liakinen Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Metro Exodus που τελείωσα πρόσφατα (μου έμεινε μόνο το Sam's Story) το κλείδωσα στα 60fps με την 4070Ti σε οθόνη 27 άρα (165 HZ). Στις πρώτες ώρες το είχα 120 μετά κατέβηκα 90 και το μεγάλο μέρος του το τελείωσα στα 60 fps. Όχι γιατί προσέχω την Gpu λες και είναι ζωντανός οργανισμός, ούτε γιατί θα κάψει λίγα Watt παραπάνω. Απλά ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι αργά, χαζεύοντας, κάνοντας τα πάντα και οι διάφορες είναι υπαρκτές αλλά ελάχιστες σε βαθμό που να μην το θεωρώ ούτε συμβιβασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Τα 60 εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολύ λίγα γιατί έχω συνηθίσει στα 120, δηλαδή δεν είναι αυτό που λέμε ''βούτυρο'' όπως τα 120+. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Εγώ είμαι στη φάση ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ 😁😁😁 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 1 hour ago, liakinen said: Metro Exodus που τελείωσα πρόσφατα (μου έμεινε μόνο το Sam's Story) το κλείδωσα στα 60fps με την 4070Ti σε οθόνη 27 άρα (165 HZ). Στις πρώτες ώρες το είχα 120 μετά κατέβηκα 90 και το μεγάλο μέρος του το τελείωσα στα 60 fps. Όχι γιατί προσέχω την Gpu λες και είναι ζωντανός οργανισμός, ούτε γιατί θα κάψει λίγα Watt παραπάνω. Απλά ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι αργά, χαζεύοντας, κάνοντας τα πάντα και οι διάφορες είναι υπαρκτές αλλά ελάχιστες σε βαθμό που να μην το θεωρώ ούτε συμβιβασμό. τωρα πηγες σε FPS game εδω θα καταλαβεις την διαφορα τον 60 με 120 στην κινηση που θα εισαι ολοι την ωρα σε ads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Βρε εδώ καταλαβαίνεις την διαφορά στα Windows κουνώντας τα παράθυρα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Just now, Psycho_Warhead said: Βρε εδώ καταλαβαίνεις την διαφορά στα Windows κουνώντας τα παράθυρα.. αλλο αυτο!!!εννοειται εγω λεω για παιχνιδια π.χ elden ring τα 60 μου φτανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Houston we have a problem... Την προηγουμενη βδομάδα έκανα ένα format το pc και το σκ έκατσα και πέρασα πάλι προγράμματα κάνα παιχνίδι κτλπ... αφήνω λοιπόν το pc ανοιχτό την κυριακή βγαίνω έξω και όταν γύρισα παρατήρησα ότι είχε κάνει restart, δε δίνω σημασία πάω να ανοίξω youtube στον brave αποσυνδέονται οι οθόνες... βγάζω βάζω καλώδια τίποτα, κάνω restart ανοίγουν κανονικά... Μη τα πολυλογώ πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι δε προλαβαίνει να δείξει τα logo το ίδιο... βγάζω κάρτα, μνήμες τα ξαναβάζω το ίδιο τα γυρνάω όλα default τζίφος... έτρεξα όλα τα cinebench κομπλέ έτρεξα memtest5 μια χαρά... Με τα πολλά με τα λίγα παρατήρησα ότι όταν πήγαινε να κάνει λίγη δουλειά η gpu συνέβαινε αυτό... όχι απλά να ανοίξω ένα video αλλα να το κάνει upscale με το rtx video Το αφήνω κάνω πάλι format σήμερα στην αρχή φαίνονται να δουλεύουν όλα σωστά και μετά από λίγο το ίδιο αποκλείω μνήμες, επεξεργαστή, δίσκο μιας και τα στρεσαρα και δεν έκανε κιχ με καλές θερμοκρασίες.. άμα ήταν το τροφοδοτικό δε θα έκανε κόλπα στα test? οποτε η λογική μου μου λέει ή καλώδιο ή κάρτα γραφικών... Λέω να την πάω στο πλαίσιο που την πήρα μια από τις επόμενες μέρες να κάνουν καμια δοκιμη σε άλλο σύστημα, κάθε γνώμη καλοδεχούμενη 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μέγα λαθος που εδωσες τον 3D.. νάτα τωρα 😜 Πέρα απο την πλάκα, ειναι η κάρτα πιθανόν ναι, αλλα καλο θα ηταν να δοκιμαζες και ενα τροφοδοτικο αν εχεις. Όπως και να εχει την πας και στο πλαισιο και την τσεκαρουν. Ποια καρτα εχεις? Ελπιζω να βρεθει ακρη το συντομοτερο. Επεξ/σία 20 Μαϊου από xartemporas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 5 λεπτά πριν, xartemporas είπε Μέγα λαθος που εδωσες τον 3D.. νάτα τωρα 😜 Πέρα απο την πλάκα, ειναι η κάρτα πιθανόν ναι, αλλα καλο θα ηταν να δοκιμαζες και ενα τροφοδοτικο αν εχεις. Όπως και να εχει την πας και στο πλαισιο και την τσεκαρουν. Ποια καρτα εχεις? Ελπιζω να βρεθει ακρη το συντομοτερο. msi ventus.. λες ο φούρναρης να μου πούλησε μπαγιάτικο ψωμί? τροφοδοτικό δεν έχω άλλο πρόχειρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 18 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Houston we have a problem... Την προηγουμενη βδομάδα έκανα ένα format το pc και το σκ έκατσα και πέρασα πάλι προγράμματα κάνα παιχνίδι κτλπ... αφήνω λοιπόν το pc ανοιχτό την κυριακή βγαίνω έξω και όταν γύρισα παρατήρησα ότι είχε κάνει restart, δε δίνω σημασία πάω να ανοίξω youtube στον brave αποσυνδέονται οι οθόνες... βγάζω βάζω καλώδια τίποτα, κάνω restart ανοίγουν κανονικά... Μη τα πολυλογώ πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι δε προλαβαίνει να δείξει τα logo το ίδιο... βγάζω κάρτα, μνήμες τα ξαναβάζω το ίδιο τα γυρνάω όλα default τζίφος... έτρεξα όλα τα cinebench κομπλέ έτρεξα memtest5 μια χαρά... Με τα πολλά με τα λίγα παρατήρησα ότι όταν πήγαινε να κάνει λίγη δουλειά η gpu συνέβαινε αυτό... όχι απλά να ανοίξω ένα video αλλα να το κάνει upscale με το rtx video Το αφήνω κάνω πάλι format σήμερα στην αρχή φαίνονται να δουλεύουν όλα σωστά και μετά από λίγο το ίδιο αποκλείω μνήμες, επεξεργαστή, δίσκο μιας και τα στρεσαρα και δεν έκανε κιχ με καλές θερμοκρασίες.. άμα ήταν το τροφοδοτικό δε θα έκανε κόλπα στα test? οποτε η λογική μου μου λέει ή καλώδιο ή κάρτα γραφικών... Λέω να την πάω στο πλαίσιο που την πήρα μια από τις επόμενες μέρες να κάνουν καμια δοκιμη σε άλλο σύστημα, κάθε γνώμη καλοδεχούμενη Και το psu μπορεί να είναι σε ρεύματα ηρεμίας .(Restart που σου έκανε) Σε 2η μοίρα βάζω cpu η mobo. Eγω δεν είχα θέμα με το psu στα ρεύματα ηρεμίας? ενώ όταν το σύστημα ήταν στην τσίτα δεν έκανε Συγκεκριμένα μου έκανε θέματα στην μεταφορά μεγάλων αρχείων από δίσκο σε δίσκο. Αλλάζοντας το δεν έχει ξανακάνει το παραμικρό. Επίσης άλλου μέλους εδώ ήταν το cpu(13900κ) όταν ήταν σε idle κατάσταση ..Όσο δούλευε το pc στα Μαξ δεν του έκανε κόλπα. Ξεκινά με psu(αυτό μου κάνει εμένα) και μετά με gpu.Εχεις άλλο psu για δοκιμη? Τελευταία περίπτωση όπως είπα βάζω cpu-mobo. 12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε msi ventus.. λες ο φούρναρης να μου πούλησε μπαγιάτικο ψωμί? τροφοδοτικό δεν έχω άλλο πρόχειρο Εάν έχεις όρεξη και χρόνο και είσαι Αθήνα έλα να σου δώσω psu να κάνεις τεστ.Πρεπει να έχω 2-3 psu καβα. Το ένα από αυτά είναι το βλαμμένο όμως. Θα σου δώσω ένα be quiet που είναι αστέρι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και το psu μπορεί να είναι σε ρεύματα ηρεμίας .(Restart που σου έκανε) Σε 2η μοίρα βάζω cpu η mobo. Eγω δεν είχα θέμα με το psu στα ρεύματα ηρεμίας? ενώ όταν το σύστημα ήταν στην τσίτα δεν έκανε Συγκεκριμένα μου έκανε θέματα στην μεταφορά μεγάλων αρχείων από δίσκο σε δίσκο. Αλλάζοντας το δεν έχει ξανακάνει το παραμικρό. Επίσης άλλου μέλους εδώ ήταν το cpu(13900κ) όταν ήταν σε idle κατάσταση ..Όσο δούλευε το pc στα Μαξ δεν του έκανε κόλπα. Ξεκινά με psu(αυτό μου κάνει εμένα) και μετά με gpu.Εχεις άλλο psu για δοκιμη? Τελευταία περίπτωση όπως είπα βάζω cpu-mobo. δεν έχω άλλο τροφοδοτικό... θα κάτσω αύριο με πιο καθαρό μυαλό να κάνω καμια δοκιμη ακόμα! απλά μου φαίνεται περίεργο που το κάνει με το που ενεργοποιείται λίγο η gpu.. τώρα θυμήθηκα βασικά ότι έχω και ενσωματωμένα οποτε θα επιστρέψω χωρίς τη 4090 πάνω να δω τι γίνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε δεν έχω άλλο τροφοδοτικό... θα κάτσω αύριο με πιο καθαρό μυαλό να κάνω καμια δοκιμη ακόμα! απλά μου φαίνεται περίεργο που το κάνει με το που ενεργοποιείται λίγο η gpu.. τώρα θυμήθηκα βασικά ότι έχω και ενσωματωμένα οποτε θα επιστρέψω χωρίς τη 4090 πάνω να δω τι γίνετε... Κάνε τις δοκιμές σου και εάν θες psu μου λες. Το πιο εύκολο είναι να πας την gpu στο πλαίσιο για ένα τεστ και να τους παρακαλέσεις να την τεσταρουν επί τόπου η όσο πιο σύντομα.Η άλλη λύση είναι να βάλεις την gpu σου σε άλλο σύστημα να δεις. Αν όλα οκ σε κόβω για psu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Είναι η 'κατάρα' που μας κυνηγά εμάς τους pc users. Εκεί που όλα θα είναι ήρεμα και γαλήνια κάτι θα μαμηθει και θα μας έρθει ο ουρανός κατακέφαλα. Εύχομαι γρήγορη επίλυση και ανακούφιση @Tambas91. Όπως και να χει κράτα μας ενήμερους. Απέκλεισε το ενδεχόμενο corruption από ενσωματωμενη igpu αρχικά, μετά κάρτα και τελευταίο τροφοδοτικό, μητρική. Επεξ/σία 21 Μαϊου από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε msi ventus.. λες ο φούρναρης να μου πούλησε μπαγιάτικο ψωμί? τροφοδοτικό δεν έχω άλλο πρόχειρο χρησιμοποιείς msi center? Μου έτυχε κάτι παρόμοιο να κόβεται το σήμα στις οθόνες με καινούργια gpu msi rtx 4070 super gaming x και παρατήρησα ότι ξεκίνησε να το κάνει το pc αφού εγκατέστησα το msi center για να αλλάξω το χρώμα στο rgb της κάρτας. Έκανα Format και δεν το ξανα πέρασα ποτέ και δεν μου το ξανά έκανε απο τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Υποθέτω ότι με το Format έβαλες τους τελευταίους Drivers από Nvidia. Για δοκίμασε με DDU - safe mode και βάλε κάποιον προηγούμενο οδηγό να δεις τι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα