αποστόλης Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 60ms LAT εχω μεσα πεσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε 60-65 με fg έχουν τραγικό input latency. όχι μόνο στο CP77, αλλά παντού. 55 καρέ με DLSS Quality είναι καλά για FG στo CP 2077;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε 55 καρέ με DLSS Quality είναι καλά για FG στo CP 2077;; 55 αρχικά εννοείς ή 55 με FG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Ώστε έχω μπόλικο input lag. Για αυτό μου φαίνεται το παιχνίδι κάπως "πλαδαρό"; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Μόλις τώρα, αποστόλης είπε Ώστε έχω μπόλικο input lag. Για αυτό μου φαίνεται το παιχνίδι κάπως "πλαδαρό"; ακριβώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 minute ago, just_a_dude said: ακριβώς Και τι κανουμε? βαζουμε "απλο" ray tracing και ριχνουμε settings να φανταστω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου βαζω να παιξω μεχρι και παιχνιδια της πλακας και κολλαει το συμπαν ολοκληρο.. ολοκαινουργιο pc εκτος των σκληρων. 4090 asus tuf, 17-14700k, 64 bg ram kingston fury,,, 1200 watt corsair psu... wtf δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Gdros07 είπε βαζω να παιξω μεχρι και παιχνιδια της πλακας και κολλαει το συμπαν ολοκληρο.. ολοκαινουργιο pc εκτος των σκληρων. 4090 asus tuf, 17-14700k, 64 bg ram kingston fury,,, 1200 watt corsair psu... wtf δηλαδη Δηλαδή; Που σου κολλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δηλαδή; Που σου κολλάει; 100% cpu,, spikes, ,,,γενικα γτπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε 55 αρχικά εννοείς ή 55 με FG; 55 αρχικά, με DLSS Quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε 55 αρχικά, με DLSS Quality. καλα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 19 ώρες πριν, aki είπε Ίσως είναι καλή ιδέα προληπτικά, εφόσον έβαλες 12vhpwr από PSU, να τοποθετήσεις ένα ανεμιστήρα να ψύχει το 16pin πάνω στο PSU. Ένα από τα αδύνατα σημεία του connector είναι η αυξημένη ροή ρεύματος από μικρές επιφάνειες καλωδίων, που αυξάνει θερμοκρασία τοπικά. Το χταπόδι με 3 καλώδια θα δουλεύει απροβλημάτιστα, αν όχι καλύτερα αφού ίσως να παρέχει παραπάνω τάση από το 16pin του PSU που είναι fixed 450watt. Με τα 4 καλώδια θα είχες παραπάνω ασφάλεια νομίζω. το καλωδιο του psu ειναι 600 watt , αρα ιδια watt με χταποδι και τεσσερα 8pin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 hour ago, Gdros07 said: βαζω να παιξω μεχρι και παιχνιδια της πλακας και κολλαει το συμπαν ολοκληρο.. ολοκαινουργιο pc εκτος των σκληρων. 4090 asus tuf, 17-14700k, 64 bg ram kingston fury,,, 1200 watt corsair psu... wtf δηλαδη Στο task manager τρέχει τίποτα στο 100%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου GeForce RTX @ QuakeCon 2024: RTX Demos, Modding Contest & More https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-at-quakecon-2024/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, αποστόλης είπε Στο task manager τρέχει τίποτα στο 100%? το ιδιο το παιχνιδι,, επισης δεν στεκει να βαζω παιχνιδι του 2013 και να εχω 20 fps ενω με την gtx 770 ειχα 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα