Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Νικο η ευκολια του adrenaline δεν συγκρινεται. Μαλλον εκανα λαθος αγορα. Ηδη μου εχει  σπασει τα νευρα  με τις τελιτσες στο ab :lol:

Εντάξει ρε συ δεν είναι και τπτ το τρελό να φτιάξεις το curve . Ναι είναι σπάσιμο ειδικά από απόσταση αλλά οκ πόσες φορές θα το κάνεις? 

Σε σχέση με τις ευκολίες του adrenaline εννοείται πως δεν υπάρχει επαφή.Αλλα και αυτό το adrenaline κατ εμέ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό. Εάν φας κρας από αστάθεια μηδενίζει τα πάντα .Είναι σπασιμο ειδικά όταν μου χαλάει το φαν κερβ ,θα μου πεις κάνε λοαντ το προφίλ σου οκ δεκτό.Αλλα όπως και να χει με χαλάει 

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το pl ειναι maxed out στο bios της δεν εχει παραπανω:lol:

Με εβαλε ο Μπαμπης και περασα της asus ενα 360αρι αλλα εχει κλειδωμενο και το voltage και δεν κανει τπτ. Δεν ειναι για πολλα αυτη η καρτα.

Περίεργο με φλασαρισμα και να μην σε αφήνει να ανέβεις στο 1.1ν .Ρε μέσα στο ab το άνοιξες το voltage? Πιστεύω πως ναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εντάξει ρε συ δεν είναι και τπτ το τρελό να φτιάξεις το curve . Ναι είναι σπάσιμο ειδικά από απόσταση αλλά οκ πόσες φορές θα το κάνεις? 

Σε σχέση με τις ευκολίες του adrenaline εννοείται πως δεν υπάρχει επαφή.Αλλα και αυτό το adrenaline κατ εμέ έχει ένα πολύ μεγάλο κακό. Εάν φας κρας από αστάθεια μηδενίζει τα πάντα .Είναι σπασιμο ειδικά όταν μου χαλάει το φαν κερβ ,θα μου πεις κάνε λοαντ το προφίλ σου οκ δεκτό.Αλλα όπως και να χει με χαλάει 

Περίεργο με φλασαρισμα και να μην σε αφήνει να ανέβεις στο 1.1ν .Ρε μέσα στο ab το άνοιξες το voltage? Πιστεύω πως ναι.

Ναι ρε εκανα και αυτα τα παλια στο αρχειο για να ξεκλειδωσει αλλα τπτ

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ναι ρε εκανα και αυτα τα παλια στο αρχειο για να ξεκλειδωσει αλλα τπτ

Τοτε παίζει να έχουν βάλει κόφτη στο pcb δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς 

• Like 1

17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τοτε παίζει να έχουν βάλει κόφτη στο pcb δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς 

Διαβασα τωρα οτι μονο στο beta ab σε αφηνει να ξεκλειδωσεις το voltage στις super ,εγω εχω το stable ,ισχυει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αφού το λες ένα λοαντ είναι:P

Επεξ/σία από Aris-leme

10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Διαβασα τωρα οτι μονο στο beta ab σε αφηνει να ξεκλειδωσεις το voltage στις super ,εγω εχω το stable ,ισχυει?

https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download/

και θα ξεκλειδώσει

• Like 3

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Γυαλιστερέ προδότη,σε χαλαγε η σκληρή κόκκινη η αντρική ε? 😋 

Μεγιες κ καλοδουλευτη! 

Άσε μας έχει φάει με τη γκρίνια του … δε του αξίζει τέτοια κάρτα , εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι δεξιοί και να πάμε να του την πάρουμε να του βάλουμε ραντεον στο κουτί 

• Haha 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

εντωμεταξυ το βραδυ περασα το stock bios πρεπει να ξαναφλασαρω τωρα :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1

19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ρε ντροπή ,νόμιζα πως αυτό είχες.

Ντροπή σου Χρήστο τέτοια αμπαλιαση δεν το περίμενα από σένα.😆

• Haha 3

8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Άσε μας έχει φάει με τη γκρίνια του … δε του αξίζει τέτοια κάρτα , εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι δεξιοί και να πάμε να του την πάρουμε να του βάλουμε ραντεον στο κουτί 

μας σκοτισε τα αρχ...α ότι δεν του αρέσει η πέτσινη σούπα που τα βάζει όλα δεξιά αλλά του αρέσει το θολό fsr...

• Haha 12

9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αμπαλος απλά! Όχι μπετά ΑΒ αλλά τρομπέτα ο Χρήστος 😆

Spoiler

Δεν θέλω άλλη από αυτή την δεξιά με αριστερές ιδεολογίες .Η δεξιά ΝΔ τελείωσε μαζί με τον Καραμανλή.Εδω μιλάμε για ΝΔ κεντροαριστερά με κλίση προς αριστερά 🤮 

• Haha 4

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

ελπιζω να δουλευει το τριτο φαν με το beta :P

JFC... Μπαίνω λίγο insomnia να χαλαρώσω και να ξεφύγω λίγο από τις γκρίνιες των θηλυκών της ζωής μου (🥰) και πέφτω πάνω σου. Ήμαρτον ρε συ... Καλόμαθες από Amd μου φαίνεται που είναι plug n play.😁 Όχι αγορίνα μου εδώ θα μοχθήσεις, όποιος δουλεύει ανταμοίβεται, αν ήθελες να ζεις με επιδόματα σαν αναρχοάπλυτος αριστερός, ας έμενες amd.

Καλορίζικη (για όσο την κρατήσεις). Ελπίζω την 7800 να την έδωσες στον Πέτρο που του την είχα τάξει.:P

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...