Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2380

• Arkin

1978

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Πριν από 20-25 μέρες το τελείωσα μαζί με το Phantom Liberty. 60-70 ώρες παιχνιδιού. Με RT/PT/FG.

Μου έκανε εντύπωση η παντελής απουσία stuttering.

Λογικό, με 3δ είσαι εσύ...ο @akoinonitos με το σαπακα...δεν ξέρει κι από tuning...λογικό.

• Haha 6
Δημοσ.
7 hours ago, akoinonitos said:

Εγω οπως παιζω χωρις rt/pt εχω stutters κανονικοτατα οταν αλλαζω περιοχη

spacer.png

γιαυτό έχεις stutter επειδή παίζεις χωρίς rt/pt😂😂😂

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Λογικό, με 3δ είσαι εσύ...ο @akoinonitos με το σαπακα...δεν ξέρει κι από tuning...λογικό.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το δεύτερο σκέλος 

• Haha 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το δεύτερο σκέλος 

Το 2ο σκέλος είναι μετά τα πρώτα αποσιωπητικά, για να μην έχουμε παρανοήσεις

:devil:

• Haha 1
Δημοσ.

Έχετε κανένα dlss dll έκδοση ή dlss preset (a/c/d κλπ) να προτείνετε για cyberpunk?

Το έχω για να τρέχω γύρω γύρω όσο κάνω tuning τις μνήμες, και δεν παλεύονται τα trails/ghosting που αφήνουν όλοι οι χαρακτήρες όταν κινούνται.

Επίσης για όσους δεν το ξέρουν, έχει μια ωραία λειτουργία που σου επιτρέπει να θέσεις target frame rate, καθώς και min-max render internal resolution. Οπότε αν θες custom dlss % απλά θέτεις ίδιο ποσοστό στο min και max (πχ 75%) και το internal res μένει σταθερό ανεξαρτήτως (target) frame rate.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα ακολουθήσω την συμβουλή του @Tambas91 και θα αλλάξω επάγγελμα, θα γίνω καρτέμπορας, οπότε ό,τι θέλετε από καρτουλες σε μένα παιδιά, θα έχω τις καλύτερες τιμές 😋

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του @Tambas91 και θα αλλάξω επάγγελμα, θα γίνω καρτέμπορας, οπότε ό,τι θέλετε από καρτουλες σε μένα παιδιά, θα έχω τις καλύτερες τιμές 😋

Ελπίζω να μας προμηθεύεις με τις καλές τις πράσινες και όχι β κατηγορίας :P

• Haha 4
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ελπίζω να μας προμηθεύεις με τις καλές τις πράσινες και όχι β κατηγορίας :P

Eσύ με 14700/900Κ+4090 (aka "oxidation"+12vHPwr) που είσαι, βγάζεις ακόμα γλώσσα αντί να πας κανένα 2μηνο τουλάχιστον στο Αγ.Όρος μπας και σχωρεθείς?

• Haha 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Eσύ με 14700/900Κ+4090 (aka "oxidation"+12vHPwr) που είσαι, βγάζεις ακόμα γλώσσα αντί να πας κανένα 2μηνο τουλάχιστον στο Αγ.Όρος μπας και σχωρεθείς?

Εκεί ήταν, στην μονή Εσφιγμένου αλλά την έκανε μόλις ξεκίνησαν τα δύσκολα 😂

• Haha 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Λετε οταν βγει η σειρα 5ΧΧΧ καμια μεταχειρη 4090 σε καλη τιμη αξιζει?τι εχετε να πειτε?

Αναλογα στα ποσα θα ερθει η 5080 και τι performance θα εχει. Αν βγει τιποτα 1500 ευρω η 5080 με επιδοσεις +5-10% απο 4090 τοτε προφανως θα πεσει η 4090 στα 1200-1300. Αλλα εχουμε ακομα 5-6 μηνες το πανε χαλαρα σε αυτη τη γενια.

Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Αναλογα στα ποσα θα ερθει η 5080 και τι performance θα εχει. Αν βγει τιποτα 1500 ευρω η 5080 με επιδοσεις +5-10% απο 4090 τοτε προφανως θα πεσει η 4090 στα 1200-1300. Αλλα εχουμε ακομα 5-6 μηνες το πανε χαλαρα σε αυτη τη γενια.

και εγω ετσι το σκεφτομαι αν η 5080 δεν καιει αυτα που καιει η 4090 και εχει 20gb+ vram τοτε θα παω εκει αλλα θα δουμε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...