Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Αυτό που εννοεί ο Νησιώτης δεν είναι τα Avg που μπορεί να είναι 80 σε σχέση με καινούργιους στα 130 για παράδειγμα,αλλά ότι τα min/0.1% θα πέφτουν πολύ  κάτω  από το smoothness όριο δημιουργώντας στιγμιαία ΄΄σπασίματα΄΄ ειδικά σε βαριά cpu games με πολλούς npcs σε πόλεις,βαρύ action κ.τ.λ όπου οι 4 πυρήνες θα είναι ήδη στο 100% αλλά δε θα είναι αρκετοί.

Μπορείς να βάλεις στο AB να δείχνει πέρα από Avg και1%& 0.1%lows και να παίξεις Cyberpunk με έντονη μάχη και να δεις πού θα πάνε τα lows.To threshold για το τί είναι playable βέβαια είναι διαφορετικό για τον καθένα ειδικά αν παίζεις με controller και αμφιβάλλω αν οι 4 πυρήνες είναι αρκετοί σε όλα τα καινούργια παιχνίδια σαν το Dragon's Dogma ακόμα και με τα τελευταία patches ειδικά στην πόλη.Τα πάντα λοιπόν δε θα  μπορείς να τα παίξεις stutter free,και άλλες απαιτήσεις έχει το Street Fighter και το  Forza,και άλλες το Wukong,Dragon's Dogma ή Silent Hill 2 remake καλή ώρα που παίζω τώρα.

Στην τελική imo τον κρατάς για κάνα χρόνο ειδικά αν παίζεις λίγο πιο παλιά παιχνίδια και μαζεύεις για overhaul όλο το σύστημα με mb/ram κ.τ.λ κρατώντας την κάρτα.

Μέχρι χθες κ εγω αυτά πίστευα φίλε μου οτι παμε για ριζική αλλαγή ολοκλήρου του pc μετά την αγορά της 4070 ti super 16 giga....αλλά μολις κουμπωσα πάνω την κάρτα άλλαξα γνώμη! Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει σε μάχη κ δεν αλλάζει κάτι...ο cpu κοιμάται κ η gpu 95 %!είχα απο το 2016 την 1080ti κ ο cpu πήγαινε συνεχεια στο 99%...η σειρα ομως 4000 λειτουργεί τελείως διαφορετικά απο τις προηγούμενες σειρές καρτών. Ξελασπώνει τον cpu!θα κατεβάσω silent hill 2 κ θα το τεστάρω κ αυτό. Αν κ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι γτ την κάρτα την έλιωσα 4 μέρες σε πάνω από 10 game. Δεν νομίζω αυτά που έτρεξα να ήταν ελαφριά game.και θα το ξαναπω αγοράστε την σειρά 4000 χωρίς φόβο παλιού pc.δεν νομίζω να με πληρώνει η Nvidia για να τα γράφω. Κ μιλώ πάντα με αποδείξεις. Η ουσία είναι ότι παίζεις σε 4κ ultra setting με 4070 ti super και i7 6700k που μέχρι χθες αν δεν το δοκίμαζα το θεωρούσαν όλοι αδύνατο κ μπλα μπλα μπλα θεωρίες....η αλήθεια όμως στην πράξη φάνηκε!Δυστυχώς το ψέμα στο utube κ η παραπληροφορηση πάει σύννεφο...και ήρθε η ώρα κ άλλα παιδιά να κάνουν παρόμοια κίνηση με ανάλογους παλιούς επεξεργαστές σαν το δικό μου χωρίς φόβο και πολύ σκέψη!

• Like 2
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1931

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

4 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Μέχρι χθες κ εγω αυτά πίστευα φίλε μου οτι παμε για ριζική αλλαγή ολοκλήρου του pc μετά την αγορά της 4070 ti super 16 giga....αλλά μολις κουμπωσα πάνω την κάρτα άλλαξα γνώμη! Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει σε μάχη κ δεν αλλάζει κάτι...ο cpu κοιμάται κ η gpu 95 %!είχα απο το 2016 την 1080ti κ ο cpu πήγαινε συνεχεια στο 99%...η σειρα ομως 4000 λειτουργεί τελείως διαφορετικά απο τις προηγούμενες σειρές καρτών. Ξελασπώνει τον cpu!θα κατεβάσω silent hill 2 κ θα το τεστάρω κ αυτό. Αν κ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι γτ την κάρτα την έλιωσα 4 μέρες σε πάνω από 10 game. Δεν νομίζω αυτά που έτρεξα να ήταν ελαφριά game.και θα το ξαναπω αγοράστε την σειρά 4000 χωρίς φόβο παλιού pc.δεν νομίζω να με πληρώνει η Nvidia για να τα γράφω. Κ μιλώ πάντα με αποδείξεις. Η ουσία είναι ότι παίζεις σε 4κ ultra setting με 4070 ti super και i7 6700k που μέχρι χθες αν δεν το δοκίμαζα το θεωρούσαν όλοι αδύνατο κ μπλα μπλα μπλα θεωρίες....η αλήθεια όμως στην πράξη φάνηκε!Δυστυχώς το ψέμα στο utube κ η παραπληροφορηση πάει σύννεφο...και ήρθε η ώρα κ άλλα παιδιά να κάνουν παρόμοια κίνηση με ανάλογους παλιούς επεξεργαστές σαν το δικό μου χωρίς φόβο και πολύ σκέψη!

Τρέχεις σε 4k ανάλυση και αυτό καλύπτει την αδυναμία του επεξεργαστή. Αν κάποιος έχει 1440p οθόνη θα έχει πολλά θέματα με αυτόν τον επεξεργαστή.

Στο παρακάτω βιντεο φαίνεται ότι σε 1080p και 1440p δυσκολεύεται να οδηγήσει μια RTX 3060Ti. Σε μερικά παιχνίδια όντως τα καταφέρνει κάπως καλύτερα. Θέλω να πω μην είσαι απόλυτος και προτείνεις γενικά ''όσοι έχετε παλιά CPU πηγαίνετε άφοβα σε 4070Ti , 4080, RX 7900 κτλ. το σωστό είναι '' όσοι έχετε οθόνη 4k μπορείτε να πάρετε την 4070Ti χωρίς πολλά θέματα( με cpu 6700κ,7700k κτλ.).

• Like 4

9 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Τρέχεις σε 4k ανάλυση και αυτό καλύπτει την αδυναμία του επεξεργαστή. Αν κάποιος έχει 1440p οθόνη θα έχει πολλά θέματα με αυτόν τον επεξεργαστή.

Στο παρακάτω βιντεο φαίνεται ότι σε 1080p και 1440p δυσκολεύεται να οδηγήσει μια RTX 3060Ti. Σε μερικά παιχνίδια όντως τα καταφέρνει κάπως καλύτερα. Θέλω να πω μην είσαι απόλυτος και προτείνεις γενικά ''όσοι έχετε παλιά CPU πηγαίνετε άφοβα σε 4070Ti , 4080, RX 7900 κτλ. το σωστό είναι '' όσοι έχετε οθόνη 4k μπορείτε να πάρετε την 4070Ti χωρίς πολλά θέματα( με cpu 6700κ,7700k κτλ.).

Για οτι έχω δοκιμάσει είμαι απόλυτος ναι. Δεν μιλώ θεωρητικά με ψεύτικα βίντεο του utube. Νομίζω ότι έγραψα 40 φορές οτι τρέχω σε 4k ultra setting. Δεν έχω τρέξει σε 2κ δεν γνωρίζω τι θα κάνει στην πραξη. Αλλά θα το δοκιμάσω φίλε μου! Κ θα ανέβουν κ οι ανάλογες φώτο πάντα.εδω είμαστε για να βγαίνει η αλήθεια μόνο και να βοηθάμε κόσμο Όχι να καίμε! 

4 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Για οτι έχω δοκιμάσει είμαι απόλυτος ναι. Δεν μιλώ θεωρητικά με ψεύτικα βίντεο του utube. Νομίζω ότι έγραψα 40 φορές οτι τρέχω σε 4k ultra setting. Δεν έχω τρέξει σε 2κ δεν γνωρίζω τι θα κάνει στην πραξη. Αλλά θα το δοκιμάσω φίλε μου! Κ θα ανέβουν κ οι ανάλογες φώτο πάντα.εδω είμαστε για να βγαίνει η αλήθεια μόνο και να βοηθάμε κόσμο Όχι να καίμε! 

Benchmark τρεξε οποτε μπορεις απο 2077 που σε ειπα κατεβασε καποια πιο νεα εκδοση κυκλοφορουν ολες και τρεξε εκει να φαινονται ρυθμισεις κτλ γιατι μονο απο ενα screenshot δεν βγαινει ακρη με τις ρυθμισεις. Με ray tracing πχ θα γονατιζει η cpu κατι hogwarts κατι 2077 για αυτο εχουμε πει να τρεχουμε benchmarks οι σκετες εικονες με ενα νουμερο πανω δεξια δεν βγαινει καποια ακρη με ρυθμισεις και αν ειναι ενεργο ray tracing super resolution dlss τι mode οπως και fg. Χωρις fg θα τεσταρεις cpu οχι με fg. Αν θες στειλε μου σε πμ ενα mail σου να σε στειλω που να βρεις τελευταιες εκδοσεις 3-4 παιχνιδιων να τρεξεις benchmarks να βγει καποια ακρη τι πραγματικα κανει ο 6700k σαν cpu με ray tracing. 

27 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Ρε συ τι κοιμάται το cpu? απ ότι έχεις δείξει είσαι Cyberpunk 63%-82% cpu usage, Days Gone 63%,  RDR2 62%, Witcher 3 69%, δεν το λες και "ύπνο" αυτό το cpu usage! 😂 Starfield δεν έβαλες όμως....

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Ρε συ τι κοιμάται το cpu? απ ότι έχεις δείξει είσαι Cyberpunk 63%-82% cpu usage, Days Gone 63%,  RDR2 62%, Witcher 3 69%, δεν το λες και "ύπνο" αυτό το cpu usage! 😂 Starfield δεν έβαλες όμως....

Και στο 2077 κατα 99% δεν ειναι με ray tracing. Για αυτο λεω να τρεξει benchmark δεν βγαινει ακρη με ενα screen και 2 νουμερα. Εκει θα φανουν ρυθμισεις 1% low κτλ. Watchdogs legion δυνατο για ray tracing benchmark 2077 wukong.

Επεξ/σία από Arkin

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σας, είναι γνωστό (μόνο στους πραγματικούς μύστες της πληροφορικής) ότι μια δεξιά 4070 ti super προσθέτει 8 πυρήνές στον επεξεργαστή. Ο μαέστρος το έμαθε πρώτο χέρι.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψοφατε για καζουρα ,αφηστε το παιδι ησυχο ,προφανως σε σχεση με την 1080ti θα του φαινεται super το συστημα και ας ειναι με 6700k. Εδω η 4070ti super δεν μπορει να παιξει 4k της προκοπης κολλησατε στον 6700k εσεις. :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
  • Haha 4

Παιδιά ανέβασα αυτά που είδα με τη νέα μου κάρτα. Όποιος δεν πιστεύει δεν με αφορά κ ούτε θέλω να πείσω κάποιον....ας συνεχίσουν να ζουν στη θεωρία του utube.Ήρθα να βοηθήσω άτομα που είχαν την ίδια απορία με μένα. Τα υπόλοιπα χαχα...κ ειρωνείες κ θεωρίες χωρίς καμία απόδειξη ρίχνουν το επίπεδο κ δεν βοηθούν άτομα που θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Για να τρέξω Cyberpunk 2077 benchmark πρέπει να κατεβάσω ξανά το game 50 giga.Δεν ξέρω αν υπάρχει καν η τελευταία έκδοση σε σπασμένο. 

16 λεπτά πριν, tmaestros είπε

Παιδιά ανέβασα αυτά που είδα με τη νέα μου κάρτα. Όποιος δεν πιστεύει δεν με αφορά κ ούτε θέλω να πείσω κάποιον....ας συνεχίσουν να ζουν στη θεωρία του utube.Ήρθα να βοηθήσω άτομα που είχαν την ίδια απορία με μένα. Τα υπόλοιπα χαχα...κ ειρωνείες κ θεωρίες χωρίς καμία απόδειξη ρίχνουν το επίπεδο κ δεν βοηθούν άτομα που θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Για να τρέξω Cyberpunk 2077 benchmark πρέπει να κατεβάσω ξανά το game 50 giga.Δεν ξέρω αν υπάρχει καν η τελευταία έκδοση σε σπασμένο. 

Φιλε μου αν εσυ παιζεις μια χαρα δεν εχει τπτ αλλο σημασια ,ευχαριστησου το συστηματακι σου

• Like 6

2 ώρες πριν, kkatzos είπε

Και το Hogwarts Legacy με RT μπάλα θα παίζει με τον 6700Κ 🤣

Όπως και τα Spiderman με RT. Συνεχώς πάνω από 25 fps.

Το spider man έχει πολύ ελαφρύ rt

2 ώρες πριν, aetos1988 είπε

1 ώρα πριν, tmaestros είπε

Τρέξε το space Marine 2, απίστευτα CPU intensive,γενικά 4cores ακόμα και με hyper threatening γέρασαν παρά πολυ

1 ώρα πριν, tmaestros είπε

Φιλε μου από κάτι αλάνια εδώ μέσα μονο ειρωνεία τσιμπάς τώρα άμα περιμένεις από τον ακοινώνητο τον γιάννη τον west και τους λοιπούς μάγκες του forum που μονο βιντεάκια στο utube βλέπουν σα robots τι άκρη περιμένεις να βγάλεις? ήρθε τώρα και ο arkinoos να μας πει ότι δεν έχει rt λες και είχε και στο χωριο του που μέχρι πριν 1 χρόνο έπαιζε με ραντεον...

• Like 1
  • Haha 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...