Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε when it's ready TM (Soon) infringement? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Grisos said: Stable release του NVIDIA App ξέρουμε πότε θα έχουμε; πριν τα τελη του 2024 θα εχει γινει πληρης αντικατασταση του GE https://www.theverge.com/2024/10/1/24259664/nvidia-app-beta-replace-geforce-experience-control-panel Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Odyss3us 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Odyss3us είπε πριν τα τελη του 2024 θα εχει γινει πληρης αντικατασταση του GE https://www.theverge.com/2024/10/1/24259664/nvidia-app-beta-replace-geforce-experience-control-panel Λογικά θα κάνει πρεμιέρα μαζί με την σειρά 5χχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Όντως, υπάρχει ελπίδα να δούμε 5090 φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Οταν συνδέσω το λαπτοπ (rtx 4060) στην ΤV samsung 65s90c και βαζω frame generation δεν περνει καθολου εξτρα Frames αν δεν το εχω στην τηλεωραση και ειμαι με την οθονη του λαπτοπ ανεβαινουν κανονικά, στο thrones and liberty παει απο 90 στα 120-130 στην tv με η χωρίς μενει στα 40-60. Το εκανε και στο Miles Morales, το τελειωσα πριν κανα 2 μέρες και το εσβησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 5 minutes ago, valantis123 said: Οταν συνδέσω το λαπτοπ (rtx 4060) στην ΤV samsung 65s90c και βαζω frame generation δεν περνει καθολου εξτρα Frames αν δεν το εχω στην τηλεωραση και ειμαι με την οθονη του λαπτοπ ανεβαινουν κανονικά, στο thrones and liberty παει απο 90 στα 120-130 στην tv με η χωρίς μενει στα 40-60. Το εκανε και στο Miles Morales, το τελειωσα πριν κανα 2 μέρες και το εσβησα. Mηπως χρειαζεται το laptop να εχει advanced optimus/mux switch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εχει mux switch, έχω κάνει disabled την onboard κάρτα να δουλεύει μόνο με την dedicated. Που έτσι και αλλιώς όταν βάζω το HDMI περνει μόνο απο την dedicated, HDR gsync δουλεύουν κανονικά. Αυτό είναι και το λάπτοπ. https://www.xmg.gg/en/xmg-apex-15-m23/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 18 minutes ago, valantis123 said: Εχει mux switch, έχω κάνει disabled την onboard κάρτα να δουλεύει μόνο με την dedicated. Που έτσι και αλλιώς όταν βάζω το HDMI περνει μόνο απο την dedicated, HDR gsync δουλεύουν κανονικά. Αυτό είναι και το λάπτοπ. https://www.xmg.gg/en/xmg-apex-15-m23/ Εαν το fg σου δουλευει κανονικα σε αλλους τιτλους τοτε πρεπει να ειναι προβλημα του παιχνιδιου και να χρειαζεται επεμβαση developer. Γιατι οι νεοι drivers εαν δεν κανω λαθος βγηκαν χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εαν το fg σου δουλευει κανονικα σε αλλους τιτλους τοτε πρεπει να ειναι προβλημα του παιχνιδιου και να χρειαζεται επεμβαση developer. Γιατι οι νεοι drivers εαν δεν κανω λαθος βγηκαν χθες. Ναι τους πέρασα όλα καλά, αλλα και με τους παλιούς και με τους χθεσινους δεν ανεβαζε frames το FG ούτε στο Miles Morales ούτε στο Thrones and liberty στην τηλεόραση. Στην οθόνη του λάπτοπ παίρνει boost κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Just now, valantis123 said: Ναι τους πέρασα όλα καλά, αλλα και με τους παλιούς και με τους χθεσινους δεν ανεβαζε frames το FG ούτε στο Miles Morales ούτε στο Thrones and liberty στην τηλεόραση. Στην οθόνη του λάπτοπ παίρνει boost κανονικά. Tι καλωδιο χρησιμοποιεις,ειναι πιστοποιημενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Tι καλωδιο χρησιμοποιεις,ειναι πιστοποιημενο? https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m?srsltid=AfmBOopxh8URew4WGs8cIH88MuiEo1YKAjahmZHelzY-3nzpO3G6VcMY Αυτό έχω βάλει, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο θέμα με HDR ή hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 8 minutes ago, valantis123 said: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m?srsltid=AfmBOopxh8URew4WGs8cIH88MuiEo1YKAjahmZHelzY-3nzpO3G6VcMY Αυτό έχω βάλει, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο θέμα με HDR ή hz Eγω θα σου ελεγα να βρεις καποιο πιστοποιημενο να δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω θα σου ελεγα να βρεις καποιο πιστοποιημενο να δοκιμασεις. Θες να με βάλεις σε έξοδα σατανά. ποιο προτείνεις? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από valantis123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Just now, valantis123 said: Θες να με βάλεις σε έξοδα σατανά. Δεν ειναι και τοσο ακριβα πλεον ρε συ.. Τους drivers τους κανεις απεγκατασταση με DDU,σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, optimus prime είπε Δεν ειναι και τοσο ακριβα πλεον ρε συ.. Τους drivers τους κανεις απεγκατασταση με DDU,σωστα? έδωσα ήδη ενα εικοσάρικο είδη για αυτό το λέω. ναι χθες έκανα κανονικό ddu + restart και εγκατάσταση καθαρή+ Nvidia app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα