυο δικά μου βίντεο για του λόγου το αληθές....έρχονται και άλλα...σκοπός είναι να δούμε την αλήθεια στην πράξη λοιπόν.... Δοκιμή The Witcher 3 - Wild Hunt --- 4k ultra.... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Just now, tmaestros said: Δοκιμή The Witcher 3 - Wild Hunt --- 4k ultra.... Καλή η εμπειρία στα 4κ; Σε σχέση με 1080p ή 2k; Το 4κ, το έχω βάλει πλάνο σε 4-5 χρόνια. Αν και τότε, θα έχουμε άλλα κόλπα. ΑΙ και δεν συμμαζεύεται. Νομίζω στις cpu θα το βάλουν, οπότε gpu...bye bye 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmaestros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Απλά αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι η ρτχ 4070 TI super μπορεί να βγάλει περισσότερα fps με καλύτερο επεξεργαστή,σίγουρα θα έχεις bottleneck,το θέμα είναι αν σε πειράζει? Γιατί πάλι μια χαρά παίζεις παιχνίδια με αυτόν το επεξεργαστή👍 Γενικά μιλώντας ο i7 6700 που έχεις ειναι μέχρι 4060ti/rx7700xt max,μετά από αυτό σίγουρα ανεξαρτήτως ανάλυσης,rt η no rt θα έχεις bottleneck 👍 Το οτι θα βγαζω περισσοτρεα fps με ενα cpu νεοτερο ειναι λογικο....δεν ανεβαζω τα βιντεο για να πω οτι εχω τον καλυτερο cpu ....τα ανεβάζω για να δείξω οτι με τη σειρα 4000 παίζεις άνετα σε 4κ με παλιό cpu οπως ο i7 6700k!Πλέον μετα την αγορα της καρτας μου λύθηκε η απορία...κ οι απορίες πολλών άλλων σαν και μένα! 7 λεπτά πριν, Coscas είπε Καλή η εμπειρία στα 4κ; Σε σχέση με 1080p ή 2k; Το 4κ, το έχω βάλει πλάνο σε 4-5 χρόνια. Αν και τότε, θα έχουμε άλλα κόλπα. ΑΙ και δεν συμμαζεύεται. Νομίζω στις cpu θα το βάλουν, οπότε gpu...bye bye Το game σε 4κ είναι μαγεία...αν παίξεις μια φορά δύσκολα ξαναπαιζεις σε 2κ κ 1080p...κανε κίνηση με κλειστά μάτια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα