Gdros07 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) τρια pc εχω αλλαξει,,, ενα στα 18 , ενα στα 28 και ενα στα 40... ε αμα δεν παρω 4090 τωρα ε πότε; χαχαχααχχααχαχαχ να αντεξει να τη χαρουν τα παιδια μου και εγω Στις 13/10/2022 στις 5:54 ΜΜ, valantis123 είπε Πολυ καλή φάση αυτή με τον ανταπτορα στα 3χ8 πιν 450watt στο 4ο 600 αρα δεν σε υποχρεώνει να έχεις και τα 4 συνδεδεμένα. Αρα έχουν και όλες τα ιδια PL 133% max αφού όλες έχουν ανταπτορα με 4 εξόδους. @acalm Όχι πάλι κουτιά... δείξτε καμιά κάρτα! καλορίζικη! Ειναι οκ με 3χ 8 Pins; Δε θα αποδιδει καλυτερα με 4; Η το λες απο θεμα καταναλωσης; Επεξ/σία 15 Ιουλίου από Gdros07 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Gdros07 είπε Ειναι οκ με 3χ 8 Pins; Δε θα αποδιδει καλυτερα με 4; Η το λες απο θεμα καταναλωσης; Κανονικά θα δουλεύει και με τα 3 αλλά, έχεις 4ο 8πιν να βάλεις? αν έχεις εννοείται το βάζεις και αστο να τα αποσυνδέσουν τα εγγόνια όταν έρθει η ώρα να ψάξουν τι είχε φτιάξει ο παππούς τους 😆 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, valantis123 είπε Κανονικά θα δουλεύει και με τα 3 αλλά, έχεις 4ο 8πιν να βάλεις? αν έχεις εννοείται το βάζεις και αστο να τα αποσυνδέσουν τα εγγόνια όταν έρθει η ώρα να ψάξουν τι είχε φτιάξει ο παππούς τους 😆 https://shopflix.gr/p/SF-14162595/trofodotiko-ypologisti-coolermaster-mwe-gold-v2-1250w-full-modular-80-plus-gold-14137117 νομιζω εχει 4 ( δεν εχει ερθει ακομα τα περιμενω ολα μαζι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Gdros07 είπε https://shopflix.gr/p/SF-14162595/trofodotiko-ypologisti-coolermaster-mwe-gold-v2-1250w-full-modular-80-plus-gold-14137117 νομιζω εχει 4 ( δεν εχει ερθει ακομα τα περιμενω ολα μαζι ) Ναι 4 έχει κομπλέ είσαι. Βέβαια θα μπορούσες να πάρεις και τροφοδοτικό με το 16πινο το καινούργιο αλλά δεν πειράζει άστο είναι για αυτούς που βάζουν τα κουτιά πάνω στα γραφεία και τα χαζεύουν, εσυ βάλε το χταπόδι για ρεύμα στην κάρτα και ασε το κουτί εκεί κάτω στην γωνία μέχρι να γίνει κειμήλιο 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 8 ώρες πριν, valantis123 είπε Ναι 4 έχει κομπλέ είσαι. Βέβαια θα μπορούσες να πάρεις και τροφοδοτικό με το 16πινο το καινούργιο αλλά δεν πειράζει άστο είναι για αυτούς που βάζουν τα κουτιά πάνω στα γραφεία και τα χαζεύουν, εσυ βάλε το χταπόδι για ρεύμα στην κάρτα και ασε το κουτί εκεί κάτω στην γωνία μέχρι να γίνει κειμήλιο 😁 Ούτως ή άλλως το γραφείο μου έχει θέση για tower χαμηλά.... Δυστυχώς δεν θα το χαζεύω.... Αλλά η ουσία είναι να χαζεύω FPS και γραφικά όχι hardware χιχιχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Gdros07 είπε Ούτως ή άλλως το γραφείο μου έχει θέση για tower χαμηλά.... Δυστυχώς δεν θα το χαζεύω.... Αλλά η ουσία είναι να χαζεύω FPS και γραφικά όχι hardware χιχιχι Αν εχεις RGB θα εισαι καπως ετσι 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Έχουμε κάνα νέο σχετικά με το πότε θα αλλάξει αυτό το ρημάδι το nVidia Control Panel; Έχω βαρεθεί να το βλέπω και να μου θυμίζει τα Windows XP. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Έχουμε κάνα νέο σχετικά με το πότε θα αλλάξει αυτό το ρημάδι το nVidia Control Panel; Έχω βαρεθεί να το βλέπω και να μου θυμίζει τα Windows XP. Γιατί να μην μας θυμίζει τα ΧP; Εδώ πληρώνεις να πας στα μουσεία. Γιατί να μην έχουμε και εμείς ένα κομμάτι τις αρχαιότητας στα PC μας; Y.Γ. Σοβαρά πάντως, υπάρχει η nvidia app που είναι σε beta και θα αντικαταστήσει το control panel. Βάζουν σιγά σιγά τα features. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από just_a_dude 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Μονο εμενα μαρεσει το control panel της NVIDIA? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Ούτε nvidia app ούτε τίποτα άλλο μόνο driver install και είμαστε πένα 😉😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Γιατί να μην μας θυμίζει τα ΧP; Εδώ πληρώνεις να πας στα μουσεία. Γιατί να μην έχουμε και εμείς ένα κομμάτι τις αρχαιότητας στα PC μας; Y.Γ. Σοβαρά πάντως, υπάρχει η nvidia app που είναι σε beta και θα αντικαταστήσει το control panel. Βάζουν σιγά σιγά τα features. Νομίζω το nVidia App θα αντικαταστήσει το Ge Force Experience και όχι το Control Panel. Πάντως όταν βάζω Sharpening από το App έχω παρατηρήσει μεγάλη μείωση επιδόσεων της τάξης των 8 καρέ σε σχέση με το αν το βάλω από το Control Panel. Αυτό βέβαια σε παλιό game (Total War: Rome 2) αλλά πιστεύω ότι ισχύει και σε πιο καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Νομίζω το nVidia App θα αντικαταστήσει το Ge Force Experience και όχι το Control Panel. Πάντως όταν βάζω Sharpening από το App έχω παρατηρήσει μεγάλη μείωση επιδόσεων της τάξης των 8 καρέ σε σχέση με το αν το βάλω από το Control Panel. Αυτό βέβαια σε παλιό game (Total War: Rome 2) αλλά πιστεύω ότι ισχύει και σε πιο καινούργια. θα αντικαταστήσει και τα δύο (experience και panel). Ναι αυτό με το sharpening ισχύει, αλλά είναι beta ακόμη, λογικό να υπάρχουν θέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε θα αντικαταστήσει και τα δύο (experience και panel). Ναι αυτό με το sharpening ισχύει, αλλά είναι beta ακόμη, λογικό να υπάρχουν θέματα. Μάλιστα. Πάντως και πιο παλιά που το είχα δοκιμάσει από το Ge Force Experience πάλι την ίδια μείωση επιδόσεων είχα. Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου ΝVCLEANINSTALL και τα μυαλα στο μπλεντερ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 hours ago, _Theo_ said: Έχουμε κάνα νέο σχετικά με το πότε θα αλλάξει αυτό το ρημάδι το nVidia Control Panel; Έχω βαρεθεί να το βλέπω και να μου θυμίζει τα Windows XP. Δεν ελπίζω πριν τις RTX5000 κι επειδή είμαι απαισιόδοξος, ούτε καν στο launch τους. 😛 1 hour ago, _Theo_ said: Νομίζω το nVidia App θα αντικαταστήσει το Ge Force Experience και όχι το Control Panel. Και τα 2 θα αντικαταστήσει κααααποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα