just getting started Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 7 hours ago, kkatzos said: Δηλαδή αν τρέξω το bench του CP με Reflex on vs Reflex off σε 720p θα έχω αξιοσημείωτη διαφορά στο αποτέλεσμα; Εγώ πάντως που είμαι με 5600+4070 και τρώω μπουκάλι μόνιμα αν ανοίξω RT ultra, όντως βλέπω αισθητή διαφορά με reflex on vs off. Το on τρώει τρώει CPU πόρους και έχω αισθητά χαμηλότερα 1% lows και οριακά και averages. Το δε on+boost ακόμα περισσότερο. Αλλά και πάλι είναι τόσο χάλια το latency χωρίς reflex, που αναγκάζομαι να το ανοίξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Με reflex on την παλεύει σχετικά ο 5600Χ. ανάλογα και πόσο cpu heavy είναι το game. Με boost όμως γίνεται γενοκτονία. Βέβαια δεν ξέρω αν το boost έχει κάποια ουσία σε single player. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από just_a_dude 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Μετά την όλη κουβέντα ψήθηκα και έπαιξα 1 ώρα με FG. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά σε παλιό non VRR monitor είναι λες και παίζεις με Vsync, σε ομαλότητα ροής. Αν γινόταν η ίδια δουλειά σε όλα τα games δεν θα είχαμε ανάγκη ούτε το VRR. Υπάρχει εγγενής υποστήριξη για fast sync σε dx12 και οι περισσότεροι devs δεν το αξιοποιούν στο ελάχιστο. Στο CP έκαναν μαγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στο Diablo 4 με RT on τι fps kai latency περιμένουμε με 4090 (1440)_? Σαν πολύ μεγάλο δεν είναι το latency? Χωρίς RT είναι στα 9 με 15ms to frametime Επεξ/σία 16 Ιουνίου από 33Bird33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ δεν παίζω με RT, οι διαφορές είναι αστείες και τα FPS πέφτουν πολύ ενώ το FG προσθέτει αισθητό input lag. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου https://videocardz.com/newz/nvidia-releases-geforce-experience-3-28-first-update-since-november-2023-adds-122-game-optimization-profiles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ δεν παίζω με RT, οι διαρροές είναι αστείες και τα FPS πέφτουν πολύ ενώ το FG προσθέτει αισθητό input lag. σώπα ρε τσάκαλε psycho προσθέτει input lag? μήπως είσαι τσιράκι τις λίζας φιλαράκο? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Tambas91 said: σώπα ρε τσάκαλε psycho προσθέτει input lag? μήπως είσαι τσιράκι τις λίζας φιλαράκο? περα απο την πλακα αυτο που αναφερει για το D4 ισχυει, και ειδικα σε ενα multiplayer που αλληλεπιδρας με παικτες και με δεκαδες objects θες το ελαχιστο δυνατο input lag, και οχι να "προκαλεις" την αυξηση του με εφε που δεν προσφερουν σχεδον καμια οπτικη διαφορα Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Για το D4 συγκεκριμένα το έγραψα και ναι μου κακοφαίνεται το έξτρα latency του FG σ' αυτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μα το έχουμε πει δεκάδες φορές, το FG δεν είναι για multi. Το FG είναι όντως πολύ καλό σε third person single. Ειδικά στο Forbidden West που μπορείς να το βάλεις με DLAA είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Πειτε κανενα καλο bottleneck calculator να δω τον 14700k με την 4070 Super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Πειτε κανενα καλο bottleneck calculator να δω τον 14700k με την 4070 Super Ε δύσκολο να την μπουκαλιάζει σε φυσιολογικές συνθήκες. Μπορείς να βάλεις dlss performance σε cpu heavy games, π.χ. cp77, tomb raider, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Ε δύσκολο να την μπουκαλιάζει σε φυσιολογικές συνθήκες. Μπορείς να βάλεις dlss performance σε cpu heavy games, π.χ. cp77, tomb raider, κτλ. Εγω δεν παιζω επεξεργασια βιντεο φωτο κανω ο μικρος αν θα παιξει γιατι εκανα την βλακεια και του αγορασα το φιφα 24 για υπολογιστη δεν ειχα δει οτι με λιγα παραπανω το αγοραζα για το PS5 Α και το Forza Horizon 5 που παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω δεν παιζω επεξεργασια βιντεο φωτο κανω ο μικρος αν θα παιξει γιατι εκανα την βλακεια και του αγορασα το φιφα 24 για υπολογιστη δεν ειχα δει οτι με λιγα παραπανω το αγοραζα για το PS5 Α και το Forza Horizon 5 που παιζει. Τεζα θα πηγαίνουν αυτά σε αυτό το σύστημα. Κανένα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Περιμένω την Gigabyte RTX 4080 super gaming oc μέσα στην εβδομάδα. 😙 Να ξεκουραστεί και λίγο η RTX 3070 που έχω τώρα η οποία αγωνίζεται ματαίως να ανταπεξέλθει σε 3840Χ2160 100Hz η καψερή. 😄 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα