Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγω βλεπω οτι το pt στα τελευταια παιχνιδι δημιουργει πολλα stutters ,οπως και στο wukong ετσι και στο sh2 σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο βεβαια. Και δεν ειναι να πεις οτι φταιει το cpu γιατι το cpu και στα δυο κοιμαται εντελως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Eγω βλεπω οτι το pt στα τελευταια παιχνιδι δημιουργει πολλα stutters ,οπως και στο wukong ετσι και στο sh2 σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο βεβαια. Και δεν ειναι να πεις οτι φταιει το cpu γιατι το cpu και στα δυο κοιμαται εντελως.

γενικά το RT στην UE είναι προβληματικό. Και στo hogwarts μόλις βάλεις RT αρχίζει το stutter. Βελτιώθηκε αρκετά με το 24Η2 αλλά και πάλι υπάρχει.

3 ώρες πριν, xartemporas είπε

Γενικως τρωνε ξυλο οι καρτες και χωρις rt.. Aλλο ενα unoptimized game.. Θα μου πειτε, τι πιο συνηθες, να συμβει.

Εγώ θέλω σχόλιο από τον @panakos_thess για 3090 vs 3090Ti για το 25% διαφοράς

Ακόμα ένα με μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Παράξενα πράγματα...

Αλλά στην 1440p είναι μόνο 11% η διαφορά. Πατάτα έκανε ΠΑΛΙ το TPU

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Το wukong δεν εχει stutter βρε συ. Εχει στην αρχη οταν ξεκινας το παιχνιδι η μετα απο driver update οπου διαγραφονται τα shader cache θα κανει πχ ενα μικρο σε καποιο skill η καποια κινηση την πρωτη φορα μετα παει smooth σε καθε περιπτωση. Το hogwarts εχει στο hogsmade κυριως στο εξωτερικο περιβαλλον αλλα και στο καστρο ειναι μια χαρα. Με τον 5700x ειχε micro stutters με τον 3D μερα με τη νυχτα στο hogwarts. 

9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα έχει τα traversal του και το Wukong..

Traversal ναι αλλα οχι σε μαχες κτλ ειναι της μηχανης δηλαδη οπως καθε unreal. Το hogwarts ενω στην αρχικη εκδοση ειχε traversal πχ οταν ανοιγες πορτες η αλλαζες περιοχη τωρα δεν εχει. Απλα κανει ελαχιστα παραπανω να ανοιξει η πορτα πχ του καστρου καπως το εξαλειψαν καθυστερωντας πολυ λιγο το ανοιγμα των πορτων. Ενω πριν ανοιγε σχεδον αμεσως και σκαλωνε για 1 δευτερολεπτο. Στρωνουν αν θελουν εδω η respawn εστρωσε το survivor που ηταν οτι χειροτερο. Και το SH2 θα στρωσει μετα απο 3-4 patches. 

6 hours ago, kkatzos said:

Εγώ θέλω σχόλιο από τον @panakos_thess για 3090 vs 3090Ti για το 25% διαφοράς

Ακόμα ένα με μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Παράξενα πράγματα...

Αλλά στην 1440p είναι μόνο 11% η διαφορά. Πατάτα έκανε ΠΑΛΙ το TPU

τι να πω γελανε ολοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε κανένα καλό guide με recommended setting/optimization του NVIDIA Control Panel; 

Και Global Settings ή και PUBG Specific δεν εχω θεμα :P

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Δεν πειράζεις πολλά, texture filtering - high quality, v-sync on, prefer maximum performance(Αυτό μπορείς να το κάνεις και per game profile για να μην ανεβαίνουν τα ρολόγια σε 2D). Αυτά κάνω εγώ στο 3D και στην οθόνη τα max hz, 10/12bit colour και κλείνω το scaling.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν πειράζεις πολλά, texture filtering - high quality, v-sync on, prefer maximum performance(Αυτό μπορείς να το κάνεις και per game profile για να μην ανεβαίνουν τα ρολόγια σε 2D). Αυτά κάνω εγώ στο 3D και στην οθόνη τα max hz, 10/12bit colour και κλείνω το scaling.

Thank you! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...