Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1932

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το έχεις παίξει ο ίδιος το παιχνίδι με path-tracing και τα λες αυτά ; Εγώ που το τερμάτισα με path-tracing σου λέω ότι ο φωτισμός είναι ''αλλού'' είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα. Ειδικά στο Phantom Liberty DLC ξεφεύγει. Τα textures φτιάχνονται με mods.

Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι φτιαγμένο για PS4/X1 γι' αυτό και έτρεχε εντελώς άθλια στις last-gen κονσόλες όταν βγήκε.

Ναι το έχω παίξει με path tracing και το έχω τερματίσει σε 1440π dlsss balanced και frame gen👍 πως δεν είναι φτιαγμένο για ps4?σε τι διαφέρει παικτικα σε οδηγήσει από το GTA 5? Η

Τα textures μπορεί να φτιάχνονται με mods αλλά τα πολύγωνα είναι πολύ πιο χρονοβόρα διαδικασία

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στον Νίκο πήγαινε η απάντηση που ''θάβει'' το CP 2077.

Αυτό κατάλαβες ?😜 Απλά είπα ότι δεν με εντυπωσίασε την ημέρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να παιχτούν σωστά τα παιχνίδια με path-tracing θες 4070Ti+, αλλιώς πρέπει να κόψεις πολλά. Τέλος πάντων, τον καθένα τον εντυπωσιάζουν διαφορετικά πράγματα στα visuals.

• Like 1

13 hours ago, nikos5800 said:

Ναι και το Hellblade 2 είναι τέρας👍εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας από το silent hill μου φάνηκε πιο εντυπωσιακός σε σχέση με το Alan wake και Senua,ιδικά στο πρόσωπο 

Τα προσωπα στο hellblade ειναι οτι καλυτερο εχει υπαρξει σε video game . Βαλε photo mode και κανε ζουμ . Σχεδον πραγματικα

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το SH2 δεν το έχω παίξει αλλά από τα βίντεο τα animations του χαρακτήρα φαίνονται τραγικά, σαν last gen. Το Senua είναι σε άλλο σύμπαν σε αυτόν τον τομέα.

Επεξ/σία από just_a_dude

6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τα προσωπα στο hellblade ειναι οτι καλυτερο εχει υπαρξει σε video game . Βαλε photo mode και κανε ζουμ . Σχεδον πραγματικα

Απλά έχει πολύ δυνατό facial animation και το απογειώνει στο συνολικό ρεαλισμό 

4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το SH2 δεν το έχω παίξει αλλά από τα βίντεο τα animations του χαρακτήρα φαίνονται τραγικά, σαν last gen. Το Senua είναι σε άλλο σύμπαν σε αυτόν τον τομέα.

Τα animation του είναι καλά αλλά τίποτα το wow 👍

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Ναι το έχω παίξει. Ίσως βέβαια με "μπερδεύει" το art style στο Exodus και μου φαίνεται καλύτερος ο φωτισμός εκεί. Προφανώς και το CP77 με PT είναι όλα τα λεφτά.

Δε σε μπερδεύει το ArtStyle στο MetroExodusEE, έχει πράγματι καλύτερο φωτισμό από το CP77+PathTracing. Αλλά με Θετικά και Αρνητικά.

Το CP overdrive έχει 2-3 indirect light bounces άμεσης απόκριση (όπως το Q2:RTX) αλλά το ME.EE έχει LightAccumulation (όπως το Minecraft:RTX) που θα πει: 1-bounce άμεσης απόκρισης αλλά 128+ δείγματα αργής απόκρισης που σταδιακά γεμίζουν με τέλειο φωτισμό τον περιβάλλοντα χώρο από όλες τις πηγές φωτισμού (ουρανό, μικρά φώτα, κτλ). Στα αρνητικά δεν έχει RT:Reflections (πέρα από σκούρο static) και τα φώτα θέλουν 1-2 δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθούν. 

Επεξ/σία από aki
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Τα animation του είναι καλά αλλά τίποτα το wow 👍

εμένα μου φαίνονται τραγικά στα βίντεο. είναι το κλασικό χαλαρό jogging με τους αγκώνες να πηγαίνουν μπρος πίσω. Αυτό το είδος κίνησης το θυμάμαι εδώ και 15 χρόνια στα games. Έχει ωραίο art style φυσικά με την ομίχλη και τα σχετικά, αλλά από τα βίντεο τουλάχιστον δεν βλέπω κάτι τεχνολογικά φοβερό σαν το AW2. Βέβαια είναι και το YT compression που χαλάει την εικόνα, οπότε όταν το παίξω κανονικά θα πάρω σωστότερη ιδέα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1

14 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το cyberpunk είναι πολύ υπερτιμημένο,

Παιχνίδι του ps4 είναι με full ray tracing,

Καλά, για PS4 δεν ήταν ποτέ (μα ΠΟΤΕ) το CP2077.

Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να παίξει στις παλιές κονσόλες, σερνόταν το σύμπαν. Το απέσυραν από τα μαγαζιά και έδωσαν refunds στους ταλαίπωρους με PS4 και Xbox One που νόμιζαν ότι θα παίξουν CP2077. 🤣

--------

@aki

Γιατί το γράφεις 3 φορές; Το εμπεδώσαμε με την πρώτη 😂

12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Από το στόμα μου το πήρες.

Θυμίζει παλιές εποχές. Ε όχι και να συγκριθεί με το CP2077...

• Like 1
  • Haha 1

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

εμένα μου φαίνονται τραγικά στα βίντεο. είναι το κλασικό χαλαρό jogging με τους αγκώνες να πηγαίνουν μπρος πίσω. Αυτό το είδος κίνησης το θυμάμαι εδώ και 15 χρόνια στα games. Έχει ωραίο art style φυσικά με την ομίχλη και τα σχετικά, αλλά από τα βίντεο τουλάχιστον δεν βλέπω κάτι τεχνολογικά φοβερό σαν το AW2. Βέβαια είναι και το YT compression που χαλάει την εικόνα, οπότε όταν το παίξω κανονικά θα πάρω σωστότερη ιδέα.

Και το Alan wake 2 το ίδιο jogging δεν έχει? Μάλλον θα εννοείς στα cutscenes και τα facials που εκεί και το silent hill είναι πολύ καλό 

• Like 1

5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Και το Alan wake 2 το ίδιο jogging δεν έχει? Μάλλον θα εννοείς στα cutscenes και τα facials που εκεί και το silent hill είναι πολύ καλό 

Ναι το AW2 οκ. Για το senua έλεγα ότι έχει τα καλύτερα animations. Το AW2 έχει πολύ δυνατά assets (texture, γεωμετρία, κτλ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...