akoinonitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Avatar σίγουρα ισάξια, ίσως και λίγο καλύτερα στα χόρτα/φύλλα, κτλ. Ναι ισως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Να ρωτήσω κάτι ολίγον newbie Το PC τώρα φοράει 4070ti , i7 13700k και είμαι σε 3440x1440 Θεωρητικά πάντα ΔΕΝ έχω bottleneck. Σε περίπτωση που τσιμπήσω μια από τις καινούργιες (5080 η 5090) πιστεύετε η cpu θα με κρατήσει πίσω; Δεν έχω δει πουθενά την cpu να κολωνει η αλήθεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όχι δεν πρόκειται να σε κρατήσει πίσω γιατί οι κάρτες που αναφέρεις είναι για Full RT που δεν θα είναι αρκετές για native 3440*1440 και θα θέλουν DLSS Q τουλάχιστον. Έτσι κι αλλιώς απ' ότι φαίνεται οι 15th gen δεν θα προσφέρουν κάτι καλύτερο σε game performance. Ακόμα και με παλιότερους CPUs να είσαι, το Frame Generation τα λύνει αυτά τα θέματα.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Arkin είπε Τρώνε σοβαρό ξύλο στον συγκεκριμένο τίτλο οι αμδς. Από την άλλη το παιχνίδι δεν βλέπω να έχει καλό οπτιμαιζ . Όταν βλέπεις 4090 με 4080/s και 4070ti αντίστοιχα να έχουν τόσο μικρή διαφορά. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, αποστόλης είπε Να ρωτήσω κάτι ολίγον newbie Το PC τώρα φοράει 4070ti , i7 13700k και είμαι σε 3440x1440 Θεωρητικά πάντα ΔΕΝ έχω bottleneck. Σε περίπτωση που τσιμπήσω μια από τις καινούργιες (5080 η 5090) πιστεύετε η cpu θα με κρατήσει πίσω; Δεν έχω δει πουθενά την cpu να κολωνει η αλήθεια είναι. Κατά 99% όχι, ανάλογα και τα frames που στοχεύεις βέβαια και τα settings που βάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τρώνε σοβαρό ξύλο στον συγκεκριμένο τίτλο οι αμδς. Από την άλλη το παιχνίδι δεν βλέπω να έχει καλό οπτιμαιζ . Όταν βλέπεις 4090 με 4080/s και 4070ti αντίστοιχα να έχουν τόσο μικρή διαφορά. Σε αρκετά παιχνίδια του 2024 τρώει ξύλο η AMD,γενικά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται by default με Software ray traced gi👍 ουσιαστικά σε αυτά τα παιχνίδια η rdn3 ανταγωνίζεται την ampere Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γενικως τρωνε ξυλο οι καρτες και χωρις rt.. Aλλο ενα unoptimized game.. Θα μου πειτε, τι πιο συνηθες, να συμβει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από xartemporas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, xartemporas είπε Γενικως τρωνε ξυλο οι καρτες και χωρις rt.. Aλλο ενα unoptimized game.. Θα μου πειτε, τι πιο συνηθες, να συμβει. Έχει rt που τρέχει στους shaders το λεγόμενο software rt gi😜αλλά επειδή ονομάζεται software rt δεν σημαίνει ότι δεν ρίχνει το performance σε σχέση με το rasterisation gi👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, xartemporas είπε Γενικως τρωνε ξυλο οι καρτες και χωρις rt.. Aλλο ενα unoptimized game.. Θα μου πειτε, τι πιο συνηθες, να συμβει. Εγώ βλέπω και την 4090 να είναι μόνο 10fps πάνω από 4080 .Που σε άλλα παιχνίδια είναι αρκετά μεγαλύτερη η διαφορά. Το ΣΚ θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω και εγώ . Και στην 7900χτχ και στην 4090 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εγώ βλέπω και την 4090 να είναι μόνο 10fps πάνω από 4080 .Που σε άλλα παιχνίδια είναι αρκετά μεγαλύτερη η διαφορά. Το ΣΚ θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω και εγώ . Και στην 7900χτχ και στην 4090 απο τα 42 στα 53 27% διαφορα ειναι👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε απο τα 42 στα 53 27% διαφορα ειναι👍 Ναι ρε αλλά είπα σε σχέση με άλλα παιχνίδια έχουμε δει μεγαλύτερη διαφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Το πρόβλημα του SH2 είναι τα stutters σε κάθε βήμα. Έξω στην ομίχλη πάει καλά, στα εσωτερικά μαμιέται ο Δίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Το πρόβλημα του SH2 είναι τα stutters σε κάθε βήμα. Έξω στην ομίχλη πάει καλά, στα εσωτερικά μαμιέται ο Δίας. αν βγαλεις το ΡΤ βελτιώνεται πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα