Westbaum Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18-23/7 Open Beta 17/9 Global Launch Επεξ/σία 19 Ιουνίου από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου https://www.guru3d.com/story/nvidia-becomes-worlds-most-valuable-company-amid-ai-boom/ Απλά insane αν αναλογιστούμε που βρισκόταν πριν 10-20 χρόνια και τι κατάφερε σταδιακά από την στιγμή που μπήκε στα datacenters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Πουλάει καλά η παραμύθα του δήθεν AI γι' αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Το "AI" είναι το νέο buzzword. Δικός μου άνθρωπος δουλεύει σε γνωστό ερευνητικό κέντρο. Μου είπε ότι "αν πουλήσεις ένα προϊόν που έχει απλά έναν αλγόριθμο αλλά το παρουσιάσεις σαν τεχνητή νοημοσύνη τότε θα το πουλήσεις πολύ πιο εύκολα". Ξαφνικά πηξαμε σε ai σε κλιματιστικά, wifi routers, καφετιέρες αυτοκίνητα και ένα σωρό άλλα όταν ουσιαστικά είναι απλοί αλγόριθμοι. Να μη ξεχνάμε αυτό το αριστούργημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε 18-23/7 Open Beta 17/9 Global Launch ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Πουλάει καλά η παραμύθα του δήθεν AI γι' αυτό. υπαρχει οντως η παραμύθα που πουλάει αλλά υπάρχει και η ουσιαστική του χρήση. Το βλέπω απο πρώτο χέρι και απο τα μεγάλα LLM (Bedrock, OpenAI, Vertex AI) αλλα και απο εργαλεία τύπου Sagemaker που προσφέρουν διάφορους αλγόριθμους για data M/L. Αυτοι που πληρώνουμε τους μεγάλους cloud providers για ΑΙ χρήση δεν φαινόμαστε στην "marketing" αγορά και γράφουμε μεγάλα run rate τα οποια δικαιολογούν και τις τρελές πωλήσεις της Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Μια ερώτηση για όσους ίσως γνωρίζουν. Έχω το ROG STRIX 850G . Μπορεί να σηκώσει την RTX 4080 super? Στα requirements της κάρτας γράφει 850w πάντως . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, kriosgr είπε Μια ερώτηση για όσους ίσως γνωρίζουν. Έχω το ROG STRIX 850G . Μπορεί να σηκώσει την RTX 4080 super? Στα requirements της κάρτας γράφει 850w πάντως . Με γεια! ναι. Ποιο cpu έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Με γεια! ναι. Ποιο cpu έχεις; 12700k και 64GB DDR5 4800 MHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, kriosgr said: Μια ερώτηση για όσους ίσως γνωρίζουν. Έχω το ROG STRIX 850G . Μπορεί να σηκώσει την RTX 4080 super? Στα requirements της κάρτας γράφει 850w πάντως . Σε παρακαλώ στήριξε το κουτί στη πλάτη του καθίσματος και βάλε του ζώνη. 😁😁😁😁😁 Μεγεια! Μια χαρά θα είσαι! Επεξ/σία 20 Ιουνίου από αποστόλης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, kriosgr είπε 12700k και 64GB DDR5 4800 MHz. μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 40 minutes ago, kriosgr said: Μια ερώτηση για όσους ίσως γνωρίζουν. Έχω το ROG STRIX 850G . Μπορεί να σηκώσει την RTX 4080 super? Στα requirements της κάρτας γράφει 850w πάντως . Μεγειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Και 4090(450W bios) σηκώνει το 850άρι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα