Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Άντε τι έγινε κάηκε καμιά ασφάλεια και δεν δουλεύει ο φούρνος; Που είναι η 5090, 5080...?

Το Λιζάκι είναι obsolete πριν καν βγάλει το προϊόν, οπότε ο φούρνος δουλεύει στο ρελαντί..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Μόνο μην δούμε τίποτα 16gb vram στην 5080, εκεί είναι που θα ξενερώσω τελείως!!! Θα περιμένω την 5080s άμα παίξει τέτοιο σενάριο!

Πρέπει η μάλλον επιβάλετε να βάλουν 16 στην 5070 20 στην 5080 και 28 λογικά στην 5090. Εκτός αν το παίξουν ιστορία ότι gddr7x κτλ καλύτερο compression κτλ οποτε δουμε παλι ίδια νούμερα. Όλα να τα περιμένεις από αυτούς. 

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Γιατί ασχολείστε με uv; Βάζεις power limit στο 70-75% και ανεβάζεις πυρήνα και μνήμη όσο είναι σταθερό.

το ιδιο ειναι ρε στην ουσια και στις δυο περιπτωσεις oc /uv κανεις

• Like 3

15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το ιδιο ειναι ρε στην ουσια και στις δυο περιπτωσεις oc /uv κανεις

Ναι αλλά δεν ασχολείσαι με curve και τάσεις και τα σχετικά. Είναι πιο απλή διαδικασία.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι αλλά δεν ασχολείσαι με curve και τάσεις και τα σχετικά. Είναι πιο απλή διαδικασία.

Ναι αλλα καθε παιχνιδι εχει διαφορετικο ζορι και  και διαφορετικη καταναλωση ,στην δικη σου περιπτωση με το pl δλδ μπορει να πεφτεις πιο κατω απο την επιθυμιτη  συχνοτητα. 

Ο καθενας οπως  την βρισκει. Εγω δεν προκειται να κοψω την καρτα ποτε ,προτιμω να την αφησω εντελως στοκ.

Ειμαστε και σε εποχες που κυνηγαμε το performance  με το δικανο :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι αλλα καθε παιχνιδι εχει διαφορετικο ζορι και  και διαφορετικη καταναλωση ,στην δικη σου περιπτωση με το pl δλδ μπορει να πεφτεις πιο κατω απο την επιθυμιτη  συχνοτητα. 

Ο καθενας οπως  την βρισκει. Εγω δεν προκειται να κοψω την καρτα ποτε ,προτιμω να την αφησω εντελως στοκ.

Καλά ναι, αυτό να μου πεις. Με 75% pl (150w), +180/1000 κρατάει 2700Μhz ή και λίγο παραπάνω. Σε stock είναι στα 2800 με 190w. Ίδιο perf έχουν λόγω του vram oc.

25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ρε φιλαράκο σου εξηγεί πολύ ωραία ο Γιάννης ότι κάνεις oc πυρήνα-μνήμες μαζί με pl75-80% και έρχεσαι στα ίδια με λιγότερη κατανάλωση-θερμοκρασίες... θες ναι ή όχι? δε θα σε παρακαλάμε κιόλας, όλα του γάμου δύσκολα είσαι πανάθεμα σε

• Haha 1

Βασικά απλά βάζεις fps limit αναλόγως την οθόνη και το παιχνίδι και ξεμπέρδεψες... Ούτε εμένα μου αρέσει να την περιορίζω με volt και watt για να έχω καλύτερα lows όποτε χρειάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα στα μισα και παραπανω παιχνιδια ειναι overkill (που ειναι) φτιαχνεις ενα δευτερο profile στο Afterburner με PL και καθαρισες με το πατημα ενος κουμπιου

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, chrisde είπε

Βασικά απλά βάζεις fps limit αναλόγως την οθόνη και το παιχνίδι και ξεμπέρδεψες... Ούτε εμένα μου αρέσει να την περιορίζω με volt και watt για να έχω καλύτερα lows όποτε χρειάζεται.

Πληρωνουμε οθονες με hz  για να βαλουμε fps limit? αλλoς σατανας απο δω. 

Δλδ ρε σεις τι κανετε κοβετε τις καρτες στα 60fps ? 

Δεν θα μπορουσα να εχω δωσει τοσα λεφτα για καρτα και οθονη και να καθομαι να κοβω fps για να μην καψει 50watt παραπανω ξερω γω , το βρισκω ψιλοτραγικο 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Πληρωνουμε οθονες με hz  για να βαλουμε fps limit? αλλoς σατανας απο δω. 

Δλδ ρε σεις τι κανετε κοβετε τις καρτες στα 60fps ? 

Δεν θα μπορουσα να εχω δωσει τοσα λεφτα για καρτα και οθονη και να καθομαι να κοβω fps για να μην καψει 50watt παραπανω ξερω γω , το βρισκω ψιλοτραγικο 

To 60 fps εσύ το λες όχι εγώ, ήμουν ξεκάθαρος: αναλόγως την οθόνη και το παιχνίδι (και την gpu προφανώς). Τα περισσότερα single player παιχνίδια δεν χρειάζονται πάνω από 100 fps, άντε 120. Αλλά δεν εννοούσα καν αυτό. Αν η gpu σου σε ένα παιχνίδι πέφτει στα 70 fps πχ αρκετά συχνά, ίσως θα ήταν καλή επιλογή ένας κόφτης στα 80 για ομαλότερη κίνηση χωρίς πολλές διακυμάνσεις το οποιό σε πολλά σημεία θα ξεκουράζει την κάρτα σου κάνοντας παράλληλα και οικονομία. Εννοείται οτι αν έχεις τη δυνατότητα για το maximum και το θες, το αρπάζεις είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογών. Προσωπικά να διευκρινίσω ότι χέστηκα για την "οικονομία", τα 100watt δεν κάνουν καμία ιδιαίτερη διαφορά, δεν παίζω όλη μέρα απλά θέλω νορμάλ θερμοκρασίες και θόρυβο.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...