Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Χάλι μαύρο η Unreal πάλι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Γιατί να βάλεις DSR σε τόσο μεγάλη ανάλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Χάλι μαύρο η Unreal πάλι.. Το stuttering το ξέραμε αλλά αυτό με το animation στην unreal engine είναι πολύ περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Ναι και ο Alex δεν μπορεί να δώσει κάπου το φταίξιμο, μπορεί να είναι θέμα των Windows λέει, του παιχνιδιού, της μηχανής γραφικών ή συνδυασμός αυτών. Ίδια συμπεριφορά είχε και το Jedi Survivor. Είναι πολύ κρίμα εν έτει 2024 να έχουμε stuttering, όλα είναι ''super-fast'', CPU-RAM-GPU, τόνοι μνήμης και πάλι τέτοια θέματα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ναι! Τελικα λειτουργει κανονικα. Τα win την αναγνωρίζουν κανονικα σαν native ultrawide (η αναλογια ειναι περιπου 39αρα και κατι) με ελαχιστα λιγοτερο ppi απο τις 34αρες. Λειτουργούν ολα τα features και dsr κανονικα, όπως σε οποιαδήποτε οθόνη. All good 👍 Τι ανάλυση στο βλέπει; Αν σε βολεύει, πάσο απλά με το ncp έχεις περισσότερες επιλογές και λειτουργεί πένα, αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχεις dldsr ή dsr που σε 4k ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται. Πχ όπως βλέπεις εγώ το έχω βάλει 21:10 αντί για 21:9 που με βολεύει περισσότερο Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι και ο Alex δεν μπορεί να δώσει κάπου το φταίξιμο, μπορεί να είναι θέμα των Windows λέει, του παιχνιδιού, της μηχανής γραφικών ή συνδυασμός αυτών. Ίδια συμπεριφορά είχε και το Jedi Survivor. Είναι πολύ κρίμα εν έτει 2024 να έχουμε stuttering, όλα είναι ''super-fast'', CPU-RAM-GPU, τόνοι μνήμης και πάλι τέτοια θέματα.. Νομίζω το κάνει ΚΑΙ στο PS5. Το είδα σε ένα review του παιχνιδιού στο DF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ναι! Τελικα λειτουργει κανονικα. Τα win την αναγνωρίζουν κανονικα σαν native ultrawide (η αναλογια ειναι περιπου 39αρα και κατι) με ελαχιστα λιγοτερο ppi απο τις 34αρες. Λειτουργούν ολα τα features και dsr κανονικα, όπως σε οποιαδήποτε οθόνη. All good 👍 Πολύ ωραία προσθήκη, σε εμάς τους πλεμπαίους με τα πιο παλιά μοντέλα δυστυχώς δε το έχουν βάλει, παρόλο που δε νομίζω να περιορίζεται απ το hardware... και το 21:9 δίνει ωραίο feeling 3 ώρες πριν, valantis123 είπε Γιατί να βάλεις DSR σε τόσο μεγάλη ανάλυση? παίζεις dldsr και κουμπώνεις dlss... ας πούμε εγώ στο gow αντί για 4k+dlssq έπαιζα dldsr 2.25x (5760x3240) με dlss per και είχα πιο καθαρή εικόνα... βεβαια το κακό είναι ότι σε βαριά παιχνίδια με rt-pt ούτε η 4090 μπορεί να πιάσει καλά fps με dldsr+dlssper οποτε εκεί το ξεχνάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε παίζεις dldsr και κουμπώνεις dlss... ας πούμε εγώ στο gow αντί για 4k+dlssq έπαιζα dldsr 2.25x (5760x3240) με dlss per και είχα πιο καθαρή εικόνα... βεβαια το κακό είναι ότι σε βαριά παιχνίδια με rt-pt ούτε η 4090 μπορεί να πιάσει καλά fps με dldsr+dlssper οποτε εκεί το ξεχνάς Α να το βάλεις εφόσον είσαι άνετος και σε native 4k... δεν τα σκέφτομαι εγώ τέτοια σενάρια με του λαπτοπ την 4060 😅 βάζω το 4κ στην ΤV και ελπίζω να αντέξει ανάλογα το game. Στην 1080ρ του λάπτοπ το δουλεύω φουλ το dldsr. Βέβαια στην Samsung TV δεν βλέπω στο Nvidia cp να μου έχει επιλογή DSR καθόλου... γιατί αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 hours ago, chrisde said: Τι ανάλυση στο βλέπει; Αν σε βολεύει, πάσο απλά με το ncp έχεις περισσότερες επιλογές και λειτουργεί πένα, αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχεις dldsr ή dsr που σε 4k ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται. Πχ όπως βλέπεις εγώ το έχω βάλει 21:10 αντί για 21:9 που με βολεύει περισσότερο 3840x1600 (για την ακριβεια οταν το πρωτοεβαλα σε 21/9 mode απο την tv μου το αναγνωρισε default 2560x1080 το οποιο προφανως ηταν θολο. Οποτε απλα αλλαξα την αναλυση απο τις ηδη διαθέσιμες σε 3840x1600... -Αν επιλέξω 3840x2160 απο win/ ctrl panel γυρναει αυτοματα σε 16:9 full screen χωρις να πειραξω τιποτα στην tv... - αν επιλεξω καποια αλλη απο τις διαθεσιμες μου κανει την οθονη strech σε 21:9 (συνεχιζει δηλαδη να την βλεπει σαν 21:9 native) Θα δοκιμασω και με custom να δω αν υπαρχει αισθητη διαφορα...πιστευω θα ναι το ιδιο πραγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου PCMR ρε.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε PCMR ρε.. Την έκαναν πιο γκόμενα,δεν νομίζω να είναι αυτός ο ρόλος της Άντζελας στο παιχνίδι 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ο ρόλος της είναι να μοιάζει με γυναίκα για αρχή. 2 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ρόλος της είναι να μοιάζει με γυναίκα για αρχή. Το screenshot που δείχνουν το άδικη Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Την έκαναν πιο γκόμενα,δεν νομίζω να είναι αυτός ο ρόλος της Άντζελας στο παιχνίδι 😅 Ε και πάλι που είναι το κακο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα