Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Arkin said:

Benchmark τρεξε οποτε μπορεις απο 2077 που σε ειπα κατεβασε καποια πιο νεα εκδοση κυκλοφορουν ολες και τρεξε εκει να φαινονται ρυθμισεις κτλ γιατι μονο απο ενα screenshot δεν βγαινει ακρη με τις ρυθμισεις. Με ray tracing πχ θα γονατιζει η cpu κατι hogwarts κατι 2077 για αυτο εχουμε πει να τρεχουμε benchmarks οι σκετες εικονες με ενα νουμερο πανω δεξια δεν βγαινει καποια ακρη με ρυθμισεις και αν ειναι ενεργο ray tracing super resolution dlss τι mode οπως και fg. Χωρις fg θα τεσταρεις cpu οχι με fg. Αν θες στειλε μου σε πμ ενα mail σου να σε στειλω που να βρεις τελευταιες εκδοσεις 3-4 παιχνιδιων να τρεξεις benchmarks να βγει καποια ακρη τι πραγματικα κανει ο 6700k σαν cpu με ray tracing. 

Τι ψάχνουμε να βρουμε;! Δεν διάβασα όλο το νήμα αλλά ο φίλος έσκασε 800αρα για 4070Ti και τσιγκουνεύτηκε να δώσει κάτι για να πάρει εναν αξιοπρεπή επεξεργαστή, ωστε να τον έχει για κάθε σύγχρονο παιχνίδι και να μην είναι τσίμα τσίμα και σαν σε Γιορτή του Stuttering. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1931

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Ανεβάζω δυο δικά μου βίντεο για του λόγου το αληθές....έρχονται και άλλα...σκοπός είναι να δούμε την αλήθεια στην πράξη λοιπόν....

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Westbaum είπε

Ανάλογα το παιχνίδι,όπως είπα,αλλού είναι οκ και αλλού είμαστε δύσκολα σε cpu intensive games,ακόμα και σε 4K..

2024-10-19-223754.png
2024-10-19-223935.png
2024-10-19-224001.png
2024-10-19-223828.png

Αυτός είναι ο 8700κ 6cores/12thread,

Γενικά δεν υπάρχουν πλέον βίντεο τύπου core i7 7700k vs Ryzen 1600 να δούμε Πίος γέρασε και πόσο στην multi core gaming εποχή 😁

Το λέω γιατί το 2017 ο 7700κ του έριχνε ξύλο στα games στον 1600😁

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

26 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Γενικά δεν υπάρχουν πλέον βίντεο τύπου core i7 7700k vs Ryzen 1600 να δούμε Πίος γέρασε και πόσο στην multi core gaming εποχή 😁

Σου έβαλα πιο πριν το Spiderman που δείχνει τον 7700Κ να πέφτει συνεχώς στα 35 fps και σε κάποιες φάσεις στα 27fps αλλά είπες ότι έχει "ελαρφύ RT". Ελαφρύ σε GPU, βαρύ σε CPU ;)  442s

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Αν μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο και στο κέντρο της πόλης.

Δεν μπορεί ρε Γιάννη. Γιατί αν μπορέσει θα δει αυτό:

image.png.bd1e19558f9652882bbe0d3bcda5a47e.png

• Like 3

4 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Σου έβαλα πιο πριν το Spiderman που δείχνει τον 7700Κ να πέφτει συνεχώς στα 35 fps και σε κάποιες φάσεις στα 27fps αλλά είπες ότι έχει "ελαρφύ RT". Ελαφρύ σε GPU, βαρύ σε CPU ;)  442s

Όπα ναι αυτό που είπες είναι αλήθεια👍ελαφρύ σε gpu,βαρύ σε CPU!

6 hours ago, tmaestros said:

Ανεβάζω δυο δικά μου βίντεο για του λόγου το αληθές....έρχονται και άλλα...σκοπός είναι να δούμε την αλήθεια στην πράξη λοιπόν....

Μεσα στην πολη θα εχεις κατω απο τα μισα fps , και τιγκα στο stuttering . Και αυτο χωρις psycho το rt 

• Like 1

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

πες μας την καρτα κ τον επεξεργαστη σου!

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Αν μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο και στο κέντρο της πόλης.

περιμενω και δικα σου βιντεο τωρα φιλε μου.πες μας τι συστημα εχεις!ανεβασε αποδόσεις με βιντεο...

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ , μπορεις να ευχαριστιεσαι και να σου αρεσει οτι θες , στην τελικη δικο σου pc ειναι. Και γω μικρος επαιζα crysis με 25 fps και παρολα αυτα μου φαινοταν κατι το τρομερο . 

Απλα μην προσπαθεις να δωσεις συμβουλες σε αλλους γιατι μπορει καποιος να το ακουσει και να παει να συνδιασει ακριβη gpu με 4 cores cpy  , να την βαλει και  να εχει πεταξει τα λεφτα του . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 4

26 λεπτά πριν, tmaestros είπε

περιμενω και δικα σου βιντεο τωρα φιλε μου.πες μας τι συστημα εχεις!ανεβασε αποδόσεις με βιντεο...

είναι στην υπογραφή μου το σύστημα

20 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

είναι στην υπογραφή μου το σύστημα

Ανέβασε βίντεο με αποδόσεις. Περιμένω 

37 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ρε συ , μπορεις να ευχαριστιεσαι και να σου αρεσει οτι θες , στην τελικη δικο σου pc ειναι. Και γω μικρος επαιζα crysis με 25 fps και παρολα αυτα μου φαινοταν κατι το τρομερο . 

Απλα μην προσπαθεις να δωσεις συμβουλες σε αλλους γιατι μπορει καποιος να το ακουσει και να παει να συνδιασει ακριβη gpu με 4 cores cpy  , να την βαλει και  να εχει πεταξει τα λεφτα του . 

Μάλλον δεν θέλεις να δεις αυτά που ανεβάζω......μπλα μπλα .....βλεπεις να πέταξα τα χρήματα μου?βλέπεις να μην τρέχει? μίλησαν οι αποδείξεις κ τα βίντεο μ σε 4κ...δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο. Απέδειξα οτι i7 6700 k μαζι με 4070 ti super παίζεις άνετα 4κ ultra.....αυτά απο εμένα....καλο είναι πριν μιλάτε εδώ μέσα να ανεβάζετε κ κάτι δικό σας.  φτάνει με το πολύ διάβασμα του utube

• Like 1
  • Haha 3

17 hours ago, tmaestros said:

Παιδιά ανέβασα αυτά που είδα με τη νέα μου κάρτα. Όποιος δεν πιστεύει δεν με αφορά κ ούτε θέλω να πείσω κάποιον....ας συνεχίσουν να ζουν στη θεωρία του utube.Ήρθα να βοηθήσω άτομα που είχαν την ίδια απορία με μένα. Τα υπόλοιπα χαχα...κ ειρωνείες κ θεωρίες χωρίς καμία απόδειξη ρίχνουν το επίπεδο κ δεν βοηθούν άτομα που θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Για να τρέξω Cyberpunk 2077 benchmark πρέπει να κατεβάσω ξανά το game 50 giga.Δεν ξέρω αν υπάρχει καν η τελευταία έκδοση σε σπασμένο. 

Μην ασχολείσαι φίλε. Ετσι κάνουν. Και σε μένα, τα ίδια έλεγαν γιά την 4060. Οτι και καλά βλέπω...420- 720 fps και ότι τα dlss και fg, κατεβάζουν εκει την ανάλυση. Το βίντεο που αποδεικνύει το αντίθετο, το έκαναν  γαργάρα. Φυσικά, έβγαλαν άχρηστη την 4060 και καπάκι η 4060 βγαίνει κάρτα φαινόμενο στο steam survey και Νο1 

Καλά τους λες οτι παραπληφορούν. Δεν μπορεί όλος ο κόσμος των budget καρτών να την προτιμά και κάποιοι στην Ελλάδα να την χαντακωνουν

Και ξέρεις ε; Εδώ γράφουν μόνο αυτοί και φαίνεται ότι είναι η πλειοψηφία. Η πλειοψηφία, δεν γράφει στα νηματα , ούτε πορώνεται, ούτε επιτίθεται (2-3 άτομα μόνο δεν σου επιτέθηκαν που έχουν επίπεδο). Παρακολουθούν μόνο και ευτυχώς , δεν τους ακούνε

Ψάχνουν την λεπτομέρεια τhς λεπομέρειας. Σε βάζουν  να πάρεις νεα cpu, psu , λες κι΄εσύ δεν ξέρεις να το κάνεις

Εσυ φίλε μου, απόλαυσε την καρτά σου και την cpu σου που την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο και μη δίνεις σημασία

Δεν έχεις να αποδείξεις τπτ. Και ελπιζω να ενημερώνονται και άλλοι

Οπως έγινε με την 4060. Τώρα, όλοι γράφουν ότι "τελικά, είναι καλή κάρτα". Εκτός κάποιων ...Ελλήνων

Ας πουν την γνώμη τους όμορφα και ωραία, όπως εκαναν 2-3 σοβαρά άτομα εδώ και ας αφήσουν τις ειρωνίες (μέχρι ότι είσαι άλλο νίκ έγραφε ο άλλος). Η τοξικότητα στο μεγαλείο της

Οπως σε μένα , που του έλεγα ενός ότι τρέχω με dlss και fg, με έβαζε όπως εσένα να του βάλω screenshots (λες και έχουμε καμμία υποχρέωση να τους απολογηθούμε), επέμενε ότι δεν βγάζω 100+ με dlss και μετά το γύρισε ότι έλεγα χωρίς dlss

Και μιά τελευταία επισήμανση. Μήπως εσένα τα τρέχει λίγο καλύτερα επειδή ειναι σπασμένα; Το denuvo, επιβαρύνει τα games

• Like 3
  • Haha 4

Σε ευχαριστω φιλε μου τα ειπες ολα οπως πρεπει...καποια ατομα δεν δεχονται τπτ....τα βιντεο μου τα εκαναν γαργαρα....οπως και τα δικα σου....παραπληροφορουν τα ατομα που θελουν να μαθουν την αληθεια εδω μεσα!Απευθύνομαι πλεον και ανεβαζω υλικο σε ατομα που πραγματικα θελουν να μαθουν εδω μεσα τι πραγματικα συμβαινει αν βαλεις παλιο επεξεργαστη και νεα gpu.Να χαρεις την καρτα σου και ανεβασε επιδοσεις να δουμε!ισως τα σπαμενα να τρεχουν καλυτερα..δεν το γνωριζω ακριβως αυτο!

• Thanks 1
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, tmaestros said:

Σε ευχαριστω φιλε μου τα ειπες ολα οπως πρεπει...καποια ατομα δεν δεχονται τπτ....τα βιντεο μου τα εκαναν γαργαρα....οπως και τα δικα σου....παραπληροφορουν τα ατομα που θελουν να μαθουν την αληθεια εδω μεσα!Απευθύνομαι πλεον και ανεβαζω υλικο σε ατομα που πραγματικα θελουν να μαθουν εδω μεσα τι πραγματικα συμβαινει αν βαλεις παλιο επεξεργαστη και νεα gpu.Να χαρεις την καρτα σου και ανεβασε επιδοσεις να δουμε!ισως τα σπαμενα να τρεχουν καλυτερα..δεν το γνωριζω ακριβως αυτο!

Το γέλιο είναι στο ΥΤ, που πλέον γιά την δική μου κάρτα , τα γύρισαν. Προηγουμένως, παραπληροφορούσαν. Και όπως λες, βλεπουν εδώ οι δικοί μας τα βίντεο και παπαγαλίζουν. Το κακό ξέρεις ποιό είναι; Οι ξένοι βάζουν μυαλό. Οi δικοί μας...όχι. Χα χα!

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Haha 2

9 ώρες πριν, tmaestros είπε

Συνεχίζουμε με Alan Wake 2 σε 4k Ultra...

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...