azazil1190 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Νικο η ευκολια του adrenaline δεν συγκρινεται. Μαλλον εκανα λαθος αγορα. Ηδη μου εχει σπασει τα νευρα με τις τελιτσες στο ab Εντάξει ρε συ δεν είναι και τπτ το τρελό να φτιάξεις το curve . Ναι είναι σπάσιμο ειδικά από απόσταση αλλά οκ πόσες φορές θα το κάνεις? Σε σχέση με τις ευκολίες του adrenaline εννοείται πως δεν υπάρχει επαφή.Αλλα και αυτό το adrenaline κατ εμέ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό. Εάν φας κρας από αστάθεια μηδενίζει τα πάντα .Είναι σπασιμο ειδικά όταν μου χαλάει το φαν κερβ ,θα μου πεις κάνε λοαντ το προφίλ σου οκ δεκτό.Αλλα όπως και να χει με χαλάει 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το pl ειναι maxed out στο bios της δεν εχει παραπανω Με εβαλε ο Μπαμπης και περασα της asus ενα 360αρι αλλα εχει κλειδωμενο και το voltage και δεν κανει τπτ. Δεν ειναι για πολλα αυτη η καρτα. Περίεργο με φλασαρισμα και να μην σε αφήνει να ανέβεις στο 1.1ν .Ρε μέσα στο ab το άνοιξες το voltage? Πιστεύω πως ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εντάξει ρε συ δεν είναι και τπτ το τρελό να φτιάξεις το curve . Ναι είναι σπάσιμο ειδικά από απόσταση αλλά οκ πόσες φορές θα το κάνεις? Σε σχέση με τις ευκολίες του adrenaline εννοείται πως δεν υπάρχει επαφή.Αλλα και αυτό το adrenaline κατ εμέ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό. Εάν φας κρας από αστάθεια μηδενίζει τα πάντα .Είναι σπασιμο ειδικά όταν μου χαλάει το φαν κερβ ,θα μου πεις κάνε λοαντ το προφίλ σου οκ δεκτό.Αλλα όπως και να χει με χαλάει Περίεργο με φλασαρισμα και να μην σε αφήνει να ανέβεις στο 1.1ν .Ρε μέσα στο ab το άνοιξες το voltage? Πιστεύω πως ναι. Ναι ρε εκανα και αυτα τα παλια στο αρχειο για να ξεκλειδωσει αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μεγεια @akoinonitos ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ναι ρε εκανα και αυτα τα παλια στο αρχειο για να ξεκλειδωσει αλλα τπτ Τοτε παίζει να έχουν βάλει κόφτη στο pcb δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τοτε παίζει να έχουν βάλει κόφτη στο pcb δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς Διαβασα τωρα οτι μονο στο beta ab σε αφηνει να ξεκλειδωσεις το voltage στις super ,εγω εχω το stable ,ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εντάξει ρε συ δεν είναι και τπτ το τρελό να φτιάξεις το curve . Ναι είναι σπάσιμο ειδικά από απόσταση αλλά οκ πόσες φορές θα το κάνεις? Σε σχέση με τις ευκολίες του adrenaline εννοείται πως δεν υπάρχει επαφή.Αλλα και αυτό το adrenaline κατ εμέ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό. Εάν φας κρας από αστάθεια μηδενίζει τα πάντα .Είναι σπασιμο ειδικά όταν μου χαλάει το φαν κερβ ,θα μου πεις κάνε λοαντ το προφίλ σου οκ δεκτό.Αλλα όπως και να χει με χαλάει Περίεργο με φλασαρισμα και να μην σε αφήνει να ανέβεις στο 1.1ν .Ρε μέσα στο ab το άνοιξες το voltage? Πιστεύω πως ναι. Αφού το λες ένα λοαντ είναι Επεξ/σία 26 Αυγούστου από Aris-leme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Διαβασα τωρα οτι μονο στο beta ab σε αφηνει να ξεκλειδωσεις το voltage στις super ,εγω εχω το stable ,ισχυει? https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ και θα ξεκλειδώσει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Γυαλιστερέ προδότη,σε χαλαγε η σκληρή κόκκινη η αντρική ε? 😋 Μεγιες κ καλοδουλευτη! Άσε μας έχει φάει με τη γκρίνια του … δε του αξίζει τέτοια κάρτα , εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι δεξιοί και να πάμε να του την πάρουμε να του βάλουμε ραντεον στο κουτί 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/ και θα ξεκλειδώσει εντωμεταξυ το βραδυ περασα το stock bios πρεπει να ξαναφλασαρω τωρα Επεξ/σία 26 Αυγούστου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εντωμεταξυ το βραδυ περασα το stock bios πρεπει να ξαναφλασαρω τωρα δεν ρώτησες ποτέ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Διαβασα τωρα οτι μονο στο beta ab σε αφηνει να ξεκλειδωσεις το voltage στις super ,εγω εχω το stable ,ισχυει? Ρε ντροπή ,νόμιζα πως αυτό είχες. Ντροπή σου Χρήστο τέτοια αμπαλιαση δεν το περίμενα από σένα.😆 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άσε μας έχει φάει με τη γκρίνια του … δε του αξίζει τέτοια κάρτα , εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι δεξιοί και να πάμε να του την πάρουμε να του βάλουμε ραντεον στο κουτί μας σκοτισε τα αρχ...α ότι δεν του αρέσει η πέτσινη σούπα που τα βάζει όλα δεξιά αλλά του αρέσει το θολό fsr... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ελπιζω να δουλευει το τριτο φαν με το beta Επεξ/σία 26 Αυγούστου από akoinonitos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άσε μας έχει φάει με τη γκρίνια του … δε του αξίζει τέτοια κάρτα , εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι δεξιοί και να πάμε να του την πάρουμε να του βάλουμε ραντεον στο κουτί Αμπαλος απλά! Όχι μπετά ΑΒ αλλά τρομπέτα ο Χρήστος 😆 Spoiler Δεν θέλω άλλη από αυτή την δεξιά με αριστερές ιδεολογίες .Η δεξιά ΝΔ τελείωσε μαζί με τον Καραμανλή.Εδω μιλάμε για ΝΔ κεντροαριστερά με κλίση προς αριστερά 🤮 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε ελπιζω να δουλευει το τριτο φαν με το beta JFC... Μπαίνω λίγο insomnia να χαλαρώσω και να ξεφύγω λίγο από τις γκρίνιες των θηλυκών της ζωής μου (🥰) και πέφτω πάνω σου. Ήμαρτον ρε συ... Καλόμαθες από Amd μου φαίνεται που είναι plug n play.😁 Όχι αγορίνα μου εδώ θα μοχθήσεις, όποιος δουλεύει ανταμοίβεται, αν ήθελες να ζεις με επιδόματα σαν αναρχοάπλυτος αριστερός, ας έμενες amd. Καλορίζικη (για όσο την κρατήσεις). Ελπίζω την 7800 να την έδωσες στον Πέτρο που του την είχα τάξει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα