αποστόλης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Βαρύ και ασηκωτο το silent hill 2 remake. Το RT του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως. Αγκομαχαει η 4070ti. Το cyberpunk με path tracing είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο και πιο ελαφρύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, αποστόλης είπε Βαρύ και ασηκωτο το silent hill 2 remake. Το RT του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως. Αγκομαχαει η 4070ti. Το cyberpunk με path tracing είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο και πιο ελαφρύ! Κουμπωσε RR και θα δεις οτι θα αλλαξει πολυ και το ray tracing του. Δεν ειναι wukong/2077/alan wake 2 αλλα δεν το λες και κακα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για πρώτη φορά πρέπει να ευχαριστήσεις από καρδιάς τον Τζένσεν! Σιγά ρε σεις την διαφορά την μεγάλη από 50% στο 55. Όσο για τον Τζένσεν,αυτός πρέπει να μας ευχαριστεί που του τα στάζουμε τόσα χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 14 minutes ago, Arkin said: Κουμπωσε RR και θα δεις οτι θα αλλαξει πολυ και το ray tracing του. Δεν ειναι wukong/2077/alan wake 2 αλλα δεν το λες και κακα γραφικα. RR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, αποστόλης είπε RR? Ray Reconstruction. Το προσθετεις στο engine.ini του παιχνιδιου στο appdata οπως σε καθε unreal engine παιχνιδι. [SystemSettings] r.NGX.DLSS.denoisermode=1 r.Lumen.Reflections.BilateralFilter=0 r.Lumen.Reflections.ScreenSpaceReconstruction=0 r.lumen.Reflections.Temporal=0 r.Shadow.Denoiser=0 r.SceneColorFringeQuality=0 r.Vrs.Enable=0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 minute ago, Arkin said: Ray Reconstruction. Το προσθετεις στο engine.ini του παιχνιδιου στο appdata οπως σε καθε unreal engine παιχνιδι. [SystemSettings] r.NGX.DLSS.denoisermode=1 r.Lumen.Reflections.BilateralFilter=0 r.Lumen.Reflections.ScreenSpaceReconstruction=0 r.lumen.Reflections.Temporal=0 r.Shadow.Denoiser=0 r.SceneColorFringeQuality=0 r.Vrs.Enable=0 Αααααα όπως έβαλα και frame generation για το fsr το οποίο είναι ΑΘΛΙΟ. Μερσι! Dlss frame generation δεν παίζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, αποστόλης είπε Αααααα όπως έβαλα και frame generation για το fsr το οποίο είναι ΑΘΛΙΟ. Μερσι! Dlss frame generation δεν παίζει ε; Ναι fsr fg mod μην βαζετε εδω οι επισημες υλοποιησεις και ειναι hit or miss για την ωρα αν και βελτιωνετε συνεχως με τις νεες εκδοσεις. Dlss mod δεν υπαρχει κατι ισως βγει απο τριτο developer καποιο mod αλλα για επισημη υλοποιηση για την ωρα τιποτα ενω το χρειαζεται ξεκαθαρα το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 hour ago, αποστόλης said: Βαρύ και ασηκωτο το silent hill 2 remake. Το RT του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως. Αγκομαχαει η 4070ti. Το cyberpunk με path tracing είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο και πιο ελαφρύ! https://www.computerbase.de/artikel/gaming/silent-hill-2-benchmark-test.89885/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ray Reconstruction. Το προσθετεις στο engine.ini του παιχνιδιου στο appdata οπως σε καθε unreal engine παιχνιδι. [SystemSettings] r.NGX.DLSS.denoisermode=1 r.Lumen.Reflections.BilateralFilter=0 r.Lumen.Reflections.ScreenSpaceReconstruction=0 r.lumen.Reflections.Temporal=0 r.Shadow.Denoiser=0 r.SceneColorFringeQuality=0 r.Vrs.Enable=0 Το δοκιμασες αυτο? Το εβαλα και οπως το εβαλα το εβγαλα ,εντελως μ@λ@κια ,κανει τις αντανακλασεις μεσα στο θορυβο. Για το performance παντως οκ μου φαινεται εχω σχεδον παντου εως τωρα πανω απο 70fps με dlssq , rt και epic Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει super ultra wide ανάλυση 32:9 το silent hill?? Αν είναι μην το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει super ultra wide ανάλυση 32:9 το silent hill?? Αν είναι μην το πάρω. Go for it 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το δοκιμασες αυτο? Το εβαλα και οπως το εβαλα το εβγαλα ,εντελως μ@λ@κια ,κανει τις αντανακλασεις μεσα στο θορυβο. Για το performance παντως οκ μου φαινεται εχω σχεδον παντου εως τωρα πανω απο 70fps με dlssq , rt και epic Ναι λογο του Denoiser στο 0 αλλα για αυτο και δειχνουν τοσο πεντακαθαρες οι αντανακλασεις και οι σκιες. Δεν ειναι επισημο για αυτο αλλα αναλογα οπως θελεις παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Go for it Ναι λογο του Denoiser στο 0 αλλα για αυτο και δειχνουν τοσο πεντακαθαρες οι αντανακλασεις και οι σκιες. Δεν ειναι επισημο για αυτο αλλα αναλογα οπως θελεις παιζεις. Βασικα ειχα βαλει αλλο ,οχι αυτο που εβαλες ,αυτο φαινεται οκ τωραπ ου το δοκιμασα. Αλλα διαπιστωσα αλλο θεμα ,εχει αρκετα artifacts και δεν ξερω αν ειναι απο το dll 3.7.2 που περασα πριν γτ ειχε το 3.5.1 . Πρεπει να ξανα περασω το παλιο να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Βασικα ειχα βαλει αλλο ,οχι αυτο που εβαλες ,αυτο φαινεται οκ τωραπ ου το δοκιμασα. Αλλα διαπιστωσα αλλο θεμα ,εχει αρκετα artifacts και δεν ξερω αν ειναι απο το dll 3.7.2 που περασα πριν γτ ειχε το 3.5.1 . Πρεπει να ξανα περασω το παλιο να δω Βρε ειπα και εγω. Βαλε και το επισημο dlss δεν λειτουργουν ολα οπως πρεπει σε ολα τα παιχνιδια το εχω παρατηρησει και εγω αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Βρε ειπα και εγω. Βαλε και το επισημο dlss δεν λειτουργουν ολα οπως πρεπει σε ολα τα παιχνιδια το εχω παρατηρησει και εγω αυτο. Μολις το δοκιμασα με το δικο του και ειναι οκ ,αρα εφταιγε το dll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Μολις το δοκιμασα με το δικο του και ειναι οκ ,αρα εφταιγε το dll Αρα αψογα ολα ετσι? Με το παραπανω που προτεινα? Μερα με τη νυχτα αντανακλασεις καθαροτητα εικονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα