Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα αψογα ολα ετσι? Με το παραπανω που προτεινα? Μερα με τη νυχτα αντανακλασεις καθαροτητα εικονας. 

δεν το τεσταρα σε διαφορες απλα ειδα οτι δεν ηταν προβληματικο  οπως αυτο που ειχα δοκιμασει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1932

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Βαρύ και ασηκωτο το silent hill 2 remake. Το RT του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως. Αγκομαχαει η 4070ti. Το cyberpunk με path tracing είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο και πιο ελαφρύ!

By default είναι με software lumen gi και αντανακλάσεις για αυτό όταν ενεργοποιεις το rt δεν βλεπεις μεγάλες διαφορές γιατί πολύ απλά κάνει switch στο hardware lumen όσο για το cyberpunk είναι πολύ υπερτιμημένο,

Παιχνίδι του ps4 είναι με full ray tracing,

Απλά φαίνεται πολύ όμορφο την νύχτα με το rt,την μέρα έτσι και έτσι,

Το silent hill 2 είναι ένα επίπεδο πάνω,μπορώ να το συγκρίνω μόνο με το Alan wake 2

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

By default είναι με software lumen gi και αντανακλάσεις για αυτό όταν ενεργοποιεις το rt δεν βλεπεις μεγάλες διαφορές γιατί πολύ απλά κάνει switch στο hardware lumen όσο για το cyberpunk είναι πολύ υπερτιμημένο,

Το silent hill 2 είναι ένα επίπεδο πάνω,μπορώ να το συγκρίνω μόνο με το Alan wake 2

Και τα 2 ειναι πανεμορφα τη νυχτα το alan wake 2 μετραει πολυ και με φως ομως οχι οτι οπου υπαρχει συνδυασμος μερας/σκοταδιου δεν μετραει ασχημα και το 2077. Δες εδω ποσο πανεμορφο δειχνει το 2077 με το φως που ερχεται απο εξω και διαχεεται και ποσο ρεαλιστικα δειχνουν. Και το alan wake 2 μετραει πολυ στην πρωτη φωτο δεξια ποσο αληθινο δειχνει το αμαξι με τα σκουπιδια παντου? Περα απο αντανακλασεις κτλ και γενικα φωτισμοι. Το περιμενω στο steam αν ποτε ερθει δεν θελω να το παιξω απο epic ουτε σπασμενο. Και στην τριτη φωτο αν ελειπε η κοπελα θα ελεγες οτι προκειται για πραγματικο interior σπιτιου. Εχουν προχωρησει πολυ τα γραφικα με το path tracing στο ιδιο επιπεδο ειναι και το wukong απλα δεν εχει τοσο το art design του 2077 και του alan wake 2. 

Spoiler

Alan-Wake-2-Screenshot-2024-02-15-18-44-
Cyberpunk-2077-Screenshot-2023-04-14-20-

Alan-Wake-2-Screenshot-2024-02-15-18-24-

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

34 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

έχουμε δει πολύ καλύτερα γραφικά από UE5 σε σχέση με το SH2, Deal Island 2 και Hellblade2, σε καμία περίπτωση δεν τα φτάνει το SH2 ούτε σε περιβάλλοντα, φωτισμούς, γεωμετρία, 3D models κτλ κτλholly-ellis-emmas-01.jpg.cd8554258a5dfeb545b8b5055bff047a.jpg

holly-ellis-emmas-02.jpg.21b091aee57f37a782b6f3bef7ad3ca1.jpg

holly-ellis-goatpen-05.jpg.bd1e6a731018894196001791c2a647e8.jpg

hb2_30.jpg.58ac23b51d462cd0548aa8f563bb5479.jpg

hb2_54.jpg.08868ebc4e896058428d45e3af2870fb.jpg

hb2_70.jpg.9faf7e161222b8ff48700c1aa71e5038.jpg

hb2_9.jpg.021c0dd17d1f239776f604967aff9506.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και τα 2 ειναι πανεμορφα τη νυχτα το alan wake 2 μετραει πολυ και με φως ομως οχι οτι οπου υπαρχει συνδυασμος μερας/σκοταδιου δεν μετραει ασχημα και το 2077. Δες εδω ποσο πανεμορφο δειχνει το 2077 με το φως που ερχεται απο εξω και διαχεεται και ποσο ρεαλιστικα δειχνουν. Και το alan wake 2 μετραει πολυ στην πρωτη φωτο δεξια ποσο αληθινο δειχνει το αμαξι με τα σκουπιδια παντου? Περα απο αντανακλασεις κτλ και γενικα φωτισμοι. Το περιμενω στο steam αν ποτε ερθει δεν θελω να το παιξω απο epic ουτε σπασμενο. Και στην τριτη φωτο αν ελειπε η κοπελα θα ελεγες οτι προκειται για πραγματικο interior σπιτιου. Εχουν προχωρησει πολυ τα γραφικα με το path tracing στο ιδιο επιπεδο ειναι και το wukong απλα δεν εχει τοσο το art design του 2077 και του alan wake 2. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Alan-Wake-2-Screenshot-2024-02-15-18-44-
Cyberpunk-2077-Screenshot-2023-04-14-20-

Alan-Wake-2-Screenshot-2024-02-15-18-24-

Το Alan wake 2 έχει φοβερά next gen assets ότι πρέπει για το rt,τα assets του cyberpunk είναι ξεπερασμένα,δεν λέω ότι αρτιστικα δεν είναι όμορφο,το αντίθετο, απλά low textures και πολύγωνα+level design από το  ps4 χτυπάνε άσχημα στο μάτι 

8 λεπτά πριν, Saloufas είπε

έχουμε δει πολύ καλύτερα γραφικά από UE5 σε σχέση με το SH2, Deal Island 2 και Hellblade2, σε καμία περίπτωση δεν τα φτάνει το SH2 ούτε σε περιβάλλοντα, φωτισμούς, γεωμετρία, 3D models κτλ κτλholly-ellis-emmas-01.jpg.cd8554258a5dfeb545b8b5055bff047a.jpg

holly-ellis-emmas-02.jpg.21b091aee57f37a782b6f3bef7ad3ca1.jpg

holly-ellis-goatpen-05.jpg.bd1e6a731018894196001791c2a647e8.jpg

hb2_30.jpg.58ac23b51d462cd0548aa8f563bb5479.jpg

hb2_54.jpg.08868ebc4e896058428d45e3af2870fb.jpg

hb2_70.jpg.9faf7e161222b8ff48700c1aa71e5038.jpg

hb2_9.jpg.021c0dd17d1f239776f604967aff9506.jpg

Ναι και το Hellblade 2 είναι τέρας👍εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας από το silent hill μου φάνηκε πιο εντυπωσιακός σε σχέση με το Alan wake και Senua,ιδικά στο πρόσωπο 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 4

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Το Alan wake 2 έχει φοβερά next gen assets ότι πρέπει για το rt,τα assets του cyberpunk είναι ξεπερασμένα,δεν λέω ότι αυτιστικά δεν είναι όμορφο,το αντίθετο, απλά low textures και πολύγωνα+level design από το  ps4 χτυπάνε άσχημα στο μάτι 

Ναι εχει τετοια σημεια που οντως δειχνουν τα χρονια της σκεψου το 2020 ειναι το παιχνιδι για αυτο και το aw2 τα παει πολυ καλυτερα εδω. Το 2077 μετραει σε φωτισμους και αντανακλασεις παρα πολυ αλλα αν τα κλεισεις ολα αυτα δειχνει οτι ειναι του 2020. 

• Like 1

33 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το Alan wake 2 έχει φοβερά next gen assets ότι πρέπει για το rt,τα assets του cyberpunk είναι ξεπερασμένα,δεν λέω ότι αρτιστικα δεν είναι όμορφο,το αντίθετο, απλά low textures και πολύγωνα+level design από το  ps4 χτυπάνε άσχημα στο μάτι 

Ναι και το Hellblade 2 είναι τέρας👍εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας από το silent hill μου φάνηκε πιο εντυπωσιακός σε σχέση με το Alan wake και Senua,ιδικά στο πρόσωπο 

δεν ισχύει αυτό που λες, στο Hellblade 2 ειδικά οι χαρακτήρες είναι φτιαγμένοι με Metahumans, στο SH2 οι χαρακτήρες είναι όχι λίγο αλλά πολύ υποδεέστεροι σε λεπτομέρειες και αληθοφάνεια, AW2 δεν έχω παίξει ακόμα. asd.jpg.015f4bbc7603e76a22e55865d0e287c8.jpg

• Like 2

1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

δεν ισχύει αυτό που λες, στο Hellblade 2 ειδικά οι χαρακτήρες είναι φτιαγμένοι με Metahumans, στο SH2 οι χαρακτήρες είναι όχι λίγο αλλά πολύ υποδεέστεροι σε λεπτομέρειες και αληθοφάνεια, AW2 δεν έχω παίξει ακόμα. asd.jpg.015f4bbc7603e76a22e55865d0e287c8.jpg

Το metahumans μην το βάζεις ως θετικό, 

Το ότι η Senua είναι στα αίματα δεν την κάνει πιο αληθοφανή 😜 εμένα η εικόνα του James μου φαίνεται καλύτερη,γεωμετρικά πιο πλήρης.

Τσεκαρε τα δάκτυλα των χαρακτήρων στο παιχνίδι,σε αυτό το σημείο κάνουν εκπτώσεις στην γεωμετρία των χαρακτήρων,

4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το metahumans μην το βάζεις ως θετικό, 

Το ότι η Senua είναι στα αίματα δεν την κάνει πιο αληθοφανή 😜 εμένα η εικόνα του James μου φαίνεται καλύτερη,γεωμετρικά πιο πλήρης.

Τσεκαρε τα δάκτυλα των χαρακτήρων στο παιχνίδι,σε αυτό το σημείο κάνουν εκπτώσεις στην γεωμετρία των χαρακτήρων,

καμία επαφή απλά!

No Way Reaction GIF

Βγηκε και το SH2 DLSS 3 mod αλλα ειναι του puredark που σημαινει paid. Με 5 ευρω δηλαδη κατεβαζετε και οτι αλλο απο mods θελετε εχει kingdom come dlss 3 valhalla dlss 3 last of us dlss και αρκετα ακομα. Λογικα θα βγει και απο dev που θα το δωσει δωρεαν σε λιγες μερες. 

https://www.patreon.com/PureDark

10 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το CP 2077 θερίζει και τη μέρα με path-tracing.

F7NHcZiWoAAYZ9y?format=jpg&name=4096x409

F7NcWJqW0AAr0qZ?format=jpg&name=4096x409

Spoiler

F7NHjLeXcAA4ZVc?format=jpg&name=4096x409

9 ώρες πριν, Saloufas είπε

Εννοείται ότι στο Hellblade είναι ανώτεροι οι χαρακτήρες, όπως και τα facial animations. Το SH2 δεν είναι κακό πάντως, ειδικά αν ενεργοποιήσεις Ray Reconstruction τα σπάει. Το πρόβλημά του είναι τα stutters.

• Like 1

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το CP 2077 θερίζει και τη μέρα με path-tracing.

F7NHcZiWoAAYZ9y?format=jpg&name=4096x409

F7NcWJqW0AAr0qZ?format=jpg&name=4096x409

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

F7NHjLeXcAA4ZVc?format=jpg&name=4096x409

Εννοείται ότι στο Hellblade είναι ανώτεροι οι χαρακτήρες, όπως και τα facial animations. Το SH2 δεν είναι κακό πάντως, ειδικά αν ενεργοποιήσεις Ray Reconstruction τα σπάει. Το πρόβλημά του είναι τα stutters.

Οι φωτό είναι από διαφορετικές γωνίες,την ώρα του gameplay δεν πολύ εντυπωσιάζει,για παράδειγμα την νύχτα υπάρχουν περιοχές στην πόλη που νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία στην κυριολεξία,Ε την ημέρα δεν έχεις αυτήν την αίσθηση 😜

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον καλύτερο φωτισμό τον έχουν τα Metro Exodus και Dying Light 2 και μετά πολύ κοντά το CP77. Τα καλύτερα assets, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον τα έχει το Alan Wake 2, ειδικά οι πρασινάδες στο δάσος είναι φοβερές. Το Senua έχει πολύ δυνατά models στους ανθρώπους και animations αλλά κάποια textures στο έδαφος κυρίως είναι λίγο για τα μπάζα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχεις παίξει ο ίδιος το παιχνίδι με path-tracing και τα λες αυτά ; Εγώ που το τερμάτισα με path-tracing σου λέω ότι ο φωτισμός είναι ''αλλού'' είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα. Ειδικά στο Phantom Liberty DLC ξεφεύγει. Τα textures φτιάχνονται με mods.

Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι φτιαγμένο για PS4/X1 γι' αυτό και έτρεχε εντελώς άθλια στις last-gen κονσόλες όταν βγήκε.

4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Τον καλύτερο φωτισμό τον έχουν τα Metro Exodus και Dying Light 2 και μετά πολύ κοντά το CP77. Τα καλύτερα assets, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον τα έχει το Alan Wake 2, ειδικά οι πρασινάδες στο δάσος είναι φοβερές. Το Senua έχει πολύ δυνατά models στους ανθρώπους και animations αλλά κάποια textures στο έδαφος κυρίως είναι λίγο για τα μπάζα.

Το DL2 δεν έχει path-tracing και δεν φτάνει το CP 2077 με path-tracing. Το AW2 ναι γιατί έχει κι' αυτό Full RT.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το έχω παίξει. Ίσως βέβαια με "μπερδεύει" το art style στο Exodus και μου φαίνεται καλύτερος ο φωτισμός εκεί. Προφανώς και το CP77 με PT είναι όλα τα λεφτά.

Επεξ/σία από just_a_dude

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...