LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μου ηρθε η 4070 Super Ventus 2X OC ε και σε μενα εχει ψηλες θερρμοκρασιες αν και ειμαι σε δωματιο χωρις κλιματιστικο και εχω ιδρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Χωρίς AC το καλοκαίρι δεν παλεύεται το gaming, καλύτερα να πας έξω για μπύρες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γιατι το Last of Us μου παιζει με την καρτα του επεξεργαστη τι εχω κανει; Ακυρο το εφτιαξα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 7 hours ago, LLLEFTERIS said: Μου ηρθε η 4070 Super Ventus 2X OC ε και σε μενα εχει ψηλες θερρμοκρασιες αν και ειμαι σε δωματιο χωρις κλιματιστικο και εχω ιδρωσει. Γενικά και εγώ που είμαι χωρίς κλιματιστικό (2 κλιματιστικά στο σπίτι κανένα δεν φτάνει να φέρει αέρα στο γραφείο) τον θόρυβο δεν τον γλιτώνω, εκτός και αν βάλω κόφτη στα ~70 καρέ και πέσει η κατανάλωση στα <120 watt. Και από ότι βλέπω οι 4070super παίζουν στα περίπου 10500 σκορ στα 1440p, οπότε δεν έχεις καμιά ιδιαίτερη απόκλιση. Οκ οι θερμοκρασίες είναι λίγο ψηλά... Αλλά επίσης άλλο το furmark, άλλο το gaming. Σε τι κουτί την έχεις? Τι διάταξη οι ανεμιστήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Πάλι καλά που δεν παίζετε με 4090 χωρίς AC 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Χωρίς AC το καλοκαίρι δεν παλεύεται το gaming, καλύτερα να πας έξω για μπύρες. Συμφωνώ,ανάλογα και το σπίτι βέβαια.Στο σπίτι της γυναίκας μου όταν πάμε,έχει μέσα μόνιμα αυτές τις μέρες 32 βαθμούς,ούτε να κοιμηθούμε δεν μπορουμε,φαντάσου να παίζεις τι ταλαιπωρία θα φας.Σε αυτό που μένουμε εμείς,έχουμε χωρίς κλιματιστικό 26 βαθμους.Βαραω με την 7900GRE 2ωρακι με 58 πυρήνα και ανεμιστήρες στο 50% και 304W. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εναλλακτικα εκτος απο κλιματιστικα υπαρχουν και ανεμιστηρες στο εμποριο Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 7 ώρες πριν, just getting started είπε Γενικά και εγώ που είμαι χωρίς κλιματιστικό (2 κλιματιστικά στο σπίτι κανένα δεν φτάνει να φέρει αέρα στο γραφείο) τον θόρυβο δεν τον γλιτώνω, εκτός και αν βάλω κόφτη στα ~70 καρέ και πέσει η κατανάλωση στα <120 watt. Και από ότι βλέπω οι 4070super παίζουν στα περίπου 10500 σκορ στα 1440p, οπότε δεν έχεις καμιά ιδιαίτερη απόκλιση. Οκ οι θερμοκρασίες είναι λίγο ψηλά... Αλλά επίσης άλλο το furmark, άλλο το gaming. Σε τι κουτί την έχεις? Τι διάταξη οι ανεμιστήρες? Lian Li O11 Air Mini Μπροστα ειναι η 280 υδροψυξη πισω ο 120αρης του κουτιου δυο 140αρηδες κατω να βαζουν αερα μεσα στο κουτι και δυο 140αρηδες πανω να βγαζουν αερα απο το κουτι. Εκτος απο της υδροψυξης που ειναι Arctic ο 12αρης και οι 4 140αρηδες ειναι της Lian Li αυτοι που εχει μεσα το κουτι. Απλα το κουτι οταν το αγοραζεις εχει τον 120αρη πισω και δυο 140αρηδες και βρηκα και πηρα ακομα δυο 140αρηδες. Αλλα ακομα και σε Bench ειναι αθορυβος εντελως ο υπολογιστης κοιμασαι διπλα του. Σε δυο παιχνιδια το Last Of Us και το Forza Horizon εφτασα τους 62 βαθμους δεν πηγε παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 31 minutes ago, LLLEFTERIS said: Lian Li O11 Air Mini Μπροστα ειναι η 280 υδροψυξη πισω ο 120αρης του κουτιου δυο 140αρηδες κατω να βαζουν αερα μεσα στο κουτι και δυο 140αρηδες πανω να βγαζουν αερα απο το κουτι. Εκτος απο της υδροψυξης που ειναι Arctic ο 12αρης και οι 4 140αρηδες ειναι της Lian Li αυτοι που εχει μεσα το κουτι. Απλα το κουτι οταν το αγοραζεις εχει τον 120αρη πισω και δυο 140αρηδες και βρηκα και πηρα ακομα δυο 140αρηδες. Αλλα ακομα και σε Bench ειναι αθορυβος εντελως ο υπολογιστης κοιμασαι διπλα του. Σε δυο παιχνιδια το Last Of Us και το Forza Horizon εφτασα τους 62 βαθμους δεν πηγε παραπανω. Ε εντάξει μια χαρά είσαι τότε από θερμοκρασίες. Και η διάταξη κομπλέ αφού φέρνεις φρέσκο αέρα από κάτω στη GPU. Παρακολούθησε το λίγο και σε άλλα παιχνίδια και μην σε νοιάζει και πολύ το furmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Το Furmark μου ειχε καψει μια AMD 8GB δεν θυμαμαι νομιζω R9 390 Sapphire παλι καλα που ειχα εγγυηση. Ο υπολογιστης το 95% ειναι για να χαζευω σελιδες στο ιντερνετ αντε κανα δυο φορες τον μηνα να κανω καμια επεξεργασια βιντεο και κανα ΣΚ να αφησω τον μικρο να παιξει καμια ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με furmark και τέτοια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Οριακα τα 16gb ram σε αρκετα παιχνιδια. Καλα στο hogwarts εχω δει μεχρι 29GB μετα απο πολυωρη χρηση και πολλα fast travel. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Arkin said: Οριακα τα 16gb ram σε αρκετα παιχνιδια. Καλα στο hogwarts εχω δει μεχρι 29GB μετα απο πολυωρη χρηση και πολλα fast travel. Αν μέτραγε με καμία 8GB Vram η και με 12GB Vram GPU θα βλέπαμε άλλα νούμερα στην RAM usage. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Aten-Ra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Χρυσές δουλειές λέμε.. NVIDIA is now the most valuable public company in the world Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα