aetos1988 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Aris-leme είπε Σε 2κ ούτε η 4090 δεν πιάνει 60 μάλλον ετοιμάζεται 5090. Σε 4κ........... Το θέμα είναι να αξίζει, όχι μόνο να ρίχνει τις επιδόσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Το θέμα είναι να αξίζει, όχι μόνο να ρίχνει τις επιδόσεις... Συμφωνώ. Στο Alan Wake 2 το Path Tracing σε πόλεις και εσωτερικούς χώρους, όχι μόνο αξίζει, είναι απαραίτητο αν έχεις nvidia κάρτα αφού επιτρέπει να ενεργοποιήσεις το Ray Reconstruction που βοηθάει καθολικά την ποιότητα. Ειδικά στα τζάμια και τις μεταλλικές επιφάνειες το DLSS από μόνο του δεν αρκεί και pixeliάζει. Δεν αξίζει όμως και τόσο στα σκοτεινά δάση, καθότι η βελτίωση είναι ελάχιστη αλλά οι επιδόσεις πατώνουν από την ατελείωτη βλάστηση και το μηδενικό optimization. Στο BM:W (χωρίς να έχω ακόμα το παιχνίδι) μοιάζει να αξίζει αλλά δεν φαίνεται να είναι απαραίτητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Ωραίο φαίνεται, ελπίζω να το ολοκληρώσουν σύντομα και να μην είναι απαγορευτικά βαρύ αλλιώς μάλλον πάω για αναβάθμιση. Αναφορά σε κείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου https://videocardz.com/newz/msi-intros-geforce-rtx-4070-super-gaming-slim-world-of-warcraft-edition-with-five-swappable-backplates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου https://videocardz.com/newz/first-geforce-rtx-4070-gddr6-cards-announced-but-packaging-doesnt-make-it-obvious καλή τρολιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 21 hours ago, panakos_thess said: περιμενω το Killing FLOOR 3 Αργεί ακόμη. Σαν το πρώτο όμως κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Half Life 2 - RTX Remix Preview από την GamesCon 2024 Επεξ/σία 23 Αυγούστου από aki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 9 ώρες πριν, aki είπε Half Life 2 - RTX Remix Preview από την GamesCon 2024 Γαμάτο, δε λέω...μόνο που ξέχασαν να βάλουν σκιά στον χαρακτήρα και σε ότι κουβαλάει. Λεπτομέρειες. 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πάρα πολύ εντυπωσιακό οπτικά (αλλά με τί h/w θα τρέξει?), αλλά θέλει πολλή δουλειά σε όλα τα υπόλοιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Με το HW που τρέχουν τα AW2, Wukong και Star Wars Outlaws. Δηλαδή DLSS + FG και καλή κάρτα. Btw, δεν χρησιμοποιεί HW RT αλλά UE5 Lumen. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου DLSS Q (σε 1440p και πάνω) + FG + 100-ish fps είναι καλή εμπειρία. Με την 4070 βγάζω 60-70fps έτσι σε games με PT, άρα θες 4070ti ή ίσως ακόμη και 4070Ti super και πάνω. Σε AMD μεριά ούτε η ΧΤΧ δεν φτάνει εκτός αν ρίξεις settings και στο PT ρίχνω settings σημαίνει κλείνω το PT στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2024 στις 1:34 ΠΜ, Retromaniac είπε Και μένα μου έβγαλε ένα 14.2% επάνω. Και είμαι και με DSR που χάνει και λίγο από το downscale. το δοκιμασα και εγω ,85avg βγαζω εγω 76avg ο steve Επεξ/σία 23 Αυγούστου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Ρε λέτε να μαγειρεύει νούμερα για να γλιτώσει φόρτο εργασίας; Και κάθε φορά το παίζει εξαντλημένος φάση "τεστάραμε 53 GPU σε 72 παιχνίδια για το βίντεο?? Στείλτε κανένα λινκ πόσο έβγαλε με τι ρυθμίσεις να δω και εγώ με 4070. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, just getting started είπε Ρε λέτε να μαγειρεύει νούμερα για να γλιτώσει φόρτο εργασίας; Και κάθε φορά το παίζει εξαντλημένος φάση "τεστάραμε 53 GPU σε 72 παιχνίδια για το βίντεο?? Στείλτε κανένα λινκ πόσο έβγαλε με τι ρυθμίσεις να δω και εγώ με 4070. \ Βασικα συγκρινα και με το game gpu και εκει ειναι πιο λιγα ,μαλλον υπαρχει η διαφορα λογω drivers η εδοσης benchmark tool και οχι λογω κακου review Επεξ/σία 24 Αυγούστου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα