Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε horizon forbidden west Το έχω. Αλλά δεν έχω 120hz να δοκιμάσω stutters. Μόνο για popin μπορώ να σας πω χωρίς vsync. Πειτε μου μόνο settings. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εμένα πάντως το σώμα μου είναι έτοιμο για AMD κάρτα. Έτσι για να πάθει ντουβρουτζά ο @Tambas91 άκουσε να δεις αλητάκο... άπαξ και φύγεις από το πράσινο στρατόπεδο μη ξανά πατήσεις το πόδι σου... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε άκουσε να δεις αλητάκο... άπαξ και φύγεις από το πράσινο στρατόπεδο μη ξανά πατήσεις το πόδι σου... Έτσι... Δώσε πόνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το έχω. Αλλά δεν έχω 120hz να δοκιμάσω stutters. Μόνο για popin μπορώ να σας πω χωρίς vsync. Πειτε μου μόνο settings. 1440p dlaa + fg και τερμα τα graph settings. βαλε και στο afterburner να βλεπεις τα frame times ,pop in δεν θα δεις παντου μονο οταν τιγκαρει η vram Επεξ/σία 8 Ιουλίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε 1440p dlaa + fg και τερμα τα graph settings. βαλε και στο afterburner να βλεπεις τα frame times ,pop in δεν θα δεις παντου μονο οταν τιγκαρει η vram Υπόψιν παίζει και η ταχύτητα του SSD ρόλο. Εμένα είναι 7400+ MB/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Υπόψιν παίζει και η ταχύτητα του SSD ρόλο. Εμένα είναι 7400+ MB/s ρε στον ιδιο συστημα κουμπωνω 4070s και 7800 ,στην μια ειναι αργος ο δισκος και στην αλλη γινεται γρηγορος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ρε στον ιδιο συστημα κουμπωνω 4070s και 7800 ,στην μια ειναι αργος ο δισκος και στην αλλη γινεται γρηγορος? Όχι ρε, λέω στο σύστημα μου μπορεί να μη δω αν είμαι οριακά και εγώ γιατί μπορεί να είναι πιο γρήγορος ο SSD από το σύστημα που δοκίμασες. Εννοείται ότι στη 7800 δεν βλέπεις λόγω μνήμης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ρε στον ιδιο συστημα κουμπωνω 4070s και 7800 ,στην μια ειναι αργος ο δισκος και στην αλλη γινεται γρηγορος? Έχασα επεισόδια πολλά!! Πήρες Nvidia RTX 4070s;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε Έχασα επεισόδια πολλά!! Πήρες Nvidia RTX 4070s;; εχω μια προσωρινα για δοκιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/nvidia-offers-black-myth-wukong-with-geforce-rtx-40-series-purchase-rtx4060-4050-excluded Επεξ/σία 9 Ιουλίου από xartemporas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Μια χαρά. Ώρα να βρεθεί και το πολυπόθητο κλειδακι του παιχνίδαρου σε χαμηλότερη τιμή από κάναν τυπά στο ebay/reddit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-offers-black-myth-wukong-with-geforce-rtx-40-series-purchase-rtx4060-4050-excluded Δυνατο bundle επρεπε μιας και ειχε πολυ καιρο να δωσει κατι. Το Wukong ειναι καθαρα παιχνιδι της nvidia στοιχημα οτι δεν θα τρεχει καλα στις amd. 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μια χαρά. Ώρα να βρεθεί και το πολυπόθητο κλειδακι του παιχνίδαρου σε χαμηλότερη τιμή από κάναν τυπά στο ebay/reddit. Steamtrades μονο θα βρεθουν πιστευω πολλα κλειδια μιας και θα ερθει και με φθηνοτερες καρτουλες οποτε κατι θα γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Φθηνότερες... μόνο οι 4070 "ας πούμε" πως ανήκει εκεί. Κατά τ άλλα, για όσους ενδιαφέρονται από την Ελλαδίτσα παράλληλα με την ενδεχόμενη αγορά καρτούλας. Πλαίσιο ✓ msystems ✓ έχουν ενημερωθεί ήδη για την προσφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε FG+DLSS Performance+Full ray tracing σε 4Κ. Mια χαρα τα βλεπω τα νουμερα. Θα γονατισουν καρτουλες αρκει να μην φαει κανα downgrade μεχρι το release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα