Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ωραία που τα λέτε, πραγματικά σας χαζεύω!! συνεχίστε να μοιράζεται πόνο και ιντερνετικές φάπες αλάνια... 🙌

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, tmaestros said:

Συνεχίζουμε με Alan Wake 2 σε 4k Ultra...

Ωραίος! Σκέψου δλδ αργότερα να βάλεις και ανώτερη cpu
Kαι είχες και απόλυτο δίκιο γιά τις 4000. Ελαφραίνουν πολύ την cpu. Το έχω δεί και στην δικιά μου. Ούτε αυτό παραδέχτηκαν;

Just now, Tambas91 said:

Τι ωραία που τα λέτε, πραγματικά σας χαζεύω!! συνεχίστε να μοιράζεται πόνο και ιντερνετικές φάπες αλάνια... 🙌

Ε δε θα χαζεύουμε μόνο εσάς 😉

Πές αλεύρι! Το steam  σε γυρεύει! Χα χα!

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Σε ευχαριστω φιλε μου τα ειπες ολα οπως πρεπει...καποια ατομα δεν δεχονται τπτ....τα βιντεο μου τα εκαναν γαργαρα....οπως και τα δικα σου....παραπληροφορουν τα ατομα που θελουν να μαθουν την αληθεια εδω μεσα!Απευθύνομαι πλεον και ανεβαζω υλικο σε ατομα που πραγματικα θελουν να μαθουν εδω μεσα τι πραγματικα συμβαινει αν βαλεις παλιο επεξεργαστη και νεα gpu.Να χαρεις την καρτα σου και ανεβασε επιδοσεις να δουμε!ισως τα σπαμενα να τρεχουν καλυτερα..δεν το γνωριζω ακριβως αυτο!

Επειδή έχει τραβήξει πολύ το πράγμα και για να μην παρεξηγηθώ πρροφανώς και υπάρχουν games ή σημεία μέσα σε games που ο 6700Κ τρέχει εντάξει. Αλλά έχω να σταθώ σε 3 σημεία

1. Σε όλα τα βίντεο που ανέβασες είναι όλες εύκολες περιοχές για το cpu, γι' αυτό σου λέμε να βγάλεις βίντεο στην πόλη στο CP77 που το 90% του game διαδραματίζεται εκεί.

2. Ακόμη και στις εύκολες περιοχές σύμφωνα με τα βίντεο σου η κάρτα δεν λειτουργεί πάντα στο τέρμα. Οπότε σκέψου τι θα γίνει σε άλλες περιοχές.

3. Ναι οκ αν δεν σε πειράζει η κάρτα να μην λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με αυτό το cpu.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Ωραίος! Σκέψου δλδ αργότερα να βάλεις και ανώτερη cpu
Kαι είχες και απόλυτο δίκιο γιά τις 4000. Ελαφραίνουν πολύ την cpu. Το έχω δεί και στην δικιά μου. Ούτε αυτό παραδέχτηκαν;

Η σειρά 4000 ειναι μια κατηγορια μονη της!τπτ δεν παραδέχονται εδω μεσα...μονο χαχα και ειρωνείες και άσκοπα μπλα μπλα χωρις αποδείξεις και εννοείται χωρις βίντεο δικό τους!θα συνεχισω να ανεβαζω βιντεο για να εχουμε αποψη απο πολλα game σε πραγματικες συν8ηκες.Καποια στιγμη με νεα cpu η αποδοση θα εκτοξευ8ει στο έπακρο...!

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Επειδή έχει τραβήξει πολύ το πράγμα και για να μην παρεξηγηθώ πρροφανώς και υπάρχουν games ή σημεία μέσα σε games που ο 6700Κ τρέχει εντάξει. Αλλά έχω να σταθώ σε 3 σημεία

1. Σε όλα τα βίντεο που ανέβασες είναι όλες εύκολες περιοχές για το cpu, γι' αυτό σου λέμε να βγάλεις βίντεο στην πόλη στο CP77 που το 90% του game διαδραματίζεται εκεί.

2. Ακόμη και στις εύκολες περιοχές σύμφωνα με τα βίντεο σου η κάρτα δεν λειτουργεί πάντα στο τέρμα. Οπότε σκέψου τι θα γίνει σε άλλες περιοχές.

3. Ναι οκ αν δεν σε πειράζει η κάρτα να μην λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με αυτό το cpu.

οταν φτασω εκει θα ανεβασω και μεσα στην πολη...η ουσια ειναι οτι i7 6700 k kai 4070ti super τρεχουν 4κ ultra άνετα!περιμενω κ δικα σου βιντεο ομως...

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Just now, tmaestros said:

Η σειρά 4000 ειναι μια κατηγορια μονη της!τπτ δεν παραδέχονται εδω μεσα...μονο χαχα και ειρωνείες και άσκοπα μπλα μπλα χωρις αποδείξεις και εννοείται χωρις βίντεο δικό τους!θα συνεχισω να ανεβαζω βιντεο για να εχουμε αποψη απο πολλα game σε πραγματικες συν8ηκες.Καποια στιγμη με νεα cpu η αποδοση θα εκτοξευ8ει στο έπακρο...!

Κάτσε...περίμενε... Ο ένας μπηκε. Σε λίγο θα μπούν και οι άλλοι. Χα χα!

2 minutes ago, tmaestros said:

Πώς και έσκασες τόσα γιά την 4070 Τi; Eγώ, πάνω από 180e, δεν έδινα παλιά γιά gpu. Εκανα την υπέρβαση με 4060 στα 280

Γιά να δείς πόσο άκυροι είναι, προτείνουν 6600 γιά budget, όταν τώρα η 4060 κάνει 250e και η 6600 210ε. Μιλάμε γιά ενημέρωση ε; Οχι αστεια...Χα χα!

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 17/10/2024 στις 5:54 ΜΜ, Saloufas είπε

Για βάλε Starfield και πες...

Στις 17/10/2024 στις 5:56 ΜΜ, tmaestros είπε

ok το κατεβαζω και ανεβαζω αποτελεσματα

????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Coscas είπε

Πές αλεύρι!

αλεύρι!

16 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Η σειρά 4000 ειναι μια κατηγορια μονη της!

Οι κάρτες του θεού Jen είναι μια κατηγορία μόνες τους σα θεόσταλτο δώρο, σε αντίθεση με τα ραντεον που δε θα τα ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου Πέτσινος φυλξοι λερώνω το στόμα μου!

13 λεπτά πριν, Coscas είπε

Κάτσε...περίμενε... Ο ένας μπηκε.

Να τον προσεχεις αυτόν που έγραψε... είναι ο πιο επιθετικός απ όλους, εμενα με έχει τραμπουκίσει πολλές φορες...

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Saloufas είπε

????

οταν το κατεβασω θα ανεβει και αυτο!ανεβασε ομως και εσυ βιντεο σου να δουμε αποδόσεις....θα περιμενω!

• Haha 1
Δημοσ.
Just now, Saloufas said:

????

Τι τον βάζετε ρε τον άνθρωπο να τρώει χρόνο από τη ζωήτου γιά ν' αποδείξει τι; Σας το χρωστάει; Η μήπως θα σας πείσει; Την γνώμη του λέει. Εχουμε Ιερά Εξεταση εδώ; 

Just now, Tambas91 said:

αλεύρι!

Κάνε μιά βόλτα από steam. Βίντεο με μετανοιωμένους, βαριέμαι να σου δείξω

1 minute ago, Tambas91 said:

Να τον προσεχεις αυτόν που έγραψε... είναι ο πιο επιθετικός απ όλους, εμενα με έχει τραμπουκίσει πολλές φορες...

Διχασμός προσωπικότητας αγαπητέ; 😜

• Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Coscas είπε

Κάτσε...περίμενε... Ο ένας μπηκε. Σε λίγο θα μπούν και οι άλλοι. Χα χα!

Πώς και έσκασες τόσα γιά την 4070 Τi; Eγώ, πάνω από 180e, δεν έδινα παλιά γιά gpu. Εκανα την υπέρβαση με 4060 στα 280

Γιά να δείς πόσο άκυροι είναι, προτείνουν 6600 γιά budget, όταν τώρα η 4060 κάνει 250e και η 6600 210ε. Μιλάμε γιά ενημέρωση ε; Οχι αστεια...Χα χα!

επειδη εχω ο8ονη 4κ χρειαζοταν κατι καλο για να μείνει!μην ακους κανενα εκανες την καλυτερη επιλογη!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Τι τον βάζετε ρε τον άνθρωπο να τρώει χρόνο από τη ζωήτου γιά ν' αποδείξει τι; Σας το χρωστάει; Η μήπως θα σας πείσει; Την γνώμη του λέει. Εχουμε Ιερά Εξεταση εδώ; 

μόνος του μπήκε στο τρυπακι να ανεβάζει βίντεο δεν τον πίεσε κανείς, του είπα να βάλει Starfield απο την αρχή επειδή φίλος με 6700k και 3080 δεν μπορεί να το παίξει να δω αν όντως τρέχει η έχει θέμα το pc του φίλου μου, ο ίδιος ειπε θα το κατεβάσει και θα δοκιμάσει αλλά ακόμα κατεβαίνει εδω και 3ς μέρες, άρα αν δεν παρακολουθείς την συζήτηση καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, tmaestros said:

επειδη εχω ο8ονη 4κ χρειαζοταν κατι καλο για να μείνει!μην ακους κανενα εκανες την καλυτερη επιλογη!

Κι' εγώ την πήρα γιά 2κ. Μιά χαρά τρέχει τα πάντα που με ενδιαφέρουν σε 2κ (Rdr2, Tsushima, Odyssey,Wukong κλπ). 120+ fps με dlss, fg. Εκτός γιά κάποιους που γράφουν εδώ. Γι΄ αυτούς...τρέχω στα 400p, με 24 fps. Χατηρικά . Χα χα!

Just now, Saloufas said:

μόνος του μπήκε στο τρυπακι να ανεβάζει βίντεο δεν τον πίεσε κανείς, του είπα να βάλει Starfield απο την αρχή επειδή φίλος με 6700k και 3080 δεν μπορεί να το παίξει να δω αν όντως τρέχει η έχει θέμα το pc του φίλου μου, ο ίδιος ειπε θα το κατεβάσει και θα δοκιμάσει αλλά ακόμα κατεβαίνει εδω και 3ς μέρες, άρα αν δεν παρακολουθείς την συζήτηση καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς φιλικά πάντα.

Εγώ βλέπω ότι τον βάζετε τον άνθρωπο ο καθένας και άλλο upload. Καλύτερα να μασάω, παρά να ταλαιπωρώ άλλους

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Αδερφέ δεν είναι πακ μαν να κατέβει ....αν κατεβάσω οτι γράφει ο καθένας εδώ μέσα θα κατεβάζω μέχρι το 2030.οταν έρθει η ώρα θα γίνει κ αυτό. Το θέμα είναι ότι κρύφτηκαν όλοι στις φωλιές βλέπω....βίντεο πουθενά κανένας....μόνο χαχα σαν 4χρονα...

• Like 1
Δημοσ.

Eγω λεω να ηρεμησετε λιγο με την επανασταση σας και να κοιταξετε τι 1% lows εχετε με αυτους τους επεξεργαστες και μετα να δειτε αυτοι που φορανε πιο συγχρονους τι βγαζουν.

Τα avg fps δεν λενε τπτ εαν το cpu σου τρωει φαπες και συνεχεια πεφτει χαμηλα σε πολλες σκηνες.

Στο βιντεο που ανεβασε ο maestros που οδηγαει ανεμελος στην επαρχεια της Night City ετρωγε κατι βουτιες κοντα στα 60 fps,εαν παει να κανει τα ιδια τσαλιμακια μεσα στην πολη τον κοβω να πεφτει στα 40-45..

• Like 2
Δημοσ.
Just now, optimus prime said:

Eγω λεω να ηρεμησετε λιγο με την επανασταση σας και να κοιταξετε τι 1% lows εχετε με αυτους τους επεξεργαστες και μετα να δειτε αυτοι που φορανε πιο συγχρονους τι βγαζουν.

Τα avg fps δεν λενε τπτ εαν το cpu σου τρωει φαπες και συνεχεια πεφτει χαμηλα σε πολλες σκηνες.

Στο βιντεο που ανεβασε ο maestros που οδηγαει ανεμελος στην επαρχεια της Night City ετρωγε κατι βουτιες κοντα στα 60 fps,εαν παει να κανει τα ιδια τσαλιμακια μεσα στην πολη τον κοβω να πεφτει στα 40-45..

Ναι φίλε μου. Ομως, δεν κοιτάνε όλοι τα 1% lows. Kοιτάνε τα average fps. Δεν ξέρω γιά τον tmaestros, αλλά εμένα, αν μου έπεφτε καποια στιγμή σε 4κ στα 45 fps, θα ήμουν οκ

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...