Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, just getting started είπε Εντωμεταξύ άνοιξα πρώτη φορά σήμερα το GeForce experience μετά από μήνες, και εκτός από το ότι έκανε αυτόματη ενημέρωση (wtf?) ενώ τις είχα κλειστές, είδα τους 3 μήνες δώρο. Εμένα πάντως μπήκαν κανονικά οι 3 μήνες, και ας είχα παλιότερα κάνει δωρεάν trial, 1€ μήνα, πακέτα χρόνου με μετατροπή live gold κλπ. Έχει ημερομηνία λήξης το 3μηνο? Δε το είδα πάντως χθες που πέρασα το drive. Κάτι δώρα για το call of duty είχε, τουλάχιστον μέχρι και τους προηγούμενους drivers, χωρίς να έχω κάποιο call of duty 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εμένα όταν βάζω τον κωδικό στη σελίδα της Microsoft μου λέει αυτό "Ελέγξτε τις οδηγίες που συνοδεύουν τον κωδικό σας. Ίσως χρειαστεί να τον εξαργυρώσετε σε διαφορετική σελίδα ή συσκευή ή ενδέχεται να μην έχετε δικαίωμα εξαργύρωσης αυτού του κωδικού." Επεξ/σία 5 Ιουνίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Εμένα όταν βάζω τον κωδικό στη σελίδα της Microsoft μου λέει αυτό "Ελέγξτε τις οδηγίες που συνοδεύουν τον κωδικό σας. Ίσως χρειαστεί να τον εξαργυρώσετε σε διαφορετική σελίδα ή συσκευή ή ενδέχεται να μην έχετε δικαίωμα εξαργύρωσης αυτού του κωδικού." Εισαι παλιος χρηστης για αυτο και μενα αυτο μου βγαζει. Μονο σε νεους χρηστες πιανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Εισαι παλιος χρηστης για αυτο και μενα αυτο μου βγαζει. Μονο σε νεους χρηστες πιανει. Α οκ. Όποιος θέλει τον κωδικό και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, ας μου στείλει ένα pm. Ο πρώτος που θα στείλει θα τον πάρει. Αλλά μόνο άτομα γνωστά που μιλάμε εδώ. Όχι άκυροι τυχοδιώκτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Α οκ. Όποιος θέλει τον κωδικό και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, ας μου στείλει ένα pm. Ο πρώτος που θα στείλει θα τον πάρει. Αλλά μόνο άτομα γνωστά που μιλάμε εδώ. Όχι άκυροι τυχοδιώκτες. Θέλω τον κωδικό δεν είμαι τυχοδιώκτης 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 40 minutes ago, Mr Aris said: Έχει ημερομηνία λήξης το 3μηνο? Δε το είδα πάντως χθες που πέρασα το drive. Κάτι δώρα για το call of duty είχε, τουλάχιστον μέχρι και τους προηγούμενους drivers, χωρίς να έχω κάποιο call of duty 🤣 5 Ιουλίου, ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων έλεγε αν θυμάμαι καλά. Εγώ για να μην το ξεχάσω το έκανα κατευθείαν πάντως, άσχετα που δεν θα έχω χρόνο για κάνα μήνα να παίξω πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Νταξ θα ζήσω την εμπειρία του Starfield επιτέλους 🤣🥳 4 μήνες για μένα ο ένας ultimate 👀🤣 Άμα είσαι fanboy ο πετσινος το εκτιμά 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Πουθενα δεν εμφανιζει καιτ για redeem σε εμενα. Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, αποστόλης είπε Πουθενα δεν εμφανιζει καιτ για redeem σε εμενα. Κριμα δεν βλέπεις αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 9 minutes ago, Mr Aris said: δεν βλέπεις αυτό? ουτε σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 55 minutes ago, Mr Aris said: δεν βλέπεις αυτό? Κενό όπως του cyberguy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Έχετε ενημερώσει το nvidia app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Και εμένα έτσι κενό ήταν στην αρχή, και σε κάποια φάση εμφανίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Arkin said: Η nvidia δινει 3 μηνες δωρεαν game pass για οσους εχουν nvidia καρτα απο 1000 series και πανω. Στο nvidia app πατε αριστερα στο redeem και θα σας το εμφανισει. Ειναι για νεους χρηστες στην υπηρεσια. Με εδωσε κωδικο εμενα αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω μιας και ειχα game pass παλιοτερα. Πήραμε τα @@ μας και ηρεμήσαμε. Δε φαίνεται τίποτα. Ε προφανώς δε θα δούλευε ( και σε μένα). Τα έδωσε όλα ο Πέτσινος. Δε βγαίνει $$$ λέμε το αγόρι, δε! EDIT: από το dealabs.com "I just spoke with nvidia support. They told me that due to the high demand, they ran out of code... So it's over." Επεξ/σία 6 Ιουνίου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πήραμε τα @@ μας και ηρεμήσαμε. Δε φαίνεται τίποτα. Ε προφανώς δε θα δούλευε ( και σε μένα). Τα έδωσε όλα ο Πέτσινος. Δε βγαίνει $$$ λέμε το αγόρι, δε! EDIT: από το dealabs.com "I just spoke with nvidia support. They told me that due to the high demand, they ran out of code... So it's over." ουτε vram να ηταν 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα