Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Το ότι οι devs θα τεμπέλιαζαν περισσότερο με τον ερχομό των upscaling/FG ήταν δεδομένο..Τι να πουν και οι καημένες οι κονσόλες που πέφτουν sub-720P σε κάποιες περιπτώσεις..Περιμένουν το PSSR να δουν άσπρη μέρα, συνεπώς το upscaling ήρθε για να μείνει. 4
nikos5800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το ότι οι devs θα τεμπέλιαζαν περισσότερο με τον ερχομό των upscaling/FG ήταν δεδομένο..Τι να πουν και οι καημένες οι κονσόλες που πέφτουν sub-720P σε κάποιες περιπτώσεις..Περιμένουν το PSSR να δουν άσπρη μέρα, συνεπώς το upscaling ήρθε για να μείνει. Από την στιγμή που η Ms θα κάνει ενσωμάτωση στο dx12 api νομίζω αυτό τα λέει όλα,όλοι η βιομηχανία το έχει πάρει απόφαση,όχι μόνο οι desktop και console vendors αλλά και mobile/Nintendo 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση στο stuttering πρώτα απ' όλα και δεύτερον να αρχίσουμε να βλέπουμε εντυπωσιακά physics στα παιχνίδια όπως στο Astro Bot. Καλός ο RT φωτισμός αλλά σε ένα ''νεκρό'' περιβάλλον χωρίς interaction δεν λέει πολλά.. Τι βλέπαμε το 2006.. 11
nikos5800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση στο stuttering πρώτα απ' όλα και δεύτερον να αρχίσουμε να βλέπουμε εντυπωσιακά physics στα παιχνίδια όπως στο Astro Bot. Καλός ο RT φωτισμός αλλά σε ένα ''νεκρό'' περιβάλλον χωρίς interaction δεν λέει πολλά.. Τι βλέπαμε το 2006.. Βέβαια αυτά τα δήθεν physics που έβλεπες τότε ήταν σε μορφή βίντεο όχι όπως τώρα που τρέχουν σε real time 😜
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ακόμα και το PhysX ήταν καλό με μειονέκτημα το stutter κάθε φορά που γινόταν έκρηξη..Η βιομηχανία έχει πάει στο RT για λόγους marketing πάντως και το physics το έχουν στα αζήτητα.. Ίσως τώρα με το Astro Bot να πάρουν λίγο μπρος..
nikos5800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ακόμα και το PhysX ήταν καλό με μειονέκτημα το stutter κάθε φορά που γινόταν έκρηξη..Η βιομηχανία έχει πάει στο RT για λόγους marketing πάντως και το physics το έχουν στα αζήτητα.. Ίσως τώρα με το Astro Bot να πάρουν λίγο μπρος.. Και το assassin's Creed shadows φαίνεται καλό σε αυτό τον τομέα
just_a_dude Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Οι in-house μηχανές κάτι κάνουν από physics ακόμη. Αλλά UE τίποτα. Μόνο visuals. 1
godslayerxp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Διακόπτω λίγο τη ροή της κουβέντας... Παρατήρησα ότι στο nvidia control panel όταν επιλέγω 10bit χρώμα τότε τα χρώματα γίνονται λίγο ξεπλυμένα, ενώ παλιότερα δεν συνέβαινε
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 50 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Διακόπτω λίγο τη ροή της κουβέντας... Παρατήρησα ότι στο nvidia control panel όταν επιλέγω 10bit χρώμα τότε τα χρώματα γίνονται λίγο ξεπλυμένα, ενώ παλιότερα δεν συνέβαινε πιο ξεπλυμενα απο τι? απο το 8bit η απο 12bit σε 10bit ? Αν μιλας για το πρωτο δεν βλεπω καποια διαφορα εγω στο δικο μου.
godslayerxp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε πιο ξεπλυμενα απο τι? απο το 8bit η απο 12bit σε 10bit ? Αν μιλας για το πρωτο δεν βλεπω καποια διαφορα εγω στο δικο μου. Ναι συγνώμη δεν το διευκρίνισα, από 8 bit Τέτοιου είδους διαφορά έβλεπα όταν έβαζα limited στο Output dynamic range 😕
azazil1190 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στους τελευταίους οδηγούς δεν δουλεύει σωστα το digital vibrance. Το βάζεις πχ στο 60% και εάν κλεισεις μόνιτορ η κάνεις επανεκκίνηση,το γυρνάει σε στοκ 1
just getting started Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ε εντάξει, σε τρεις-τέσσερις μήνες θα το φτιάξουν. Είναι που έχει καλύτερους οδηγούς η nvidia, και τώρα failάρουν και τα χρώματα... 2
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Στους τελευταίους οδηγούς δεν δουλεύει σωστα το digital vibrance. Το βάζεις πχ στο 60% και εάν κλεισεις μόνιτορ η κάνεις επανεκκίνηση,το γυρνάει σε στοκ Αυτα δεν τα πειραζω καν ,αλλωστε χαλανε το accuracy των χρωματων. Καλυτερα να αλλαζεις καποιο προφιλ στο μονιτορ αν θες πιο vibrant χρωματα 1 ώρα πριν, godslayerxp είπε Ναι συγνώμη δεν το διευκρίνισα, από 8 bit Τέτοιου είδους διαφορά έβλεπα όταν έβαζα limited στο Output dynamic range 😕 Δεν βλεπω κατι ,το μονο που ειδα ειναι colour banding στο load screen του silent hill 2 ,αλλα δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι. Δοκιμασες να κανεις ενα ddu και να τους ξανα περασεις? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
godslayerxp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν βλεπω κατι ,το μονο που ειδα ειναι colour banding στο load screen του silent hill 2 ,αλλα δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι. Δοκιμασες να κανεις ενα ddu και να τους ξανα περασεις? Πρώτο πέρασμα είναι μετά από νέα εγκατάσταση. Θα το δοκιμάσω 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτα δεν τα πειραζω καν ,αλλωστε χαλανε το accuracy των χρωματων. Καλυτερα να αλλαζεις καποιο προφιλ στο μονιτορ αν θες πιο vibrant χρωματα Εμένα μου αρέσει με ένα κλικ πείραγμα αυτό. Έτσι το έχω και στις δύο ολεντ. Τα βάζω 55-57% . Στο μόνιτορ το lg τα προφίλ που έχει τα πάρα κάνει vibrant .Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει εάν μπορείς να επέμβεις στα ετοιμα προφίλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα