Westbaum Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Jedi Survivor Patch 9.Tου χρόνου μετά από 10 patch και το FF 16 θα τρέχει πάνω από 60fps.😊 Λίγη υπομονή θέλει.. Frame time stability συνεχίζει να είναι χάλια btw. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Westbaum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλά αυτά δεν είναι τίποτα..Στο launch γινόταν πανωλεθρία στο Μιλάνο, τέτοια που και η 6090 θα είχε frame drops. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Τι φάση με το God of war Ragnarok? Το έχει κανείς? Μου φαίνεται από αυτά που έχω δει, παίζει να βγάζει παραπάνω fps από το προηγούμενο 😂 Βλέπω ακόμα και η 3060 βγάζει σταθερά άνετα πάνω από 30 fps σε 4Κ/native+medium. Επίσης η nvidia ό,τι έλεγε στα graphs είναι αλήθεια, εκτός από το dlss 3, γιατί δεν δουλεύει προς το παρόν το FG. Οπότε είναι με σκέτο dlss performance, αλλιώς θα ήταν ακόμα πιο ψηλά 😂 Ίσως το πιο optimized game των PS5 ports? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δε μας τα λένε καλά οι Ουκρανοί,και είναι και με τους τελευταίους drivers😑 Eντωμεταξύ άλλοι έχουν 120+ fps Ultra με 4090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, just getting started said: Τι φάση με το God of war Ragnarok? Το έχει κανείς? Μου φαίνεται από αυτά που έχω δει, παίζει να βγάζει παραπάνω fps από το προηγούμενο 😂 Βλέπω ακόμα και η 3060 βγάζει σταθερά άνετα πάνω από 30 fps σε 4Κ/native+medium. Επίσης η nvidia ό,τι έλεγε στα graphs είναι αλήθεια, εκτός από το dlss 3, γιατί δεν δουλεύει προς το παρόν το FG. Οπότε είναι με σκέτο dlss performance, αλλιώς θα ήταν ακόμα πιο ψηλά 😂 Ίσως το πιο optimized game των PS5 ports? Αυτην την στιγμη εαν συγκρινω τα δυο προσφατα παιχνιδια στο launch,Final Fantasy και Ragnarock το πρωτο ειναι καλυτερα optimized. Mε κανα δυο patch θα το στρωσουν ομως. Το FG/reflex της Nvidia δεν λειτουργουν σωστα μαζι αλλα εαν ενεργοποιησεις το FG της Amd δουλευει παρεα με Reflex και σε συνδυασμο με DLSS quality εγω εχω μεσο ορο περιπου 200 fps.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, optimus prime said: Αυτην την στιγμη εαν συγκρινω τα δυο προσφατα παιχνιδια στο launch,Final Fantasy και Ragnarock το πρωτο ειναι καλυτερα optimized. Mε κανα δυο patch θα το στρωσουν ομως. Το FG/reflex της Nvidia δεν λειτουργουν σωστα μαζι αλλα εαν ενεργοποιησεις το FG της Amd δουλευει παρεα με Reflex και σε συνδυασμο με DLSS quality εγω εχω μεσο ορο περιπου 200 fps.. Α δουλεύει το dlss με amd fg στο Ragnarok? Ωραία.. Είναι το δεύτερο game μετά το tshusima που το υποστηρίζει. Είναι σούπερ συνδυασμός για rtx3000 κάρτες , μακάρι να το υποστήριζαν περισσότερα games. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, xartemporas είπε Α δουλεύει το dlss με amd fg στο Ragnarok? Ωραία.. Είναι το δεύτερο game μετά το tshusima που το υποστηρίζει. Είναι σούπερ συνδυασμός για rtx3000 κάρτες , μακάρι να το υποστήριζαν περισσότερα games. νομίζω απλά θέλει FSR 3.1 απλά κάποια studio τα ξύνουν και δεν το βάζουν. ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, xartemporas said: Α δουλεύει το dlss με amd fg στο Ragnarok? Ωραία.. Είναι το δεύτερο game μετά το tshusima που το υποστηρίζει. Είναι σούπερ συνδυασμός για rtx3000 κάρτες , μακάρι να το υποστήριζαν περισσότερα games. Και ειναι και πολυ καλο σε αυτο το παιχνιδι μπορω να σου πω.. Εγω το μονο προβλημα που εχω με το Amd Fg ειναι οτι πολλες φορες τα fps περνανε το range του gsync και μου κανει λιγο tearing. Δεν εχω βρει τροπο να του βαλω fps cap στα hz που θελω γιατι δεν παιρνει την ρυθμιση του control panel.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, optimus prime είπε Και ειναι και πολυ καλο σε αυτο το παιχνιδι μπορω να σου πω.. Εγω το μονο προβλημα που εχω με το Amd Fg ειναι οτι πολλες φορες τα fps περνανε το range του gsync και μου κανει λιγο tearing. Δεν εχω βρει τροπο να του βαλω fps cap στα hz που θελω γιατι δεν παιρνει την ρυθμιση του control panel.. Το FG/reflex της Nvidia τι θέματα δημιουργεί; Δοκίμασες cap από riva tuner (με τις γνωστές ρυθμισεις στα settings); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, chrisde είπε Το FG/reflex της Nvidia τι θέματα δημιουργεί; Δοκίμασες cap από riva tuner (με τις γνωστές ρυθμισεις στα settings); Εμενα το FG δεν δουλευει ποτε με cap απο riva tuner. Δημιουργει πολυ lag ολα πανε σε αργη κινηση. Μονο το cap απο nvidia control panel δουλευει αψογα τo FG σε οτι εχω δοκιμασει. Ουτε εγω ξερω τι θεματα δημιουργει στο ragnarok παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Εμενα το FG δεν δουλευει ποτε με cap απο riva tuner. Δημιουργει πολυ lag ολα πανε σε αργη κινηση. Μονο το cap απο nvidia control panel δουλευει αψογα τo FG σε οτι εχω δοκιμασει. Ουτε εγω ξερω τι θεματα δημιουργει στο ragnarok παντως. Έχεις βάλει reflex στα settings έτσι; Εγώ δεν έχω θέματα γενικά μιλώντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, chrisde είπε Έχεις βάλει reflex στα settings έτσι; Εγώ δεν έχω θέματα γενικά μιλώντας... Παντα ανοιγω reflex μαζι με fg ναι το ragnarok δεν το εχω παιξει καθολου αλλα απο οτι εχω δει απο πολλα reviews δειχνει να δουλευει μια χαρα δεν χρειαζεται fsr fg δηλαδη κομπλε δουλευουν ολα. Δυνατο port οπως τα περισσοτερα απο τα τελευταια port της sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, chrisde said: Το FG/reflex της Nvidia τι θέματα δημιουργεί; Δοκίμασες cap από riva tuner (με τις γνωστές ρυθμισεις στα settings); Απενεργοποιειται απο μονο του οσο εισαι μεσα και παιζεις. Kαι το reflex οταν το ενεργοποιησεις και βγεις απο το μενου,βγαινει off και αυτο. Oχι δεν εχω δοκιμασει απο riva tuner γιατι δεν χρησιμοποιω afterbuner πλεον. 5 minutes ago, Arkin said: Παντα ανοιγω reflex μαζι με fg ναι το ragnarok δεν το εχω παιξει καθολου αλλα απο οτι εχω δει απο πολλα reviews δειχνει να δουλευει μια χαρα δεν χρειαζεται fsr fg δηλαδη κομπλε δουλευουν ολα. Δυνατο port οπως τα περισσοτερα απο τα τελευταια port της sony. Στο Forum του Steam ειμαστε πολλοι που εχουμε αυτο το θεμα.. Τι να δεις στα review ρε Arkin,αυτα δεν τα λενε οι πιο πολλοι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, just getting started είπε Τι φάση με το God of war Ragnarok? Το έχει κανείς? Μου φαίνεται από αυτά που έχω δει, παίζει να βγάζει παραπάνω fps από το προηγούμενο 😂 Βλέπω ακόμα και η 3060 βγάζει σταθερά άνετα πάνω από 30 fps σε 4Κ/native+medium. Επίσης η nvidia ό,τι έλεγε στα graphs είναι αλήθεια, εκτός από το dlss 3, γιατί δεν δουλεύει προς το παρόν το FG. Οπότε είναι με σκέτο dlss performance, αλλιώς θα ήταν ακόμα πιο ψηλά 😂 Ίσως το πιο optimized game των PS5 ports? Παιχνίδι του ps4 είναι 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Ε οκ, με αυτή τη λογική πέρα από forbidden west και rift apart, όσα ήρθαν ήταν του PS4. spider man/last of us (ίδιο engine/perf target με tlous2)/ghost of Tsushima. Αλλά είχαν όλα βελτιώσεις από το PS4. Το δε ghost of Tsushima είναι πιο βαρύ από το Ragnarok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα