Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου PSU βρωμάει μιας και ''τσινάει'' μόλις δουλεύει η GPU γιατί αρχίζουν τα πολλά watt..Διαφορετικά ίσως παίζει κάτι με την κάρτα, χωρίς δοκιμές σε άλλο σύστημα δεν θα βγάλεις άκρη πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 9 ώρες πριν, Tambas91 είπε Houston we have a problem... Την προηγουμενη βδομάδα έκανα ένα format το pc και το σκ έκατσα και πέρασα πάλι προγράμματα κάνα παιχνίδι κτλπ... αφήνω λοιπόν το pc ανοιχτό την κυριακή βγαίνω έξω και όταν γύρισα παρατήρησα ότι είχε κάνει restart, δε δίνω σημασία πάω να ανοίξω youtube στον brave αποσυνδέονται οι οθόνες... βγάζω βάζω καλώδια τίποτα, κάνω restart ανοίγουν κανονικά... Μη τα πολυλογώ πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι δε προλαβαίνει να δείξει τα logo το ίδιο... βγάζω κάρτα, μνήμες τα ξαναβάζω το ίδιο τα γυρνάω όλα default τζίφος... έτρεξα όλα τα cinebench κομπλέ έτρεξα memtest5 μια χαρά... Με τα πολλά με τα λίγα παρατήρησα ότι όταν πήγαινε να κάνει λίγη δουλειά η gpu συνέβαινε αυτό... όχι απλά να ανοίξω ένα video αλλα να το κάνει upscale με το rtx video Το αφήνω κάνω πάλι format σήμερα στην αρχή φαίνονται να δουλεύουν όλα σωστά και μετά από λίγο το ίδιο αποκλείω μνήμες, επεξεργαστή, δίσκο μιας και τα στρεσαρα και δεν έκανε κιχ με καλές θερμοκρασίες.. άμα ήταν το τροφοδοτικό δε θα έκανε κόλπα στα test? οποτε η λογική μου μου λέει ή καλώδιο ή κάρτα γραφικών... Λέω να την πάω στο πλαίσιο που την πήρα μια από τις επόμενες μέρες να κάνουν καμια δοκιμη σε άλλο σύστημα, κάθε γνώμη καλοδεχούμενη Για gpu φαίνεται....psu για μένα μόνο αν τα έκλασε η φάση του psu που παίρνει ρεύμα η gpu.Καλώδιο με τίποτα αυτήν την συμπεριφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 9 ώρες πριν, Tambas91 είπε Houston we have a problem... Την προηγουμενη βδομάδα έκανα ένα format το pc και το σκ έκατσα και πέρασα πάλι προγράμματα κάνα παιχνίδι κτλπ... αφήνω λοιπόν το pc ανοιχτό την κυριακή βγαίνω έξω και όταν γύρισα παρατήρησα ότι είχε κάνει restart, δε δίνω σημασία πάω να ανοίξω youtube στον brave αποσυνδέονται οι οθόνες... βγάζω βάζω καλώδια τίποτα, κάνω restart ανοίγουν κανονικά... Μη τα πολυλογώ πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι δε προλαβαίνει να δείξει τα logo το ίδιο... βγάζω κάρτα, μνήμες τα ξαναβάζω το ίδιο τα γυρνάω όλα default τζίφος... έτρεξα όλα τα cinebench κομπλέ έτρεξα memtest5 μια χαρά... Με τα πολλά με τα λίγα παρατήρησα ότι όταν πήγαινε να κάνει λίγη δουλειά η gpu συνέβαινε αυτό... όχι απλά να ανοίξω ένα video αλλα να το κάνει upscale με το rtx video Το αφήνω κάνω πάλι format σήμερα στην αρχή φαίνονται να δουλεύουν όλα σωστά και μετά από λίγο το ίδιο αποκλείω μνήμες, επεξεργαστή, δίσκο μιας και τα στρεσαρα και δεν έκανε κιχ με καλές θερμοκρασίες.. άμα ήταν το τροφοδοτικό δε θα έκανε κόλπα στα test? οποτε η λογική μου μου λέει ή καλώδιο ή κάρτα γραφικών... Λέω να την πάω στο πλαίσιο που την πήρα μια από τις επόμενες μέρες να κάνουν καμια δοκιμη σε άλλο σύστημα, κάθε γνώμη καλοδεχούμενη Τα 'παμε πριν πόσο καιρό...η Λίζα θυμάται και δεν συγχωρεί. Περαστικά για αρχή. Κάρτα μνήμες κλπ τα πείραξες. Το τροφοδοτικό το ξήλωσες/έστησες πάλι, να αποκλειστεί η κάθε κουλαμάρα? Από εκεί και πέρα, εννοείται πως υπάρχει σύστημα στη διάθεσή σου για δοκιμή της κάρτας με 7800Χ3δ, να τη δεις λίγο να λειτουργεί σωστά κι από cpu υποστήριξη. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Psu λογικά... Μου κάνει εντύπωση όμως που στο έκανε μετά το φορμάτ, προφανώς σύμπτωση όμως... Όπως σου είπαν, βρες ένα psu και δοκίμασε. Μιας και το συζητάμε να ρωτήσω και εγώ κάτι: Μια στο τόσο το pc μου βγάζει μπλε οθόνη/restart όταν παίζω παιχνίδια. Αυτό συνέβαινε και όταν είχα την 6900xt αλλά και τώρα με την 4080. Με το που μου έβγαζε μπλε οθόνη, μόλις ξανάπαιζα μετά το restart έβγαζε πάλι στο καπάκι. Το πρόβλημα διορθώνονταν όταν έβαζα-έβγαζα τα 8pin καλώδια τροφοδοσίας από την κάρτα, μόλις τα ξανάβαζα ήμουν οκ και μετά από 2-4 μήνες ξερω γω, πάλι τα ίδια. Προφανώς είναι θέμα τροφοδοτικού/καλωδίων αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική, δεν είναι να πεις ότι φεύγουν από τη θέση τους και δεν κάνουν καλή επαφή... Έχει κανείς καμία ιδέα; Όπως και να χει, επειδή δεν είναι να παίζεις με αυτά και το έχω ήδη καθυστερήσει αρκετά (κακώς), λέω ούτως ή άλλως να πάρω νέο psu. Αυτό είναι οκ ή προτείνετε κάτι άλλο; (σύστημα στην υπογραφή) https://www.skroutz.gr/s/45283678/Seasonic-FOCUS-GX-ATX-3-0-850W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Επεξ/σία 21 Μαϊου από chrisde 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, chrisde είπε Psu λογικά... Μου κάνει εντύπωση όμως που στο έκανε μετά το φορμάτ, προφανώς σύμπτωση όμως... Όπως σου είπαν, βρες ένα psu και δοκίμασε. Μιας και το συζητάμε να ρωτήσω και εγώ κάτι: Μια στο τόσο το pc μου βγάζει μπλε οθόνη/restart όταν παίζω παιχνίδια. Αυτό συνέβαινε και όταν είχα την 6900xt αλλά και τώρα με την 4080. Με το που μου έβγαζε μπλε οθόνη, μόλις ξανάπαιζα μετά το restart έβγαζε πάλι στο καπάκι. Το πρόβλημα διορθώνονταν όταν έβαζα-έβγαζα τα 8pin καλώδια τροφοδοσίας από την κάρτα, μόλις τα ξανάβαζα ήμουν οκ και μετά από 2-4 μήνες ξερω γω, πάλι τα ίδια. Προφανώς είναι θέμα τροφοδοτικού/καλωδίων αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική, δεν είναι να πεις ότι φεύγουν από τη θέση τους και δεν κάνουν καλή επαφή... Έχει κανείς καμία ιδέα; Όπως και να χει, επειδή δεν είναι να παίζεις με αυτά και το έχω ήδη καθυστερήσει αρκετά (κακώς), λέω ούτως ή άλλως να πάρω νέο psu. Αυτό είναι οκ ή προτείνετε κάτι άλλο; (σύστημα στην υπογραφή) https://www.skroutz.gr/s/45283678/Seasonic-FOCUS-GX-ATX-3-0-850W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Άλλαξε psu για να είσαι σίγουρος.Και ναι μια χαρά είναι τα seasonic τοπ Μπραντ. Αν στο ξανακάνει μετα την αλλαγή psu πας σε ps5 pro😆(κάνε λίγο υπομονή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, chrisde said: Psu λογικά... Μου κάνει εντύπωση όμως που στο έκανε μετά το φορμάτ, προφανώς σύμπτωση όμως... Όπως σου είπαν, βρες ένα psu και δοκίμασε. Μιας και το συζητάμε να ρωτήσω και εγώ κάτι: Μια στο τόσο το pc μου βγάζει μπλε οθόνη/restart όταν παίζω παιχνίδια. Αυτό συνέβαινε και όταν είχα την 6900xt αλλά και τώρα με την 4080. Με το που μου έβγαζε μπλε οθόνη, μόλις ξανάπαιζα μετά το restart έβγαζε πάλι στο καπάκι. Το πρόβλημα διορθώνονταν όταν έβαζα-έβγαζα τα 8pin καλώδια τροφοδοσίας από την κάρτα, μόλις τα ξανάβαζα ήμουν οκ και μετά από 2-4 μήνες ξερω γω, πάλι τα ίδια. Προφανώς είναι θέμα τροφοδοτικού/καλωδίων αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική, δεν είναι να πεις ότι φεύγουν από τη θέση τους και δεν κάνουν καλή επαφή... Έχει κανείς καμία ιδέα; Όπως και να χει, επειδή δεν είναι να παίζεις με αυτά και το έχω ήδη καθυστερήσει αρκετά (κακώς), λέω ούτως ή άλλως να πάρω νέο psu. Αυτό είναι οκ ή προτείνετε κάτι άλλο; (σύστημα στην υπογραφή) https://www.skroutz.gr/s/45283678/Seasonic-FOCUS-GX-ATX-3-0-850W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html εγω με την 4080 ειχα μαυρες οθονες οταν εμπαινα στα Windows καποιες φορες απο τη στιγμη που εβγαλα το χταποδι που ηρθε μαζι με την καρτα, και το αλλαξα με το custom που μπαινει σε δυο rails, θα μου πεις και το χταποδι απο 2 rails παιρνει ρευμα που splitαρει -αντε βγαλε ακρη...- ενδεχομενως να ηταν ελαφρως λεπτοτερο το καλωδιο και να μην εδινε σωστο ρευμα, οταν εβαλα παλι το οριτζιναλ χταποδι λυθηκε το θεμα, εμενα ετσι κι αλλιως ετσι οπως το εχω το κουτι δε με νοιαζει το αισθητικο κομματι, απλα ειπα να γλιτωσω λιγο καλωδιο-σαβουρα αλλα δεν εκατσε ουτε φυσικα το εψαξα παραπανω να δω αν οντως φταιει αυτο, το psu μου αλλωστε ηταν σχετικα καινουριο και σηκωνει ανετα και 4090 Επεξ/σία 21 Μαϊου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 10 minutes ago, Odyss3us said: εγω με την 4080 ειχα μαυρες οθονες οταν εμπαινα στα Windows καποιες φορες απο τη στιγμη που εβγαλα το χταποδι που ηρθε μαζι με την καρτα, και το αλλαξα με το custom που μπαινει σε δυο rails, οταν εβαλα παλι το οριτζιναλ χταποδι λυθηκε το θεμα, εμενα ετσι κι αλλιως ετσι οπως το εχω το κουτι δε με νοιαζει το αισθητικο κομματι, απλα ειπα να γλιτωσω λιγο καλωδιο-σαβουρα αλλα δεν εκατσε ουτε φυσικα το εψαξα παραπανω να δω αν οντως φταιει αυτο, το psu μου αλλωστε ηταν σχετικα καινουριο και σηκωνει ανετα και 4090 Ποιο custom καλωδιο χρησιμοποιησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου Για τις μαύρες οθόνες στο Windows logon ο ManuelG της NVIDIA προτείνει firmware update σε μητρική και monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, xartemporas said: Ποιο custom καλωδιο χρησιμοποιησες? το original ή συμβατο με Be Quiet -ο θεος να το κανει- ειχα παραγγειλει απεξω μολις ειχε βγει αλλα δεν ειχε καμια ονομασια επανω, αποτι ειδα μολις τωρα, απο τα δυο 12πινα που κουμπωνουν στο τροφοδοτικο σε καθε rail τα 5 απο τα 12 pins στην ακρη δεν εχουν υποδοχη ειναι κουφια! 😄😄😄 σε αντιθεση με αυτα που φαινονται στη 2η φωτο παρακατω (τα οποια ενα 3D model ειναι κι αυτα δε ξερεις τι θα σου ερθει): https://www.skroutz.gr/s/39256800/Be-Quiet-12VHPWR-2x12-Pin-Cable-Mayro-BC072.html Επεξ/σία 21 Μαϊου από Odyss3us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/senua-s-saga-hellblade-ii-test-gpu-cpu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Ένας ένας σκατε οι Nvidiakides με τα προβλήματα μήπως να γυρίσετε στην AMD σιγά σιγά που τα προβλήματα είναι τα ίδια τόσα χρόνια και τα ξέρουμε? 😋 Άντε να πει τίποτα και Blue και να δεις πως θα αρχίσει να πέφτει η μετοχή της πράσινης. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 34 minutes ago, 7nisiotis said: https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/senua-s-saga-hellblade-ii-test-gpu-cpu Full GPU bound φαίνεται.... Πολυ φουλ ομως....🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Απ' ότι βλέπω τρέχει καλύτερα απ' ότι περίμενα, η 4090 βαράει 80άρια σε native 4K ενώ περίμενα να τα πιάσει αυτά τα νούμερα μόνο με FG. Τώρα σαν παιχνίδι απ' ότι λένε, αν σου άρεσε το πρώτο, θα σου αρέσει κι' αυτό. Προσωπικά δεν ξετρελάθηκα απ' το πρώτο, καλούτσικο και ιδιαίτερο το βρήκα όμως οπότε θα δώσω ευκαιρία και στο 2. ***Edit: Άκυρο, σε native 4K είναι sub-60FPS και έτσι εξηγείται η επιλογή των 30FPS στις κονσόλες. Επεξ/σία 21 Μαϊου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Γενικά είναι πολύ βαρύ. Και σε 4070 που βλέπω είναι sub 60 ακόμα και σε 1080p DLAA high, ενώ έχει και μαύρες μπάρες 😂 Βέβαια οκ, σε 1440p dlss quality τα πάει κάπως καλύτερα. Φανταστείτε πώς θα έτρεχε σε όλες τις κάρτες χωρίς black bars. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Απ' ότι βλέπω τρέχει καλύτερα απ' ότι περίμενα, η 4090 βαράει 80άρια σε native 4K ενώ περίμενα να τα πιάσει αυτά τα νούμερα μόνο με FG. Τώρα σαν παιχνίδι απ' ότι λένε, αν σου άρεσε το πρώτο, θα σου αρέσει κι' αυτό. Προσωπικά δεν ξετρελάθηκα απ' το πρώτο, καλούτσικο και ιδιαίτερο το βρήκα όμως οπότε θα δώσω ευκαιρία και στο 2. ***Edit: Άκυρο, σε native 4K είναι sub-60FPS και έτσι εξηγείται η επιλογή των 30FPS στις κονσόλες. Νομίζω η nvidia δεν εχει game ready drivers ακόμα, αρα σίγουρα θα χει βελτίωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα